"Θάνατος και άλλες λεπτομέρειες" εν πλω στη νέα σειρά του Disney+

H μίνι whodunnit σειρά μυστηρίου ήρθε στο Disney+ και διαδραματίζεται εντός ενός πολυτελούς υπερωκεανίου, το οποίο μετατρέπεται σε... τόπο εγκλήματος.

Death And Other Details Death And Other Details

Aπό τους δημιουργούς Μάικ Βάις και Χάιντι Κόουλ ΜακΑνταμς, οι οποίοι μοιράζονται -εμφανώς- μια κοινή αγάπη για την Αγκάθα Κρίστι, η νέα πρωτότυπη σειρά μυστηρίου "Θάνατος και Άλλες Λεπτομέρειες" ήρθε σήμερα, Τρίτη 5/3, αποκλειστικά στο Disney+. Ένα κλασικό whodunnit στόρι, χωρισμένο σε 10 επεισόδια ζητούν το binge-watching. 

Στο "Θάνατος και Άλλες Λεπτομέρειες", πρωταγωνιστής είναι ο λαμπερός κόσμος της παγκόσμιας ελίτ. Συγκεκριμένα, η πανέξυπνη και ατίθαση Ίμοτζεν Σκοτ (Βάιολετ Μπιν), η οποία βρίσκεται στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή και γίνεται η βασική ύποπτη σε ένα μυστήριο δολοφονίας. Η τοποθεσία; Ένα λουσάτο ολοκαίρουριο υπερωκεάνιο. Οι ύποπτοι; Κάθε κακομαθημένος επιβάτης και εξουθενωμένο μέλος του προσωπικού. Το πρόβλημα; Για να αποδείξει την αθωότητά της, πρέπει να συνεργαστεί με έναν άντρα που απεχθάνεται, τον κορυφαίο ντετέκτιβ Ρούφους Κόουτσγουορθ (Μάντι Πατίνκιν).

Death And Other Details
Death And Other Details

Στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι Ραούλ Κόλι, Άντζελα Ζου, Χιούγκο Ντιέγκο Γκαρσία, Παρντί Σαρεμί και Λίντα Ιμοντ, ενώ σενάριο και παραγωγή ανέλαβαν οι Μάικ Βάις και Χάιντι Κόουλ ΜακΑνταμς. Το πρώτο επεισόδιο σκηνοθετεί ο Μαρκ Γουέμπ ("500 μέρες με τη Σάμερ", "The Amazing Spider-Man"), ο οποίος είναι και εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τον Mαρκ Μάρτιν.

Δείτε το τρέιλερ της σειράς:

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Καμία Ολυμπιάδα: Το αθηνόραμα δίνει τα δικά του χρυσά στους αθλητές της ελληνικής ΤV

Οι 33οι Ολυμπιακοί Αγώνες έφτασαν μόλις στο τέλος τους και τώρα που τους αποχαιρετίσαμε ήρθε η ώρα να αναδειχθούν οι... πραγματικοί Ολυμπιονίκες σε beach volley, ποδόσφαιρο, ιππασία και curling.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟς ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟς
13/08/2024

5 σειρές για να παραμείνουμε στο φίλαθλο πνεύμα

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες "Παρίσι 2024" έφτασαν στο τέλος τους, αφού μας θύμισαν την ομορφιά, τις δυσκολίες και την αδρεναλίνη του αθλητισμού. Με αφορμή το μεγαλύτερο παγκόσμιο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, ανατρέχουμε σε πέντε αθλητικές (με την ευρύτερη έννοια) τηλεοπτικές σειρές που θα μας κρατήσουν στο κλίμα.

"Heartstopper": Τι θα γίνει άραγε με τον Τσάρλι και τον Νικ στην 3η σεζόν;

Η 3η σεζόν της βρετανικής queer σειράς που βασίζεται στα πρωτότυπα κόμικ της δημιουργού Άλις Όσμαν, επιστρέφει στο Netflix πιο ανατρεπτική από ποτέ!

Το "It" θα (ξανά)στοιχειώνει πλέον και τη μικρή οθόνη

Κυκλοφόρησε το teaser της prequel σειράς του επιτυχημένου Αυτό.

"VIΠ Καλά Γεράματα": Δείτε το τρέιλερ της νέας κωμικής σειράς του ANT1

Μία αυστηρώς κατάλληλη κωμωδία, έρχεται σε ένα γηροκομείο σκέτη τρέλα, σε σκηνοθεσία Μιχάλη Βογιατζάκη.

"Η Μαρία που έγινε Κάλλας": Φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας μίνι σειράς

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης σειράς της ΕΡΤ1, με τη σκηνοθετική σφραγίδα της Όλγας Μαλέα.

Πόσα ξέρετε για τις Φέι Ντάναγουεϊ και Ελίζαμπεθ Τέιλορ;

Απολαύστε δύο μοναδικά ντοκιμαντέρ για τις ζωές των δύο ασύγκριτων πρωταγωνιστριών, αποκλειστικά στο Vodafone TV.