"Science Fair": Το νέο αντισυμβατικό ντοκιμαντέρ του National Geographic έφτασε στις οθόνες μας

Σήμερα, 11 Ιανουαρίου στις 21.00, κάνει πρεμιέρα στο National Geographic η νέα αναγνωρισμένη σειρά που πανέξυπνα "ενώνει" την εφηβεία με την επιστήμη.

'Science Fair' 'Science Fair'


Η μίνι σειρά τριών επεισοδίων του Νational Geographic ακολουθεί περίπου 2.000 ταλαντούχους έφηβους επιστήμονες από 80 χώρες, καθώς ανταγωνίζονται για μια θέση στη διάσημη Διεθνή Έκθεση Επιστήμης και Μηχανικής. Η σειρά επικεντρώνεται σε εννέα μαθητές λυκείου από διαφορετικά υπόβαθρα, καθώς εξερευνούν την εφηβεία, ενώ ακολουθούν την αγάπη τους για την επιστήμη. 

"Science Fair"

To "Science Fair" έχει χαρακτηριστεί ως μία σειρά "βαθιά τρυφερή" και "εξαιρετικά αντισυμβατική". Οι μαθητές αντιμετωπίζουν έντονο ανταγωνισμό, αποτυχίες και ακλόνητη αποφασιστικότητα, καθώς έχουν βάλει στόχο να αφήσουν τον αντίκτυπο τους στον κόσμο σε βάθος χρόνου.

Η σειρά χωρίζεται σε τρία επεισόδια: "Οι αγώνες ξεκινούν" (11/1), "Ημέρα της κρίσης" (18/1), "Ο μεγάλος χορός" (25/1).

Δείτε το τρέιλερ εδώ:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Οι 7 σειρές που επιστρέφουν στην COSMOTE TV τον Ιούνιο

Συν ένα ολοκαίνουριο βιογραφικό δράμα εποχής με αέρα Ιταλίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/05/2024

Όλες οι νέες σειρές και ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Ιούνιο

Το Netflix υποδέχεται το καλοκαίρι με ολοκαίνουριες παραγωγές, πολυαναμενόμενα νέα επεισόδια, ριάλιτι TV, σειρές ντοκιμαντέρ και πολλά ακόμα.

Όλα συμβαίνουν στο "Κάμντεν"

Eίδαμε το πρώτο επεισόδιο του νέου μουσικού docuseries του Disney+, μια νοσταλγική ωδή στην ιστορική λονδρέζικη γειτονιά. Διαθέσιμο από σήμερα, 29 Μάϊου.

"Fantasmas": Η Έμα Στόουν στη νέα σειρά του ΗΒΟ με την υπογραφή του Χούλιο Τόρες

Η σουρεαλιστική σειρά ανθολογίας έρχεται στο streaming στις 7 Ιουνίου.

3+1 σειρές που περιμένουμε να επιστρέψουν το καλοκαίρι του 2024

Τέσσερις αγαπημένες σειρές κάνουν comeback με πολυαναμενόμενους νέους κύκλους επεισοδίων, που θα κυκλοφορήσουν στο streaming τους καλοκαιρινούς μήνες.

Διεθνής διάκριση για το ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ "Το Αίνιγμα της Κέρου"

Το ελληνικό ντοκιμαντέρ του Κώστα Μαχαίρα ταξίδεψε στις ΗΠΑ και βραβεύτηκε στο Διεθνές Αρχαιολογικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Όρεγκον.

To αθλητικό docuseries "Welcome to Wrexham" επιστρέφει στο Disney+

Η 3η σεζόν της βραβευμένης σειράς έρχεται τον Ιούνιο, ακολουθώντας την σύγχρονη, ανοδική πορεία της ιστορικής ποδοσφαιρικής ομάδας Wrexham AFC.