Η Antenna Studios στο Netflix με τις "Σέρρες" και το ψυχολογικό θρίλερ "Σώσε Με"

Η Antenna Studios του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ επεκτείνει σταθερά τη δράση της στη διεθνή αγορά ψυχαγωγίας και θεάματος, φέρνοντας νέα premium project και διευρύνοντας ταυτόχρονα το δίκτυο συνεργατών της.

Σέρρες 'Σέρρες'

Η Antenna Studios εξασφάλισε την προβολή των δύο αγαπημένων ΑΝΤ1+ Originals, "Σέρρες" και "Σώσε Με", στο Netflix, συνεχίζοντας τα επιτυχημένα της βήματα στον χώρο της παραγωγής και διανομής περιεχόμενου. Η κωμική σειρά "Σέρρες" και το ψυχολογικό θρίλερ "Σώσε Με", που έχουν ήδη προβληθεί στον ΑΝΤ1 με μεγάλη επιτυχία, και είναι διαθέσιμα για τους συνδρομητές του ΑΝΤ1+, θα ξεκινήσουν το "ταξίδι" τους στο Netflix, σε Ελλάδα και Κύπρο, στις 15 Ιανουαρίου 2024.

Η Antenna Studios του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, έχοντας ήδη στο ενεργητικό της σημαντικές διακρίσεις εντός και εκτός συνόρων, επεκτείνει σταθερά τη δράση της στη διεθνή αγορά ψυχαγωγίας και θεάματος, φέρνοντας νέα premium project και διευρύνοντας ταυτόχρονα το δίκτυο συνεργατών της.

σώσε με
"Σώσε με"

Οι "Σέρρες", η σειρά-ύμνος στη διαφορετικότητα που απέσπασε δεκάδες διθυραμβικές κριτικές, αποτελεί μία από τις πιο τολμηρές και επίκαιρες ιστορίες που δημιούργησε το σπάνιο ταλέντο του Γιώργου Καπουτζίδη. Η σειρά 10 επεισοδίων, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Πατρώνη, χαρακτηρίζεται από ισχυρές, αλλά μετρημένες, δόσεις γέλιου και συγκίνησης. Οι "Σέρρες", μέσα από την ιδιαίτερη σχέση ενός πατέρα με τον γιο του, βλέπουν τη ζωή με άλλα μάτια και αντιμετωπίζουν την πραγματικότητα με ειλικρίνεια, ευγένεια και αποδοχή.

Το "Σώσε Με", η δεύτερη σειρά που εξασφάλισε το Netflix, είναι μια ιστορία ενοχής, εκδίκησης και λύτρωσης που ενώνει ξανά τη μοίρα δύο γυναικών. Το ψυχολογικό θρίλερ σε σκηνοθεσία Πιέρρου Ανδρακάκου, με φόντο την ελληνική επαρχία, αφηγείται το κυνήγι ενός κατά συρροή δολοφόνου και βασίζεται στο ομότιτλο best seller μυθιστόρημα του επιτυχημένου συγγραφέα αστυνομικής λογοτεχνίας Δημήτρη Σίμου.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Καμία Ολυμπιάδα: Το αθηνόραμα δίνει τα δικά του χρυσά στους αθλητές της ελληνικής ΤV

Οι 33οι Ολυμπιακοί Αγώνες έφτασαν μόλις στο τέλος τους και τώρα που τους αποχαιρετίσαμε ήρθε η ώρα να αναδειχθούν οι... πραγματικοί Ολυμπιονίκες σε beach volley, ποδόσφαιρο, ιππασία και curling.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟς ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟς
13/08/2024

5 σειρές για να παραμείνουμε στο φίλαθλο πνεύμα

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες "Παρίσι 2024" έφτασαν στο τέλος τους, αφού μας θύμισαν την ομορφιά, τις δυσκολίες και την αδρεναλίνη του αθλητισμού. Με αφορμή το μεγαλύτερο παγκόσμιο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, ανατρέχουμε σε πέντε αθλητικές (με την ευρύτερη έννοια) τηλεοπτικές σειρές που θα μας κρατήσουν στο κλίμα.

"Heartstopper": Τι θα γίνει άραγε με τον Τσάρλι και τον Νικ στην 3η σεζόν;

Η 3η σεζόν της βρετανικής queer σειράς που βασίζεται στα πρωτότυπα κόμικ της δημιουργού Άλις Όσμαν, επιστρέφει στο Netflix πιο ανατρεπτική από ποτέ!

Το "It" θα (ξανά)στοιχειώνει πλέον και τη μικρή οθόνη

Κυκλοφόρησε το teaser της prequel σειράς του επιτυχημένου Αυτό.

"VIΠ Καλά Γεράματα": Δείτε το τρέιλερ της νέας κωμικής σειράς του ANT1

Μία αυστηρώς κατάλληλη κωμωδία, έρχεται σε ένα γηροκομείο σκέτη τρέλα, σε σκηνοθεσία Μιχάλη Βογιατζάκη.

"Η Μαρία που έγινε Κάλλας": Φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας μίνι σειράς

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης σειράς της ΕΡΤ1, με τη σκηνοθετική σφραγίδα της Όλγας Μαλέα.

Πόσα ξέρετε για τις Φέι Ντάναγουεϊ και Ελίζαμπεθ Τέιλορ;

Απολαύστε δύο μοναδικά ντοκιμαντέρ για τις ζωές των δύο ασύγκριτων πρωταγωνιστριών, αποκλειστικά στο Vodafone TV.