"Griselda": Η Σοφία Βεργκάρα μεταμορφώνεται στην "Βασίλισσα της Κοκαΐνης"

Η Κολομβιανή ηθοποιός εντυπωσιάζει ως Γκριζέλντα Μπλάνκο στο τρέιλερ της νέας σειράς που θα δούμε στο Netflix τον Ιανουάριο.

'Griselda', Netflix 'Griselda', Netflix

Βασισμένο στην συγκλονιστική ζωή της βαρόνου Γκριζέλντα Μπλάνκο, ένα από τα μεγαλύτερα "αφεντικά" του εμπορίου κοκαϊνης της Αμερικής τη δεκαετία του ΄80, το "Griselda" έρχεται στο  Netflix στις 25 Ιανουαρίου, . Οι δημιουργοί του "Narcos" επιστρέφουν στις θεματικές που τους έκαναν γνωστούς, ενώ η Σοφία Βεργκάρα εγκαταλείπει την κωμωδία και ενσαρκώνει τον ομώνυμο ρόλο, αναλαμβάνοντας παράλληλα και ρόλο εκτελεστικού παραγωγού. 

Η Γκριζέλντα Μπλάνκο κατάφερε να δημιουργήσει ένα από τα πιο κερδοφόρα καρτέλ κοκαϊνης όλων των εποχών, ενώ η σειρά εστιάζει τόσο στην παράνομη δράση της και την επιχειρηματική πλευρά της, όσο και στην ταυτότητα της ως γυναίκα και μητέρα. "H Γκριζέλντα Μπλάνκο ήταν μία απίστευτα πληθωρική προσωπικότητα, η οποία κατάφερε μέσω των αδίστακτων αλλά ευρηματικότατων τακτικών της να χτίσει μια αυτοκρατορία δισεκκατομυρίων, χρόνια πριν τους άντρες βαρόνους για τους οποίους γνωρίζουμε τόσα", δηλώνει η Σοφία Βεργκάρα. 

Δείτε το τρέιλερ του "Griselda" εδώ: 


Το "Griselda" βρισκόταν στο στάδιο ανάπτυξης από την Latin World Entertainment επί 8 χρόνια. Στο μεταξύ, το 2018 κυκλοφόρησε η ταινία "Cocaine Godmother" με την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς στον ρόλο της "Νονάς", ενώ το 2020 είχε ανακοινωθεί η ταινία "Τhe Godmother" με την Τζένιφερ Λόπεζ, την οποία θα σκηνοθετούσε η Ριντ Μοράνο ("The Handmaid's Tale", "I Think We're Alone Now").

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
15/07/2024

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Μνημόνιο Συνεργασίας Netflix και ΕΟΤ: "Streaming" σε όλο τον κόσμο για το ελληνικό τουριστικό προϊόν

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το μεγάλο streamer ενώνουν τις δυνάμεις τους ανοίγωντας νέες προοπτικές για κοινές ενέργειες.

Οι κινηματογραφικές προτάσεις του ΕRTFLIX για τον Ιούλιο

To ελληνικό streamer φέρνει καλοκαίρι, αμερικανικό σινεμά και δύο ευρωπαϊκά φιλμ στη μικρή οθόνη.

"Η Νεαρή Γυναίκα και η Θάλασσα" έρχονται στο Disney+ με την Ντέιζι Ρίντλεϊ σε πρώτο ρόλο

Ένα ατμοσφαιρικό βιογραφικό δράμα αφηγείται μια ιστορία έμπνευσης και ενδυνάμωσης, σύντομα στο streamer της Disney.