H 3η σεζόν του "The White Lotus" αναμένεται ακόμα πιο "extra" από τις προηγούμενες

Μετά από δυο πανέξυπνες σεζόν, η πολυβραβευμένη σάτιρα του Μάικ Γουάιτ επιστρέφει ακόμα "πιο παρανοϊκή", παρ' ότι δεν πιστεύαμε πως κάτι τέτοιο ήταν δυνατό.

the white lotus

H 3η σεζόν της αμερικανικής σάτιρας του Μάικ Γουάιτ, "The White Lotus" -το οποίο μετρά συνολικά 43 υποψηφιότητες και 12 βραβεία Emmy- αναμένεται το 2025, έπειτα από καθυστερήσεις που προέκυψαν από την απεργία των σεναριογράφων και των ηθοποιών στις Η.Π.Α. Σε συνέντευξή του στο ΕW, αναφέρθηκε πως το σενάριο είναι σχεδόν ολοκληρωμένο, ενώ η διαδικασία του casting ακόμα εκκρεμεί. 

white lotus

Η πρώτη σεζόν διαδραματίζεται στο υπερλούξ θέρετρο The White Lotus στην Χαβάη, ενώ η δεύτερη μετέφερε το κοινό στη σαγηνευτική Σικελία. Η 3η σεζόν αναμένεται να τοποθετηθεί στην Ταϊλάνδη, ενώ το καστ παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστο. Ελπίζουμε παρ' όλα αυτά να είναι τόσο στοχευμένο όσο τις προηγούμενες σεζόν, στις οποίες απολάυσαμε τις Τζένιφερ Κούλιτζ, Όμπρεϊ Πλάζα, Αλεξάντρα Νταντάριο και τους Μάικλ Ιμπεριόλι, Στιβ Ζαν και Τζέικ Λέισι, μεταξύ άλλων. 

white lotus

Ο δημιουργός δηλώνει ενθουσιασμένος για το περιεχόμενο των νέων επεισοδίων, κάνοντας λόγο για μία "πιο μεγάλη, πιο παρανοϊκή" σεζόν, σε συνέντευξή του στο ΕW. "Η πρώτη σεζόν έδωσε έμφαση στο θέμα του χρήματος και η δεύτερη στο σεξ", έχει αναφέρει στο παρελθόν, συμπληρώνοντας πως η 3η σεζόν θα καταθέσει μια "σατιρική και ιδιαίτερη οπτική απέναντι στον θάνατο και την Ανατολική θρησκεία και πνευματικότητα. 

To "The White Lotus" είναι διαθέσιμο στο Vodafone TV από το Disney+ και το ΗΒΟ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/07/2024

Μνημόνιο Συνεργασίας Netflix και ΕΟΤ: "Streaming" σε όλο τον κόσμο για το ελληνικό τουριστικό προϊόν

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το μεγάλο streamer ενώνουν τις δυνάμεις τους ανοίγωντας νέες προοπτικές για κοινές ενέργειες.

Οι κινηματογραφικές προτάσεις του ΕRTFLIX για τον Ιούλιο

To ελληνικό streamer φέρνει καλοκαίρι, αμερικανικό σινεμά και δύο ευρωπαϊκά φιλμ στη μικρή οθόνη.

"Η Νεαρή Γυναίκα και η Θάλασσα" έρχονται στο Disney+ με την Ντέιζι Ρίντλεϊ σε πρώτο ρόλο

Ένα ατμοσφαιρικό βιογραφικό δράμα αφηγείται μια ιστορία έμπνευσης και ενδυνάμωσης, σύντομα στο streamer της Disney.

Η 17η σεζόν του NCIS παίζει στο STAR

Από σήμερα, 12 Ιουλίου, και κάθε Παρασκευή βράδυ.

Καλοκαιρινές πρεμιέρες και 3 άχαστα αφιερώματα στο Vodafone TV

Ιούλιος με νέες σειρές και πολυαναμενόμενες σεζόν, ένα αφιέρωμα που θα μας ανοίξει την όρεξη, έναν sci-fi μαραθώνιο και ένα αθλητικό ταξίδι στο Παρίσι.