"Shōgun": Δείτε το τρέιλερ της νέας επικής ιαπωνικής σειράς

Βασισμένη στο best-seller μυθιστόρημα του Τζέιμς Κλάβελ, η νέα σειρά του FX, «Shōgun», έρχεται τον Φεβρουάριο του 2024 στο Disney+.

shogun

Το "Shōgun", παραγωγής FX, είναι μια πρωτότυπη τηλεοπτική μεταφορά του best-seller μυθιστορήματος του Τζέιμς Κλάβελ. Μια δημιουργία από των Τζάστιν Μαρκς και Ρέιτσελ Κόντο, η 10 επεισοδίων σειρά διαδραματίζεται στην Ιαπωνία το 1600, εν μέσω ενός καθοριστικού εμφυλίου πολέμου. 

Ο παραγωγός Hiroyuki Sanada πρωταγωνιστεί ως Lord Yoshii Toranaga, ο οποίος μάχεται για τη ζωή του, καθώς οι εχθροί του στο Συμβούλιο των Αντιβασιλέων ενώνονται εναντίον του. Όταν ένα μυστηριώδες ευρωπαϊκό πλοίο βρίσκεται ακυβέρνητο κοντά σε ένα ψαροχώρι, ο Άγγλος κυβερνήτης του, John Blackthorne (Cosmo Jarvis), έρχεται φέρνοντας μυστικά που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τον Toranaga να ανατρέψει την εξουσία και να μειώσει την τρομερή επιρροή των εχθρών του Blackthorne, των Ιησουιτών ιερέων και των Πορτογάλων εμπόρων. H μοίρα του Toranaga και του Blackthorne συνδέονται άρρηκτα με τη μεταφράστριά τους, Toda Mariko (Anna Sawai), μια μυστηριώδη χριστιανή ευγενή, τελευταία απόγονο μιας ατιμασμένης γενιάς. Ενώ υπηρετεί τον άρχοντά της μέσα σε αυτό το βεβαρημένο πολιτικό τοπίο, η Mariko πρέπει να ισορροπήσει ανάμεσα στη σχέση της με τον Blackthorne, τη δέσμευσή της στην πίστη της, η οποία την έσωσε και το καθήκον της προς τον εκλιπόντα πατέρα της.

σηογθν

Η σειρά περιλαμβάνει διακεκριμένο Ιαπωνικό καστ, γεγονός πρωτόγνωρο για Αμερικανική παραγωγή. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται ο Tadanobu Asano ως Kashigi Yabushige, ένας διαβόητος δολοφόνος και στενός σύμμαχος του Toranaga, ο Hiroto Kanai ως Kashigi Omi, νεαρός ηγέτης στο μικρό ψαροχώρι όπου βρέθηκε το πλοίο του Blackthorne, ο Takehiro Hira ως Ishido Kazunari, ένας ισχυρός γραφειοκράτης που είναι ο κύριος αντίπαλος του Toranaga, η Moeka Hoshi ως Usami Fuji, μια χήρα που πρέπει να βρει νέο σκοπό για τον αγώνα του άρχοντά της, ο Tokuma Nishioka ως Toda Hiromatsu, έμπιστος στρατηγός και στενός φίλος του Toranaga, ο Shinnosuke Abe ως Toda Hirokatsu (Buntaro), ζηλιάρης σύζυγος της Mariko, ο Yuki Kura ως Yoshii Nagakado, θρασύς γιος του Toranaga με έντονη επιθυμία να αποδείξει την αξία του και η Fumi Nikaido ως "Ochiba no Kata", αξιοσέβαστη μητέρα του διαδόχου η οποία προσπαθεί με κάθε τρόπο να βάλει τέλος στην εξουσία του Toranaga και στην απειλή του απέναντι στην εξουσία του γιου της.

Δείτε το τρέιλερ της σειράς εδώ:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
15/07/2024

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Μνημόνιο Συνεργασίας Netflix και ΕΟΤ: "Streaming" σε όλο τον κόσμο για το ελληνικό τουριστικό προϊόν

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το μεγάλο streamer ενώνουν τις δυνάμεις τους ανοίγωντας νέες προοπτικές για κοινές ενέργειες.

Οι κινηματογραφικές προτάσεις του ΕRTFLIX για τον Ιούλιο

To ελληνικό streamer φέρνει καλοκαίρι, αμερικανικό σινεμά και δύο ευρωπαϊκά φιλμ στη μικρή οθόνη.

"Η Νεαρή Γυναίκα και η Θάλασσα" έρχονται στο Disney+ με την Ντέιζι Ρίντλεϊ σε πρώτο ρόλο

Ένα ατμοσφαιρικό βιογραφικό δράμα αφηγείται μια ιστορία έμπνευσης και ενδυνάμωσης, σύντομα στο streamer της Disney.