Όλες οι σειρές που έρχονται τον Νοέμβριο στην COSMOTE TV

Η COSMOTE TV υποδέχεται τον μήνα με τον 5ο κύκλο του βραβευμένου «Fargo», τον 2ο κύκλο του αστυνομικού δράματος του BBC, «Time», και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

the english

"The English"

Η Αγγλίδα Κορνίλια Λοκ (Έμιλι Μπλαντ) φτάνει στην Αμερικανική Δύση του 1890 για να κυνηγήσει τον φονιά του γιου της. Στην πορεία, συναντά τον Ιλάι Γουίπ, πρώην ανιχνευτή του ιππικού, ο οποίος πηγαίνει στη Νεμπράσκα για να διεκδικήσει τη γη που του χρωστούν. Χτίζοντας μια απροσδόκητη φιλία, οι δυο τους διασχίζουν μία Αμερική γεμάτη εμπόδια, αίμα και βία ώστε να εκπληρώσουν τον σκοπό τους.
Πρεμιέρα το Σάββατο 11/11 στις 18.00, στο COSMOTE SERIES ΜΑRΑΤΗΟΝ HD.

traveller

"The Traveller" (3η σεζόν, Μέρος 1ο) 

Στη σύγχρονη Γαλλία, ένας εκκεντρικός πρώην αστυνομικός ξανανοίγει ανεξιχνίαστες υποθέσεις δολοφονιών, σε μια αποστολή να εντοπίσει τους ενόχους και να αποδώσει δικαιοσύνη για λογαριασμό των οικογενειών των άτυχων θυμάτων. 
Πρεμιέρα την Κυριακή 5/11 στις 23.00, στο COSMOTE SERIES HD. 

lawmen

"Lawmen: Bass Reeves"

Η σειρά βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και στη ζωή του θρυλικού Μπας Ριβς, που γεννήθηκε ως σκλάβος, αλλά κατόρθωσε να γίνει ο πρώτος Αφροαμερικανός Σερίφης δυτικά του ποταμού Μισσισσιππή. Ο αγώνας του για να φανεί αντάξιος της ευθύνης που έφερε ο ρόλος του, πολλές φορές είχε ηθικό και πνευματικό κόστος για την οικογένειά του. 
Πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο 24 ώρες μετά την Αμερική, τη Δευτέρα 6/11 στις 22.00, στο COSMOTE SERIES HD.

bayern

"Bayern Munich: Rise of a Legend"

Το 1962, ο επιχειρηματίας Βίλχελμ Νεουντέκερ αναλαμβάνει την Μπάγερν, έναν σύλλογο χαμηλότερης κατηγορίας που ήταν αντιμέτωπος με την πτώχευση. Μαζί με τον γενικό διευθυντή Ρόμπερτ Σβαν, ξεκινούν να μεταμορφώνουν την ομάδα, αποφεύγοντας τους ακριβούς παίκτες και προτιμώντας νεαρά ταλέντα, καταφέρνοντας έτσι να φτάσουν στην επιτυχία. 
Πρεμιέρα 24 ώρες μετά τη Γερμανία, τη Δευτέρα 20/11 στις 23.00, στο COSMOTE SERIES HD.

time

"Time" (2η σεζόν)

Φτάνοντας στις φυλακές Κάρλινγκφορντ την ίδια μέρα, οι Κέλσι, Όρλα και Άμπι βυθίζονται αμέσως σε έναν άγνωστο κόσμο, γεμάτο κινδύνους και βία. Παρά τις συνεχόμενες απειλές, ανακαλύπτουν ότι ο δεσμός που αναπτύσσουν μεταξύ τους θα τις βοηθήσει να τα βγάλουν πέρα.
Πρεμιέρα την Τρίτη 21/11 στις 22.00, στο COSMOTE SERIES HD.

fargo

"Fargo" (5η σεζόν) 

Η Ντόροθι "Ντοτ" Λυόν (Τζούνο Τεμπλ), μια φαινομενικά αθώα νοικοκυρά, μπαίνει σε μπελάδες με τις τοπικές αρχές. και γρήγορα βυθίζεται σε μια ζωή που νόμιζε ότι είχε αφήσει πίσω. Σε πρώτο πλάνο και ο σερίφης Ρόι Τίλμαν (Τζον Χαμ), μαζί με τον γιο του Γκέιτορ (Τζο Κίρι) και τον αινιγματικό περιπλανώμενο Ολ Μαντς (Σαμ Σπρούελ) που κυνηγούν για χρόνια τη Ντοτ.
Πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο 24 ώρες μετά την Αμερική, την Τετάρτη 22/11 στις 22.00, στο COSMOTE SERIES HD.

erynie

"Erinye"  

Ο Έντμουντ Ποπιέλσκι είναι ένας ντετέκτιβ με εξαιρετικά ανεπτυγμένη νοημοσύνη και σωματική δύναμη, ο οποίος βασανίζεται από επιληπτικές κρίσεις. Αυτό που κάνει τον Ποπιέλσκι ιδιαίτερο είναι τα οράματα που προκαλούνται από τις κρίσεις του και λειτουργούν προς όφελός του στις έρευνες που διεξάγει. Όπως και οι Ερινύες που επιθυμούν περισσότερο την εκδίκηση, έτσι και ο ίδιος δεν έχει κανένα έλεος.
Πρεμιέρα την Τετάρτη 29/11 στις 23.00, στο COSMOTE SERIES HD.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/07/2024

Μνημόνιο Συνεργασίας Netflix και ΕΟΤ: "Streaming" σε όλο τον κόσμο για το ελληνικό τουριστικό προϊόν

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το μεγάλο streamer ενώνουν τις δυνάμεις τους ανοίγωντας νέες προοπτικές για κοινές ενέργειες.

Οι κινηματογραφικές προτάσεις του ΕRTFLIX για τον Ιούλιο

To ελληνικό streamer φέρνει καλοκαίρι, αμερικανικό σινεμά και δύο ευρωπαϊκά φιλμ στη μικρή οθόνη.

"Η Νεαρή Γυναίκα και η Θάλασσα" έρχονται στο Disney+ με την Ντέιζι Ρίντλεϊ σε πρώτο ρόλο

Ένα ατμοσφαιρικό βιογραφικό δράμα αφηγείται μια ιστορία έμπνευσης και ενδυνάμωσης, σύντομα στο streamer της Disney.

Η 17η σεζόν του NCIS παίζει στο STAR

Από σήμερα, 12 Ιουλίου, και κάθε Παρασκευή βράδυ.

Καλοκαιρινές πρεμιέρες και 3 άχαστα αφιερώματα στο Vodafone TV

Ιούλιος με νέες σειρές και πολυαναμενόμενες σεζόν, ένα αφιέρωμα που θα μας ανοίξει την όρεξη, έναν sci-fi μαραθώνιο και ένα αθλητικό ταξίδι στο Παρίσι.