"Bodies": Όλοι μιλάνε για τη νέα βρετανική σειρά του Netflix

Η νέα μίνι σειρά που καταφέρνει σε 8 επεισόδια να αγγίξει πολλαπλά genre και άλλες τόσες χρονικές περιόδους, είναι τώρα διαθέσιμη στην streaming πλατφόρμα.

bodies

Βασισμένη στο graphic novel του Σι Σπένσερ, το "Bodies" ήρθε στο Netflix για να τεστάρει τα όρια μεταξύ επιστημονικής φαντασίας, μυστηρίου, δράματος εποχής και αστυνομικού δράματος. Η 8 επεισοδίων σειρά δεν κατηγοριοποιείται εύκολα και παρ' όλα αυτά -ή ακριβώς λόγω αυτού- έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του παγκόσμιου τηλεοπτικού κοινού, κατακτώντας ήδη από την πρώτη της βδομάδα στην πλατφόρμα την 3η θέση του παγκοσμίου Top10.

bodies

Τι συμβαίνει στο "Bodies";

Στο σημερινό Λονδίνο, η ντετέκτιβ Σαχάρα Χασάν συναντά σε μία πορεία έναν ύποπτο έφηβο και τον ακολουθεί. Αφού χάνει τα ίχνη του, την εφνιδιάζει και την απειλεί με όπλο. Δίπλα του, στον δρόμο, υπάρχει ένα πτώμα. Ο έφηβος γλιτώνει και η ντετέκτιβ μένει να αναλαμβάνει την έρευνα για τον φόνο (δεν ξέρουμε αν το νεαρό αγόρι είναι ο θύτης). Κατά τη διάρκεια της έρευνας, μαθαίνει πως το ίδιο θύμα έχει απασχολήσει την επικαιρότητα του Λονδίνου τριών ακόμα χρονικών περιόδων: το 1890. το 1941 και 30 χρόνια μετά το σήμερα. Πώς συνδέονται μεταξύ τους; 

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Αμάκα Όκαφορ, Σίρα Χας, Κάιλ Σόλερ και Στίβεν Γκράαμ. Σκηνοθέτης της σειράς είναι ο Πολ Τόμαλιν, ο οποίος κάνει λόγο για μια σειρά που "μεταμορφώνεται και αλλάζει από λεπτό σε λεπτό, σε βαθμό που δεν μπορεί κανείς να ξέρει τι θα ακολουθήσει. Πρόκειται για μία φιλόδοξη και συναρπαστική διαδρομή γεμάτη κίνηση". 

Δείτε το τρέιλερ εδώ:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/07/2024

Μνημόνιο Συνεργασίας Netflix και ΕΟΤ: "Streaming" σε όλο τον κόσμο για το ελληνικό τουριστικό προϊόν

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το μεγάλο streamer ενώνουν τις δυνάμεις τους ανοίγωντας νέες προοπτικές για κοινές ενέργειες.

Οι κινηματογραφικές προτάσεις του ΕRTFLIX για τον Ιούλιο

To ελληνικό streamer φέρνει καλοκαίρι, αμερικανικό σινεμά και δύο ευρωπαϊκά φιλμ στη μικρή οθόνη.

"Η Νεαρή Γυναίκα και η Θάλασσα" έρχονται στο Disney+ με την Ντέιζι Ρίντλεϊ σε πρώτο ρόλο

Ένα ατμοσφαιρικό βιογραφικό δράμα αφηγείται μια ιστορία έμπνευσης και ενδυνάμωσης, σύντομα στο streamer της Disney.

Η 17η σεζόν του NCIS παίζει στο STAR

Από σήμερα, 12 Ιουλίου, και κάθε Παρασκευή βράδυ.

Καλοκαιρινές πρεμιέρες και 3 άχαστα αφιερώματα στο Vodafone TV

Ιούλιος με νέες σειρές και πολυαναμενόμενες σεζόν, ένα αφιέρωμα που θα μας ανοίξει την όρεξη, έναν sci-fi μαραθώνιο και ένα αθλητικό ταξίδι στο Παρίσι.