"Chemistry Lessons": Η Μπρι Λάρσον δίνει μαθήματα φεμινισμού και μαγειρικής στην Αμερική του '50

Η οσκαρική ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά εποχής του Apple TV+, βασισμένη στο ομότιτλο best-seller της Μπόνι Γκάρμους.

chemistry lessons

Το μυθιστόρημα της αμερικανίδας Μπόνι Γκάρμους μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη από τους Λι Άϊζενμπεργκ ("Τhe Office"), Σουζάνα Γκραντ ("Erin Brochovich"), Τζέισον Μπέιτμαν ("Ozark") και Μάικλ Κόστιγκαν ("The Outsider", "A Bigger Splash"), με την οσκαρική Μπρι Λάρσον ("The Room") σε ρόλο πρωταγωνίστριας και παραγωγού. Στη limited σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι Λιούις Πούλμαν, Στέφανι Κένινγκ, Άτζα Ναόμι Κινγκ, Κέβιν Σάσμαν, Τόμας Μαν και Ρέιν Γούιλσον. 

chemistry

Η 8 επεισοδίων σειρά, διαθέσιμη πλέον στο Apple TV+, αφηγείται την ιστορία της Ελίζαμπεθ Ζοτ, μιας γυναίκας που έχει στόχο να γίνει χημικός υπό τις μη ευνοϊκές συνθήκες της πατριαρχικής Αμερικής του '50. Το "Chemistry Lessons" ξεκινά με την απόλυση της πρωταγωνίστριας του από το χημικό εργαστήριο στο οποίο εργαζόταν, η οποία την οδηγεί σε ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα: γίνεται παρουσιάστρια μιας καθημερινής εκπομπής μαγειρικής - ένα πόστο πολύ πιο ταιριαστό για μια γυναίκα της εποχής. Όμως παρά τη νέα αυτή ευκαιρία και την ευθύνη της συζύγου, της μητέρας και της νοικοκυράς, η Ελίζαμπεθ δυσκολεύεται να ξεπεράσει τις ανησυχίες, τον θυμό και τα όνειρα που έμειναν σε παύση. Έτσι θα χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα της για να εκμεταλλευτεί σωστά την πρόσβαση που έχει αποκτήσει σε τόσα αμερικανικά σπίτια (και μυαλά;).

Δείτε το τρέιλερ της σειράς εδώ: 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/07/2024

Μνημόνιο Συνεργασίας Netflix και ΕΟΤ: "Streaming" σε όλο τον κόσμο για το ελληνικό τουριστικό προϊόν

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το μεγάλο streamer ενώνουν τις δυνάμεις τους ανοίγωντας νέες προοπτικές για κοινές ενέργειες.

Οι κινηματογραφικές προτάσεις του ΕRTFLIX για τον Ιούλιο

To ελληνικό streamer φέρνει καλοκαίρι, αμερικανικό σινεμά και δύο ευρωπαϊκά φιλμ στη μικρή οθόνη.

"Η Νεαρή Γυναίκα και η Θάλασσα" έρχονται στο Disney+ με την Ντέιζι Ρίντλεϊ σε πρώτο ρόλο

Ένα ατμοσφαιρικό βιογραφικό δράμα αφηγείται μια ιστορία έμπνευσης και ενδυνάμωσης, σύντομα στο streamer της Disney.

Η 17η σεζόν του NCIS παίζει στο STAR

Από σήμερα, 12 Ιουλίου, και κάθε Παρασκευή βράδυ.

Καλοκαιρινές πρεμιέρες και 3 άχαστα αφιερώματα στο Vodafone TV

Ιούλιος με νέες σειρές και πολυαναμενόμενες σεζόν, ένα αφιέρωμα που θα μας ανοίξει την όρεξη, έναν sci-fi μαραθώνιο και ένα αθλητικό ταξίδι στο Παρίσι.