"Μετά τη φωτιά": Δείτε το θεαματικό τρέιλερ της νέας σειράς του ΑΝΤ1

Η νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1 κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου.

μετά τη φωτιά

Βασισμένη στη γαλλική σειρά του Netflix "Le Bazar de la Charité", η νέα δραματική σειρά "Μετά τη Φωτιά" έρχεται στις 5 Οκτωβρίου στον ΑΝΤ1. Διασκευασμένη από την Ρένα Ρίγγα, η πρωτότυπη ιστορία που είναι εμπνευσμένη από ένα πραγματικό γεγονός που συνέβη στη Γαλλία το 1897, και μεταφέρεται στη σημερινή εποχή και προσαρμόζεται στην ελληνική πραγματικότητα. Στη νέα σειρά που σκηνοθετεί ο Γρηγόρης Καραντινάκης πρωταγωνιστούν οι Άλκηστις Ζιρώ, Ελπίδα Νικολάου, Πηνελόπη Μαρκοπούλου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Αντρέας Κωνσταντίνου, Λευτέρης Ελευθερίου, Nathan Thomas και Γιάννης Καράμπαμπας.

φωτιά

Το "Μετά τη φωτιά" αφηγείται τις ιστορίες τριών γυναικών, οι οποίες θα προσπαθήσουν να ξαναχτίσουν τις ζωές τους μετά από μια καταστροφική πυρκαγιά. Τα πάντα ανατρέπονται σε ένα βράδυ, όταν σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά ξεσπάει μια μεγάλη πυρκαγιά. Πρόκειται για ατύχημα ή εμπρησμό; Οι μοίρες των τριών πρωταγωνιστριών διασταυρώνονται και η κάθε μία θα αναζητήσει τον τρόπο να βρει τη ζωή που πραγματικά επιθυμεί. 

Δείτε το τρέιλερ της σειράς: 

Το καστ της σειράς συμπληρώνουν, μεταξύ άλλων, οι Ζωή Ρηγοπούλου, Χάρης Σώζος,  Λουκία Πιστιόλα, Αινείας Τσαμάτης, Δημήτρης Αποστολόπουλος, Κωνσταντίνος Δανίκας,   Θανάσης Μπανούσης, Αντώνης Αντωνάκος, Ζωή Μουκούλη, Διονύσης Λάνης, Αιμίλιος Ράφτης, Προμηθέας Νεραττίνι, Σοφία Τσινάρη, Ηρώ Κισσανδράκη, Αγγελική Καρυστινού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Οι 7 σειρές που επιστρέφουν στην COSMOTE TV τον Ιούνιο

Συν ένα ολοκαίνουριο βιογραφικό δράμα εποχής με αέρα Ιταλίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/05/2024

Όλες οι νέες σειρές και ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Ιούνιο

Το Netflix υποδέχεται το καλοκαίρι με ολοκαίνουριες παραγωγές, πολυαναμενόμενα νέα επεισόδια, ριάλιτι TV, σειρές ντοκιμαντέρ και πολλά ακόμα.

Όλα συμβαίνουν στο "Κάμντεν"

Eίδαμε το πρώτο επεισόδιο του νέου μουσικού docuseries του Disney+, μια νοσταλγική ωδή στην ιστορική λονδρέζικη γειτονιά. Διαθέσιμο από σήμερα, 29 Μάϊου.

"Fantasmas": Η Έμα Στόουν στη νέα σειρά του ΗΒΟ με την υπογραφή του Χούλιο Τόρες

Η σουρεαλιστική σειρά ανθολογίας έρχεται στο streaming στις 7 Ιουνίου.

3+1 σειρές που περιμένουμε να επιστρέψουν το καλοκαίρι του 2024

Τέσσερις αγαπημένες σειρές κάνουν comeback με πολυαναμενόμενους νέους κύκλους επεισοδίων, που θα κυκλοφορήσουν στο streaming τους καλοκαιρινούς μήνες.

Διεθνής διάκριση για το ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ "Το Αίνιγμα της Κέρου"

Το ελληνικό ντοκιμαντέρ του Κώστα Μαχαίρα ταξίδεψε στις ΗΠΑ και βραβεύτηκε στο Διεθνές Αρχαιολογικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Όρεγκον.

To αθλητικό docuseries "Welcome to Wrexham" επιστρέφει στο Disney+

Η 3η σεζόν της βραβευμένης σειράς έρχεται τον Ιούνιο, ακολουθώντας την σύγχρονη, ανοδική πορεία της ιστορικής ποδοσφαιρικής ομάδας Wrexham AFC.