"Το Ναυάγιο": Το εντυπωσιακό τρέιλερ που υπόσχεται μία καθηλωτική σειρά

Λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας σειράς του Mega, μια υψηλών προδιαγραφών παραγωγή, γνωρίζουμε καλύτερα τους χαρακτήρες της συγκλονιστικής ιστορίας.

ναυάγιο

Η νέα σειρά του Mega ανοίγει ένα νοσταλγικό παράθυρο στην Αθήνα της δεκαετίας του ’60, για να αφηγηθεί μια συγκλονιστική ιστορία επιβίωσης και καρμικών συμπτώσεων. Στο επίκεντρο της ιστορίας εντοπίζεται ένα τραγικό ιστορικό γεγονός που σημάδεψε την πρόσφατη ιστορία της Ελλάδας: Το ναυάγιο του "Ηράκλειον" στη Φαλκονέρα που συνέβη στις 8 Δεκεμβρίου 1966. Μια συγκλονιστική ιστορία επιβίωσης, βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, με τη σκηνοθετική υπογραφή του Γιάννη Χαριτίδη και το καθηλωτικό σενάριο του Γιώργου Κόκουβα

Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του Mega, γνωρίζουμε τους 4 πρωταγωνιστές της σειράς: Η νεαρή και αισιόδοξη Ειρήνη Κασσιμάτη (Αναστασία Παντούση) ασχολείται με την αρωματοποιία και είναι παντρεμένη με τον Απόστολο Κασσιμάτη (Γιώργος Χρυσοστόμου). Μαζί ζουν στα Κύθηρα, και επιβιβάζονται στο μοιραίο πλοίο για ένα ταξίδι που θα άνοιγε νέους επαγγελματικούς ορίζοντες για την Ειρήνη. Από την άλλη, ο Πέτρος Κωνσταντάκης (Έκτορας Λιάτσος), ένας αγρότης από την Κρήτη, επιβιβάζεται στο πλοίο σε μία προσπάθεια διαφυγής στην οποία τον ωθεί ένα ένοχο μυστικό. Τέλος, ο Γιάννης Στάνκογλου υποδύεται τον υψηλόβαθμο αξιωματικό του Λιμενικού Ιπποκράτη Πανόπουλο, ο οποίος θα βρεθεί τη νύχτα του ναυαγίου στο "σημείο μηδέν" στην απέλπιδα προσπάθεια εντοπισμού και διάσωσης επιβαινόντων.

Δείτε το τρέιλερ της νέας σειράς του Mega εδώ:

Διαβάστε Επίσης


 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
15/07/2024

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Μνημόνιο Συνεργασίας Netflix και ΕΟΤ: "Streaming" σε όλο τον κόσμο για το ελληνικό τουριστικό προϊόν

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το μεγάλο streamer ενώνουν τις δυνάμεις τους ανοίγωντας νέες προοπτικές για κοινές ενέργειες.

Οι κινηματογραφικές προτάσεις του ΕRTFLIX για τον Ιούλιο

To ελληνικό streamer φέρνει καλοκαίρι, αμερικανικό σινεμά και δύο ευρωπαϊκά φιλμ στη μικρή οθόνη.

"Η Νεαρή Γυναίκα και η Θάλασσα" έρχονται στο Disney+ με την Ντέιζι Ρίντλεϊ σε πρώτο ρόλο

Ένα ατμοσφαιρικό βιογραφικό δράμα αφηγείται μια ιστορία έμπνευσης και ενδυνάμωσης, σύντομα στο streamer της Disney.