"The Expats": Η Nικόλ Κίντμαν στη νέα limited σειρά του Prime Video

Η κινηματογραφικής αισθητικής σειρά της Λούλου Ουάνγκ θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα αύριο 8/9, στο Φεστιβάλ του Τορόντο, με την προβολή του πρώτου επεισοδίου.

expats

Η σεναριογράφος και σκηνοθέτις του πολυβραβευμένου "The Farewell" Λούλου Ουάνγκ, κάνει το ντεμπούτο της στην τηλεόραση με την τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος "The Expatriats" της Τζάνις Γ.Κ. Λι. Το "The Expats" θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του άυριο, 8 Σεπτεμβρίου 2023, στο Διεθνές Φεστιβάλ του Τορόντο, με την προβολή του πιλοτικού και κινηματογραφικών διαστάσεων επεισοδίου του, ενώ και τα 6 επεισόδια της σειράς θα κυκλοφορήσουν στην πλατφόρμα του Amazon Prime Video στις αρχές του 2024.

expats

Σε ρόλο παραγωγού και πρωταγωνίστριας, η Νικόλ Κίντμαν επιστρέφει στη μικρή οθόνη μετά από μία σειρά επιτυχημένων τηλεοπτικών εμφανίσεων ("Big Little Lies", "Τhe Undoing", "Top of the Lake"), και πλάι της πρωταγωνιστούν οι Σαρέι Μπλου, Τζι Γιάνκ Γιου, Μπράιαν Τι και Τζακ Χιούστον. 

Η σειρά διαδραματίζεται στο ταραχώδες Χονγκ Κονγκ του 2014 και επικεντρώνεται στις ζωές τριών Αμερικανίδων γυναικών, οι οποίες διασταυρώνονται έπειτα από μία ξαφνική οικογενειακή τραγωδία. Με αφορμή τις σχέσεις που αναπτύσσονται μεταξύ τους, η ιστορία θίγει τις έννοιες του προνομίου, της θυματοποίησης και της (συν)ενοχής.

expats

Το Indiewire αναφέρει πως η Κίντμαν έχοντας δει το "The Farewell" και ενώ βρισκόταν σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης της ιδέας για το πρότζεκτ, προσέγγισε την Ουάνγκ και της ζήτησε να αναλάβει τη σκηνοθεσία, λέγοντας της πως είναι η μόνη σκηνοθέτις που φαντάζεται για τη σειρά. 

expats

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/07/2024

Μνημόνιο Συνεργασίας Netflix και ΕΟΤ: "Streaming" σε όλο τον κόσμο για το ελληνικό τουριστικό προϊόν

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το μεγάλο streamer ενώνουν τις δυνάμεις τους ανοίγωντας νέες προοπτικές για κοινές ενέργειες.

Οι κινηματογραφικές προτάσεις του ΕRTFLIX για τον Ιούλιο

To ελληνικό streamer φέρνει καλοκαίρι, αμερικανικό σινεμά και δύο ευρωπαϊκά φιλμ στη μικρή οθόνη.

"Η Νεαρή Γυναίκα και η Θάλασσα" έρχονται στο Disney+ με την Ντέιζι Ρίντλεϊ σε πρώτο ρόλο

Ένα ατμοσφαιρικό βιογραφικό δράμα αφηγείται μια ιστορία έμπνευσης και ενδυνάμωσης, σύντομα στο streamer της Disney.

Η 17η σεζόν του NCIS παίζει στο STAR

Από σήμερα, 12 Ιουλίου, και κάθε Παρασκευή βράδυ.

Καλοκαιρινές πρεμιέρες και 3 άχαστα αφιερώματα στο Vodafone TV

Ιούλιος με νέες σειρές και πολυαναμενόμενες σεζόν, ένα αφιέρωμα που θα μας ανοίξει την όρεξη, έναν sci-fi μαραθώνιο και ένα αθλητικό ταξίδι στο Παρίσι.