"Οι Πανθέοι": Η ιστορία των Πανθέων ξεδιπλώνεται στο νέο trailer της σειράς

Δείτε το καινούργιο trailer της νέας σειράς του ΣΚΑΪ, λίγο πριν από την πρεμιέρα της.

Οι πανθεοι

Οι "Πανθέοι", το μυθιστόρημα του βραβευμένου συγγραφέα Τασου Αθανασιάδη, επιστρέφουν στη μικρή οθόνη 47 χρόνια μετά την πρώτη τους τηλεοπτική εκδοχή (1977, ΕΡΤ). Από τους δέκτες του ΣΚΑΪ αυτή τη φορά, θα παρακολουθήσουμε εκ νέου την ιστορία της πλούσιας οικογένειας του τίτλου. Μεταφερόμαστε στο 1939: Ενώ η Ευρώπη βρίσκεται στο χάος της αρχής του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, στην Αθήνα τα ετερόκλητα μέλη της οικογένειας των Πανθέων συγκεντρώνονται στο αρχοντικό τους στην Κηφισιά, στο προσκέφαλο του ετοιμοθάνατου πατριάρχη της οικογένειας, Βλάση. Λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, θα απαρνηθεί με αποτροπιασμό την εκλιπούσα σύζυγό του και μητέρα τους, τη Νένα. Ταυτόχρονα, η απρόσμενη εμφάνιση της Μάρμως, της νεαρής συζύγου του γιου του Βλάση, Ανδρέα, θα ταράξει ακόμα περισσότερο τις ισορροπίες, ενώ ένα επικίνδυνο δίκτυο κατασκόπων απειλεί τους πρωταγωνιστές. Η στιγμή που η Ελλάδα θα μπει στον πόλεμο δεν αργεί, γεγονός που θα δοκιμάσει τις αντοχές, την αξιοπρέπεια και τη συνείδηση των ηρώων.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Κάτια Δανδουλάκη, Αιμίλιος Χειλάκης, Γιώργος Κωνσταντίνου, Μελία Κράιλινγκ, Μιχάλης Σαράντης, Νίκος Χατζόπουλος, Θανάσης Κουρλαμπάς, Μαρία Καλλιμάνη, Πηνελόπη Πιτσούλη, Κόρα Καρβούνη, Σπύρος Σταμούλης, Μιχάλης Συριόπουλος, Έλενα Τοπαλίδου, Αθηνά Μαξίμου, Κώστας Φιλλίπογλου, Παντελής Δεντάκης, Σμαράγδα Αδαμοπούλου, Χριστίνα Αλεξανιάν, Ελένη Καρακάση, Αλέξανδρος Μούκανος, Ιζαμπέλλα Μπαλτσαβιά και Βίκυ Διαμαντοπούλου, μεταξύ άλλων.Το σενάριο συν-υπογράφουν η Γιάννα Καννελοπούλου και ο Άγγελος Χασάπογλου, ενώ τη σειρά σκηνοθετεί ο Σπύρος Μιχαλόπουλος. 

Για την Κάτια Δανδουλάκη δεν είναι η πρώτη φορά που θα εμφανιστεί στην οικογένεια των ''Πανθέων'', καθώς το 1977 έιχε υποδυθεί τη Μαρμώ και στην φετινή σέζον θα την δούμε στον ρόλο της' Χρυστοστόμης Πανθέου.

Οι πρώτες σκηνές της σειράς στο νέο trailer ξεδιπλώνουν τη συναρπαστική ιστορία των Πανθέων:

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
15/07/2024

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Μνημόνιο Συνεργασίας Netflix και ΕΟΤ: "Streaming" σε όλο τον κόσμο για το ελληνικό τουριστικό προϊόν

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το μεγάλο streamer ενώνουν τις δυνάμεις τους ανοίγωντας νέες προοπτικές για κοινές ενέργειες.

Οι κινηματογραφικές προτάσεις του ΕRTFLIX για τον Ιούλιο

To ελληνικό streamer φέρνει καλοκαίρι, αμερικανικό σινεμά και δύο ευρωπαϊκά φιλμ στη μικρή οθόνη.

"Η Νεαρή Γυναίκα και η Θάλασσα" έρχονται στο Disney+ με την Ντέιζι Ρίντλεϊ σε πρώτο ρόλο

Ένα ατμοσφαιρικό βιογραφικό δράμα αφηγείται μια ιστορία έμπνευσης και ενδυνάμωσης, σύντομα στο streamer της Disney.