Όλα όσα θα δούμε τον Σεπτέμβριο στο Netflix

Το Netflix υποδέχεται το φθινόπωρο με πλούσιο και ανανεωμένο περιεχόμενο για μικρούς και μεγάλους. Δες όλες τις ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ που έρχονται τον Σεπτέμβριο.

Chicago

Σειρές

"Love is Blind: After the Altar" (4η σεζόν)

Οι συμμετέχοντες της σεζόν μοιράζονται ενημερώσεις και νέες προοπτικές έναν χρόνο μετά τη ζωή στην κάψουλα, ενώ προετοιμάζονται για μια επική ποδοσφαιρική αναμέτρηση.
Έρχεται στο Netflix στις 1/9.

"6ixtynin9"

Έχοντας χάσει τη δουλειά της, μια γυναίκα ανακαλύπτει ένα μυστηριώδες πακέτο στο κατώφλι του διαμερίσματός της και η ζωή της χειροτερεύει ραγδαία.
Έρχεται στο Netflix στις 6/9.

"Η Πόλη Δίπλα στο Ποτάμι" (5η σεζόν)

Η Μελ προσαρμόζεται σε νέο ρυθμό ζωής, ο Τζακ προσπαθεί να αναπτύξει την επιχείρησή του και η πόλη αντιμετωπίζει νέες απειλές καθώς τα μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια.
Έρχεται στο Netflix στις 7/9.

Virgin river

"Top Boy" (3η σεζόν)

Ο Σάλι αναλαμβάνει τα ηνία, αναγκάζοντας τον Ντουσέιν να αποσυρθεί, αλλά η νέα πραγματικότητα συνοδεύεται από νέες προκλήσεις, απειλές και συνέπειες.
Έρχεται στο Netflix στις 7/9.

"Καλό μου Παιδί"

Η απόδραση μιας μυστηριώδους γυναίκας από την οδυνηρή αιχμαλωσία της οδηγεί τους ερευνητές στην τρομακτική αλήθεια πίσω από μια άλυτη εξαφάνιση πριν από πολλά χρόνια.Έρχεται στο Netflix στις 7/9.

"Πωλείται στο Όραντζ Κάουντι" (2η σεζόν)

Οι μεσίτες του Ομίλου Όπενχαϊμ προσπαθούν να μείνουν προσηλωμένοι ενώ γνωρίζουν έναν πιθανό νέο συνεργάτη, αντιμετωπίζουν καυτές φήμες και δοκιμάζουν την αγορά του Κάμπο.Έρχεται στο Netflix στις 8/9.

"The Club" (2η σεζόν) 

Χωρίς τον άντρα της, η Ρασέλ μεγαλώνει την κόρη της στο Κλαμπ Κωνσταντινούπολη με τη βοήθεια της μητέρας της. Η σχέση όμως δοκιμάζεται από την απώλεια και την προδοσία.Έρχεται στο Netflix στις 15/9.

The club

"Σεξουαλική Αγωγή" (4η σεζόν)

Με τη Μέιβ στην Αμερική και το Μούρντεϊλ κλειστό, ο Ότις πρέπει να βρει τα πατήματά του στο απελευθερωμένο Κολέγιο Κάβεντις. Όμως εκεί δεν είναι ο μόνος σεξοθεραπευτής.Έρχεται στο Netflix στις 21/9.

"Ο Έρωτας Είναι Τυφλός" (5η σεζόν)

Ελπίζοντας να βρουν τους μελλοντικούς συζύγους τους, ενώ τους χωρίζει ένας τοίχος, μια νέα παρέα αντρών και γυναικών βιώνει ανατροπές και τρίγωνα, αναζητώντας τον έρωτα.  
Έρχεται στο Netflix στις 22/9 (Επεισόδια 1-4) και 29/9 (Επεισόδια 5-7).

Ταινίες

"Μια Φορά κι έναν Καιρό Έγινε ένα Έγκλημα"

Έχοντας πάει στον χορό του πρίγκιπα με τη Σταχτοπούτα, η Κοκκινοσκουφίτσα θα βρεθεί μέσα σ' ένα μυστήριο. Θα καταφέρει να εξιχνιάσει την υπόθεση πριν από τα μεσάνυχτα;Έρχεται στο Netflix στις 14/9.

"Η Απίθανη Πιθανότητα του Έρωτα με την Πρώτη Ματιά"

Δύο ξένοι έρχονται κοντά σε μια πτήση για το Λονδίνο, αλλά ένα παιχνίδι της μοίρας τούς χωρίζει. Το να ξαναβρεθούν δείχνει απίθανο — αλλά ο έρωτας αψηφά τα εμπόδια.
Έρχεται στο Netflix στις 15/9.

Love at first sight

"Στα Βήματα του Αδερφού 2"

Πασχίζοντας να υπερνικήσουν κύκλους προδοσίας, εκδίκησης και βίας, τα αδέρφια Τραορέ συνεχίζουν να παλεύουν για ένα καλύτερο μέλλον σε ένα φτωχό προάστιο του Παρισιού.
Έρχεται στο Netflix στις 27/9.

"Η Υπέροχη Ιστορία του Χένρι Σούγκαρ"

Η μεταφορά της σύντομης ιστορίας "Η υπέροχη ιστορία του Χένρι Σούγκαρ" του Ρόαλντ Νταλ από τον Γουές Άντερσον.
Έρχεται σύντομα.

Ντοκιμαντέρ

"Θηρευτές"

Δείτε τη ζωή μέσα από τα μάτια των τσιτάχ, των πολικών αρκούδων και των πιο ισχυρών κυνηγών του πλανήτη, καθώς παλεύουν ενάντια στις αντιξοότητες για να επιβιώσουν.
Έρχεται στο Netflix στις 6/9.

"Έσο Έτοιμος: Οι Μυστικοί Φάκελοι των Προσκόπων της Αμερικής"

Επιζώντες, πληροφοριοδότες και ειδικοί αφηγούνται τη συγκάλυψη περιστατικών σεξουαλικής κακοποίησης στους Προσκόπους της Αμερικής και τον συγκλονιστικό αντίκτυπό της.
Έρχεται στο Netflix στις 6/9.

Scouts secret files

"Ιστορίες Κατασκοπείας"

Πράκτορες της MI6 και της CIA μοιράζονται εσωτερικές ιστορίες για κόλπα κατασκόπων, τον Ψυχρό Πόλεμο και πραξικοπήματα που πραγματοποιήθηκαν από μυστικούς πράκτορες.
Έρχεται στο Netflix στις 8/9.

"Οι πιο Σκληρές Φυλακές του Κόσμου" (7η σεζόν)

Ο δημοσιογράφος και πρώην κρατούμενος Ράφαελ Ρόου βιώνει τη ζωή μέσα σε φυλακές στη Φινλανδία, την Τσεχική Δημοκρατία, την Ινδονησία και τις Νήσους του Σολομώντα.Έρχεται στο Netflix στις 15/9.

toughest prisons

"Επαφές"

Μια συναρπαστική σειρά ντοκιμαντέρ που εξετάζει με λεπτομέρεια πολλές θεάσεις ΑΤΙΑ τα τελευταία 50 χρόνια και συναρμολογεί εντυπωσιακά νέα δεδομένα.
Έρχεται στο Netflix στις 27/9.

Παιδικές ταινίες και σειρές

"Kung Fu Panda: Ο Ιππότης Δράκος" (3η σεζόν)

Σε έναν αγώνα δρόμου για να καταστρέψουν μια για πάντα τα πανίσχυρα όπλα Τιανσάνγκ, οι Ιππότες Δράκοι έρχονται αντιμέτωποι με εχθρούς τόσο οικείους όσο και απροσδόκητους.Έρχεται στο Netflix στις 7/9.

Kung fu panda

"Power Rangers Cosmic Fury"

Όταν ο άρχοντας Ζεντ επιστρέφει πιο δυνατός από ποτέ, η ομάδα Κόσμικ Φιούρι πολεμά τον αυτοκράτορα του κακού, έχοντας την αποστολή να σώσει το σύμπαν όπως το ξέρουμε.Έρχεται στο Netflix στις 29/9.

Μη χάσετε επίσης τις αγαπημένες ταινίες:

"Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι: Απελευθέρωση Fifty Shades Freed", "Πενήντα πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι Fifty Shades Darker" (4/9)

"Eurotrip", "Σικάγο", "Fight Club", "Έρωτας στην Τύχη", "Η Κατάσταση των Πραγμάτων", "Ο Ταλαντούχος Κύριος Ρίπλεϊ", "Hellboy: Ο Ήρωας της Κόλασης", "Evolution" (15/9)

"Μπλε Βάλτος" (17/9)

"Ghostbusters: Afterlife" (21/9) 

"American Underdog: The Kurt Warner Story" (25/9)

"Sonic the Hedgehog 2" (30/9)

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
15/07/2024

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Μνημόνιο Συνεργασίας Netflix και ΕΟΤ: "Streaming" σε όλο τον κόσμο για το ελληνικό τουριστικό προϊόν

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το μεγάλο streamer ενώνουν τις δυνάμεις τους ανοίγωντας νέες προοπτικές για κοινές ενέργειες.

Οι κινηματογραφικές προτάσεις του ΕRTFLIX για τον Ιούλιο

To ελληνικό streamer φέρνει καλοκαίρι, αμερικανικό σινεμά και δύο ευρωπαϊκά φιλμ στη μικρή οθόνη.

"Η Νεαρή Γυναίκα και η Θάλασσα" έρχονται στο Disney+ με την Ντέιζι Ρίντλεϊ σε πρώτο ρόλο

Ένα ατμοσφαιρικό βιογραφικό δράμα αφηγείται μια ιστορία έμπνευσης και ενδυνάμωσης, σύντομα στο streamer της Disney.