Πρώτη ματιά στις 4 σειρές που (επαν)έρχονται στην ΕΡΤ1

Η ΕΡΤ μοιράστηκε τα teaser για τις δυο νέες σειρές "Η παραλία" και "3ος όροφος", αλλά και για τους νέους κύκλους των αγαπημένων μυστηρίων "Ο Όρκος ΙΙ" και "Κάνε ότι κοιμάσαι".

ο όρκος

Η παραλία

Η πολυαναμενόμενη δραματική σειρά "Η παραλία", βασισμένη στο μυθιστόρημα "Το κορίτσι με το σαλιγκάρι" της Πηνελόπης Κουρτζή, σε σκηνοθεσία του Στέφανου Μπλάτσου και σενάριο των Γιώργου Χρυσοβιτσάνου και Κώστα Γεραμπίνη, έρχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν, στην ΕΡΤ1 για να μας καθηλώσει. Με τους Δανάη Μιχαλάκη, Δημήτρης Μοθωναίος, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Γιούλικα Σκαφιδά, Νικόλας Παπαγιάννης, μεταξύ άλλων, "Η παραλία" μάς μεταφέρει στα Μάταλα της Κρήτης, για να αφηγηθεί ένα οικογενειακό δράμα με αφητηρία μια τραγική δολοφονία που θα συνταράξει την περιοχή.

Δείτε το teaser της σειράς εδώ:


3ος όροφος

Η νέα 15λεπτη κωμική σειρά "Τρίτος όροφος", σε σενάριο και σκηνοθεσία Βασίλη Νεμέα, με εξαιρετικούς ηθοποιούς και συντελεστές και πρωταγωνιστές ένα ζόρικο, εκρηκτικό ζευγάρι τον Γιάννη και την Υβόννη, έρχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην ΕΡΤ. Ο Αντώνης Καφετζόπουλος και η Λυδία Φωτοπούλου έρχονται στην ΕΡΤ1 για να μας θυμίσουν τι σημαίνει αγάπη, σχέσεις, συντροφικότητα σε κάθε ηλικία.

Δείτε το teaser της σειράς εδώ:


Ο Όρκος ΙΙ

Η δραματική σειρά σε σενάριο Τίνας Καμπίτση και σκηνοθεσία Χρίστου Γεωργίου, που μας καθήλωσε στον πρώτο κύκλο επεισοδίων, επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην ΕΡΤ1 με καινούργια επεισόδια. Με πρωταγωνιστές τους Χρήστο Λούλη, Θάλεια Ματίκα, Ιωάννη Παπαζήση, Λένα Παπαληγούρα, Εριέττα Μανούρη και πλειάδα εξαιρετικών ηθοποιών και συντελεστών, η σειρά θα μας οδηγήσει, και τη νέα τηλεοπτική χρονιά, σε ένα περιπετειώδες και επικίνδυνο ταξίδι, γεμάτο αγωνία, μυστήριο και έντονο το στοιχείο της ανατροπής.

Δείτε το teaser της σειράς εδώ:


Κάνε ότι κοιμάσαι

Η ψυχολογική σειρά μυστηρίου "Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ", σε σκηνοθεσία Αλέκου Κυράνη και Μάριου Βαλάση και σε σενάριο του Γιάννη Σκαραγκά, καθήλωσε το κοινό, αποθεώθηκε στα social media και "ταξίδεψε" στο εξωτερικό, στον Διεθνή Διαγωνισμό Seoul International Drama Awards 2023. Στο νέο κύκλο επεισοδίων, ο Νικόλα Καλίρη (Σπύρος Παπαδόπουλος) να έρχεται αντιμέτωπος με νέες συνωμοσίες. Μαζί του, εκτός από τους γνώριμους χαρακτήρες του πρώτου κύκλου, τους οποίους υποδύονται καταξιωμένοι ηθοποιοί, θα δούμε και μια πλειάδα νέων εξαιρετικών ηθοποιών (Τζένη Θεωνά, Βασίλης Ευταξόπουλος, Μιχάλης Οικονόμου, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, μεταξύ άλλων).

Δείτε το teaser της σειράς εδώ:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/07/2024

Μνημόνιο Συνεργασίας Netflix και ΕΟΤ: "Streaming" σε όλο τον κόσμο για το ελληνικό τουριστικό προϊόν

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το μεγάλο streamer ενώνουν τις δυνάμεις τους ανοίγωντας νέες προοπτικές για κοινές ενέργειες.

Οι κινηματογραφικές προτάσεις του ΕRTFLIX για τον Ιούλιο

To ελληνικό streamer φέρνει καλοκαίρι, αμερικανικό σινεμά και δύο ευρωπαϊκά φιλμ στη μικρή οθόνη.

"Η Νεαρή Γυναίκα και η Θάλασσα" έρχονται στο Disney+ με την Ντέιζι Ρίντλεϊ σε πρώτο ρόλο

Ένα ατμοσφαιρικό βιογραφικό δράμα αφηγείται μια ιστορία έμπνευσης και ενδυνάμωσης, σύντομα στο streamer της Disney.

Η 17η σεζόν του NCIS παίζει στο STAR

Από σήμερα, 12 Ιουλίου, και κάθε Παρασκευή βράδυ.

Καλοκαιρινές πρεμιέρες και 3 άχαστα αφιερώματα στο Vodafone TV

Ιούλιος με νέες σειρές και πολυαναμενόμενες σεζόν, ένα αφιέρωμα που θα μας ανοίξει την όρεξη, έναν sci-fi μαραθώνιο και ένα αθλητικό ταξίδι στο Παρίσι.