Επιστρέφει το "Οnly Murders in the Building" παρέα με τη Μέριλ Στριπ

Ο 3ος κύκλος της βραβευμένης σειράς έρχεται στο Disney+ την Τρίτη 8 Αυγούστου, με την κορυφαία Μέριλ Στριπ και τον αγαπημένο Πολ Ραντ σε δύο κομβικούς ρόλους.

only murders in the building

Το "Only Murders In The Building" μάς χάρισε ένα από τα καλύτερα πρωταγωνιστικά κάστ των τελευταίων χρόνων, με την απολαυστική χημεία των Στιβ Μάρτιν, Μάρτιν Σορτ και Σελίνα Γκόμεζ, αλλά και με τον Νέιθαν Λέιν σε μία guest εμφάνιση που του χάρισε ένα βραβείο Έμμυ. Στον 3ο κύκλο της σειράς, η Μέριλ Στριπ και ο Πολ Ραντ έρχονται να συμπληρώσουν το εθιστικό καστ, σε μία σεζόν που προβλέπεται η καλύτερη μέχρι στιγμής. 

Από τους Στιβ Μάρτιν, Νταν Φόγκελμαν και Τζον Χόφμαν, η πρωτότυπη κωμική σειρά αστυνομικού μυστηρίου του Disney+ ακολουθεί τρεις αγνώστους που μοιράζονται ένα κοινό πάθος για τα αληθινά εγκλήματα, μέχρι που ξαφνικά βρίσκονται εμπλεκόμενοι σε ένα από αυτά. Στη σύγχρονη Νέα Υόρκη, ο Τσάρλς (Μάρτιν), Όλιβερ (Σορτ) και Μέιμπελ (Γκόμεζ) ζουν στην ίδια πολυκατοικία, η οποία θα εξελιχθεί σε τόπο εγκλήματος. Ένας μυστηριώδης θάνατος είναι η τέλεια αφορμή για εκείνους να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους για να ερευνήσουν την αλήθεια. Καθώς ηχογραφούν ένα δικό τους podcast για να καταγράψουν την υπόθεση, οι τρεις τους ξετυλίγουν τα πολύπλοκα μυστικά του κτιρίου που εκτείνονται χρόνια πίσω. Ίσως, ακόμη πιο εκρηκτικά είναι τα ψέματα που λένε ο ένας στον άλλον.

only murders in the building

Ο τρίτος κύκλος της σειράς βρίσκει τους πρωταγωνιστές να ερευνούν έναν φόνο στα παρασκήνια μιας παράστασης του Μπρόντγουεϊ. Ο Μπεν Γκλένροι (Πολ Ραντ) είναι ένας αστέρας του Χόλιγουντ, του οποίου το ντεμπούτο στο Μπρόντγουεϊ διακόπτεται από τον πρόωρο θάνατo του. Με τη βοήθεια της συμπρωταγωνίστριας, Λορέττα Ντάρκιν (Μέριλ Στριπ), το παράδοξο πρωταγωνιστικό τρίο ξεκινά την πιο δύσκολη υπόθεση που έχουν αναλάβει ποτέ.

Δείτε το teaser του 3ου κύκλου εδώ:

Ο τρίτος κύκλος του "Only Murders In The Building" θα είναι διαθέσιμος, με τα δύο πρώτα επεισόδια, από την Τρίτη 8 Αυγούστου, στο Disney+. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/07/2024

Μνημόνιο Συνεργασίας Netflix και ΕΟΤ: "Streaming" σε όλο τον κόσμο για το ελληνικό τουριστικό προϊόν

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το μεγάλο streamer ενώνουν τις δυνάμεις τους ανοίγωντας νέες προοπτικές για κοινές ενέργειες.

Οι κινηματογραφικές προτάσεις του ΕRTFLIX για τον Ιούλιο

To ελληνικό streamer φέρνει καλοκαίρι, αμερικανικό σινεμά και δύο ευρωπαϊκά φιλμ στη μικρή οθόνη.

"Η Νεαρή Γυναίκα και η Θάλασσα" έρχονται στο Disney+ με την Ντέιζι Ρίντλεϊ σε πρώτο ρόλο

Ένα ατμοσφαιρικό βιογραφικό δράμα αφηγείται μια ιστορία έμπνευσης και ενδυνάμωσης, σύντομα στο streamer της Disney.

Η 17η σεζόν του NCIS παίζει στο STAR

Από σήμερα, 12 Ιουλίου, και κάθε Παρασκευή βράδυ.

Καλοκαιρινές πρεμιέρες και 3 άχαστα αφιερώματα στο Vodafone TV

Ιούλιος με νέες σειρές και πολυαναμενόμενες σεζόν, ένα αφιέρωμα που θα μας ανοίξει την όρεξη, έναν sci-fi μαραθώνιο και ένα αθλητικό ταξίδι στο Παρίσι.