Το "The Diplomat" επιστρέφει μετά το σοκαριστικό φινάλε της 1ης σεζόν

Ανακοινώθηκε η 2η σεζόν για το εξαιρετικής ισορροπίας πολιτικό/προσωπικό δράμα που είδαμε στο Netflix.

"The Diplomat" "The Diplomat"

Η βρετανική σειρά ήρθε στο Netflix τον περασμένο Απρίλιο και έφτασε στην κορυφή των Top 10 της πλατφόρμας, με τα πρώτα 8 επεισόδια να καθηλώνουν και με ένα φινάλε πρώτης σεζόν ανατρεπτικό και γεμάτο σασπένς. Το "Τhe Diplomat" θα επιστρέψει στο Netflix με τον δεύτερο κύκλο για να δώσει στην αγωνία του κοινού ένα προσωρινό τέλος και μία βέβαιη συνέχεια.

Η δημιουργός της σειράς Ντέμπορα Καν ("Homeland", "The West Wing"), έχοντας μεγάλη εμπειρία στο "πάντρεμα" του πολιτικού και του προσωπικού δράματος, ήξερε εξ αρχής πως το φινάλε της 1ης σεζόν θα είχε σκοπό να κάνει το κοινό να περιμένει τη συνέχεια της ιστορίας. "Ήθελα να ενώσω όλες τις δυναμικές των πολιτικών και προσωπικών σχέσεων υπό μία συνθήκη που θα μπορούσε να συντρίψει τα πάντα".

diplomat

Στη 2η σεζόν η Κέρι Ράσελ επιστρέφει ως η Αμερικανίδα Πρέσβειρα της Μ. Βρετανίας Κέιτ Γουάιλερ, την οποία είδαμε στην 1η σεζόν να αναλαμβάνει αναπάντεχα μία υψηλόβαθμη κυβερνητική θέση. Η πρόκληση που έχει να αντιμετωπίσει είναι ένας επικείμενος πόλεμος τον οποίο καλείται να αποτρέψει, ενώ παράλληλα η προσωπική της ζωή, συγκεκριμένα ο γάμος της με τον βετεράνο διπλωμάτη Χαλ Γουάιλερ (Ρούφους Σίγουελ) αποτελεί ένα ακόμα ανοιχτό μέτωπο. 

"Αυτό που μου αρέσει [στην Κέιτ] είναι η συνεχής δυσφορία και η νευρικότητα και η αίσθηση του αφιλτράριστου που διακατέχει - σε συνδυασμό με την αυταρχικότητά της προς όλους, κάτι που βρίσκω πολύ ιδιαίτερο", έχει πει η Ράσελ στο παρελθόν για τον εμβληματικό ρόλο της Κέιτ Γουάιλερ, ενός πολύπλοκου γυναικείου χαρακτήρα τον οποίο ανυπομονούμε να δούμε να εξελίσσεται. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
15/07/2024

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Μνημόνιο Συνεργασίας Netflix και ΕΟΤ: "Streaming" σε όλο τον κόσμο για το ελληνικό τουριστικό προϊόν

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το μεγάλο streamer ενώνουν τις δυνάμεις τους ανοίγωντας νέες προοπτικές για κοινές ενέργειες.

Οι κινηματογραφικές προτάσεις του ΕRTFLIX για τον Ιούλιο

To ελληνικό streamer φέρνει καλοκαίρι, αμερικανικό σινεμά και δύο ευρωπαϊκά φιλμ στη μικρή οθόνη.

"Η Νεαρή Γυναίκα και η Θάλασσα" έρχονται στο Disney+ με την Ντέιζι Ρίντλεϊ σε πρώτο ρόλο

Ένα ατμοσφαιρικό βιογραφικό δράμα αφηγείται μια ιστορία έμπνευσης και ενδυνάμωσης, σύντομα στο streamer της Disney.