"17 Κλωστές": Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της νέας σειράς του Σωτήρη Τσαφούλια

Τη νέα σειρά μυθοπλασίας, βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Πάνου Δημάκη, θα δούμε τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην COSMOTE TV.

17 κλωστές

Ολοκληρώθηκαν έπειτα από δύο μήνες τα γυρίσματα της νέας σειράς του Σωτήρη Τσαφούλια "17 Κλωστές", μία παραγωγή μυθοπλασίας της COSMOTE TV. Η σειρά 6 επεισοδίων, σε σενάριο Μιρέλλας Παπαοικονόμου και Κάτιας Κισσονέργη, θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στην COSMOTE TV την επόμενη σεζόν.  

"Είμαστε ενθουσιασμένοι με το νέο μας βήμα στη μυθοπλασία. Όπως κάθε παραγωγή της COSMOTE TV, έτσι και οι "17 Κλωστές" είναι μια σειρά υψηλών προδιαγραφών, με εξαιρετικούς συντελεστές. Πρόκειται για μια αληθινή ιστορία με δυνατή πλοκή, γυρισμένη με υψηλή αισθητική και καστ καταξιωμένων και νέων ηθοποιών", δήλωσε σχετικά ο Executive Director της COSMOTE TV, Δημήτρης Μιχαλάκης.

17 κλωστές

Η σειρά βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Πάνου Δημάκη που κυκλοφόρησε το 2020. Σημείο έμπνευσης της ιστορίας αποτελεί μία πραγματική μαζική δολοφονία που έλαβε χώρα στα Κύθηρα το 1909, με τις "17 Κλωστές” να σκιαγραφούν το πορτραίτο ενός ανθρώπου που στερήθηκε ξαφνικά το αίσθημα του ανήκειν, μένοντας μετέωρος και καταλήγοντας επικίνδυνος.

Σε πρωταγωνιστικό ρόλο, ο Πάνος Βλάχος υποδύεται τον Αντώνη, έναν τσαγκάρη χαμηλών τόνων που έρχεται αντιμέτωπος με τον κοινωνικό αποκλεισμό, την εξορία και τον ίδιο του τον εαυτό. Την εχθρικότητα των συνανθρώπων του πυροδότησε η αμφιλεγόμενης ηθικής συμπεριφορά του απέναντι σε μία πελάτισσά, η οποία δε δείχνει να επιδέχεται κατανόηση, πόσο μάλλον συγχώρεση. Ο Αντώνης αναγκάζεται να φύγει από το νησί και εγκαθίσταται στον Πειραιά, με τη μοναξιά και την επακόλουθη οργή να τον συνοδεύουν. Αποφασίζει λοιπόν, με όλη τη βία που δέχτηκε συσσωρευμένη μέσα του και έτοιμη να εξαπολυθεί, να επιστρέψει στα Κύθηρα.

17 κλωστές

Τον Πάνο Βλάχο πλαισιώνουν, μεταξύ άλλων, οι Αθηνά Τσιλύρα, Θοδωρής Κατσαφάδος, Μαρίνα Ψάλτη, Κώστας Φλωκατούλας, Κώστας Φιλίππογλου, Μάνος Βακούσης, Ταξιάρχης Χάνος, Φώτης Θωμαΐδης, Θάνος Τοκάκης, Ντένια Στασινοπούλου, Μελίνα Βαμπούλα, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Άλκηστη Πουλοπούλου, Ειρήνη Ιωάννου–Παπανεοφύτου, Στέλλα Αντύπα, Χρήστος Βελιάνος, Θράσος Σταθόπουλος, Τάσος Σωτηράκης, Νικόλας Μαραγκόπουλος, Ελένη Δαφνή και Νικόλας Δροσόπουλος

17 κλωστές

 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/07/2024

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Μνημόνιο Συνεργασίας Netflix και ΕΟΤ: "Streaming" σε όλο τον κόσμο για το ελληνικό τουριστικό προϊόν

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το μεγάλο streamer ενώνουν τις δυνάμεις τους ανοίγωντας νέες προοπτικές για κοινές ενέργειες.

Οι κινηματογραφικές προτάσεις του ΕRTFLIX για τον Ιούλιο

To ελληνικό streamer φέρνει καλοκαίρι, αμερικανικό σινεμά και δύο ευρωπαϊκά φιλμ στη μικρή οθόνη.

"Η Νεαρή Γυναίκα και η Θάλασσα" έρχονται στο Disney+ με την Ντέιζι Ρίντλεϊ σε πρώτο ρόλο

Ένα ατμοσφαιρικό βιογραφικό δράμα αφηγείται μια ιστορία έμπνευσης και ενδυνάμωσης, σύντομα στο streamer της Disney.

Η 17η σεζόν του NCIS παίζει στο STAR

Από σήμερα, 12 Ιουλίου, και κάθε Παρασκευή βράδυ.