"Η παραλία": Πρώτη ματιά στη νέα σειρά της ΕΡΤ1 που θα μας ταξιδέψει στα Μάταλα του 1969

Έρωτας και μυστήριο στο επίκεντρο της νέας δραματικής σειράς της ΕΡΤ1 με πρωταγωνίστρια τη Δανάη Μιχαλάκη, την οποία θα δούμε τον Σεπτέμβριο.

η παραλία


Βασισμένη στο μυθιστόρημα "Το κορίτσι με το σαλιγκάρι" της Πηνελόπης Κουρτζή, η νέα δραματική σειρά "Η παραλία" έρχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην ΕΡΤ1. Σε σκηνοθεσία Στέφανου Μπλάτσου, η νέα σειρά της ΕΡΤ1 επιστρατεύει ένα επιφανές καστ για να μας διηγηθεί μία ανθρώπινη ιστορία μυστηρίου, ενώ το σενάριο συν-υπογράφουν οι Γιώργος Χρυσοβιτσάνος και Κώστας Γεραμπίνης.

η παραλία

"Η παραλία" μάς μεταφέρει στην Κρήτη, τον Σεπτέμβριο του 1969. Η νεαρή γιατρός Υπατία Αρχοντάκη (Δανάη Μιχαλάκη) επιστρέφει από το Λονδίνο στα Μάταλα, τον τόπο της παιδικής της ηλικίας, προκειμένου να ανακοινώσει στην οικογένειά της ότι αρραβωνιάζεται και σκοπεύει να παντρευτεί. Ο σύντροφός της, ο Γιώργος (Γιάννης Κουκουράκης), ο οποίος ζει μαζί της στο Λονδίνο και εργάζεται στα ναυτιλιακά, θα έρθει στην Κρήτη λίγες ημέρες μετά προκειμένου να ζητήσει το χέρι της από την οικογένειά της. Το πρώτο βράδυ της στα Μάταλα, η Υπατία θα επανασυνδεθεί με τις παιδικές της φίλες, στις οποίες θα προτείνει να την παντρέψουν. Δίνουν ραντεβού στο πάρτι των χίπηδων, οι οποίοι έχουν βρει στέγη στη μαγευτική παραλία της περιοχής. Εκεί, η Υπατία θα γνωρίσει την περίεργη, αλλά και φιλόξενη κοινότητα των "παιδιών των λουλουδιών", μέλος της οποίας είναι και ο Χάρι (Δημήτρης Μοθωναίος). Η συνάντησή τους θα αποδειχθεί καθοριστική για τις ζωές και των δύο, ανατρέποντας όλα όσα θεωρούσαν δεδομένα. Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο όταν μία τραγική δολοφονία θα συνταράξει την περιοχή, αλλά περισσότερο απ’ όλους την ίδια την Υπατία.

η παραλία

Στο πλάι της Δανάης Μιχαλάκη, του Γιάννη Κουκουράκη και του Δημήτρη Μοθωναίου, πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, οι Αλέξανδρος Λογοθέτης, Γιούλικα Σκαφιδά, Νικόλας Παπαγιάννης, Δημοσθένης Παπαδόπουλος, Γωγώ Καρτσάνα, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Δημήτρης Κίτσος, Ελεάννα Στραβοδήμου, Αλέξανδρος Πέρρος, Μαρία Μπαγανά, Αλέξανδρος Μούκανος, Νίκος Καραγιώργης, Ευσταθία Τσαπαρέλη, Ξένια Ντάνια, Μαρθίλια Σβάρνα, Γιώργος Σαββίδης, Στέφανος Μουαγκιέ, Αλέξανδρος Σιδηρόπουλος-Alex Sid, Τάκης Σακελλαρίου, Κατερίνα Λυπηρίδου, Νόνη Ιωαννίδου, Γιώργος Γιαννόπουλος, Προμηθέας Νερατίνι, Βερονίκη Κυριακοπούλου, Μάκης Παπαδημητρίου, Μπέτυ Λιβανού και Γιώργος Νινιός.

η παραλία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Καμία Ολυμπιάδα: Το αθηνόραμα δίνει τα δικά του χρυσά στους αθλητές της ελληνικής ΤV

Οι 33οι Ολυμπιακοί Αγώνες έφτασαν μόλις στο τέλος τους και τώρα που τους αποχαιρετίσαμε ήρθε η ώρα να αναδειχθούν οι... πραγματικοί Ολυμπιονίκες σε beach volley, ποδόσφαιρο, ιππασία και curling.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟς ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟς
13/08/2024

5 σειρές για να παραμείνουμε στο φίλαθλο πνεύμα

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες "Παρίσι 2024" έφτασαν στο τέλος τους, αφού μας θύμισαν την ομορφιά, τις δυσκολίες και την αδρεναλίνη του αθλητισμού. Με αφορμή το μεγαλύτερο παγκόσμιο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, ανατρέχουμε σε πέντε αθλητικές (με την ευρύτερη έννοια) τηλεοπτικές σειρές που θα μας κρατήσουν στο κλίμα.

"Heartstopper": Τι θα γίνει άραγε με τον Τσάρλι και τον Νικ στην 3η σεζόν;

Η 3η σεζόν της βρετανικής queer σειράς που βασίζεται στα πρωτότυπα κόμικ της δημιουργού Άλις Όσμαν, επιστρέφει στο Netflix πιο ανατρεπτική από ποτέ!

Το "It" θα (ξανά)στοιχειώνει πλέον και τη μικρή οθόνη

Κυκλοφόρησε το teaser της prequel σειράς του επιτυχημένου Αυτό.

"VIΠ Καλά Γεράματα": Δείτε το τρέιλερ της νέας κωμικής σειράς του ANT1

Μία αυστηρώς κατάλληλη κωμωδία, έρχεται σε ένα γηροκομείο σκέτη τρέλα, σε σκηνοθεσία Μιχάλη Βογιατζάκη.

"Η Μαρία που έγινε Κάλλας": Φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας μίνι σειράς

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης σειράς της ΕΡΤ1, με τη σκηνοθετική σφραγίδα της Όλγας Μαλέα.

Πόσα ξέρετε για τις Φέι Ντάναγουεϊ και Ελίζαμπεθ Τέιλορ;

Απολαύστε δύο μοναδικά ντοκιμαντέρ για τις ζωές των δύο ασύγκριτων πρωταγωνιστριών, αποκλειστικά στο Vodafone TV.