Το ντοκιμαντέρ-ωδή στη θρυλική Τίνα Τέρνερ έρχεται στη Nova

Το βιογραφικό ντοκιμαντέρ "Tίνα" έρχεται αποκλειστικά στη Nova για να μας αφηγηθεί την πολυτάραχη ζωή του μουσικού θρύλου που μας έγνεψε αντίο στα 83 της χρόνια.

tina

Η Nova αποτίει φόρο τιμής στη γυναίκα-θρύλο του Rock n Roll, Τίνα Τέρνερ, με δύο προβολές του εμβυθιστικό ντοκιμαντέρ "Τίνα", που σήκωσε την αυλαία του 23ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης το 2021. Το βιογραφικό, μουσικό και φεμινιστικό ντοκιμαντέρ των Νταν Λίντσεϊ και Τι Τζέι Μάρτιν, θα προβληθεί το Σάββατο 3 Ιουνίου στις 22:00 στο Novacinema1 και την Τρίτη 6 Ιουνίου στις 21:00 στη γυναικεία ζώνη του Novalifε "Ιστορίες Γυναικών".

Η εμβληματική ερμηνεύτρια του "You're Simply the Best", με τον μεταδοτικό δυναμισμό της στη μουσική σκηνή, έσπασε ρεκόρ προσέλευσεις στις συναυλίες που έδωσε τη δεκαετία του '80, και με τον ίδιο δυναμισμό ξεπέρασε τις άμετρες δυσκολίες με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπη στον προσωπικό της μικρόκοσμο. To ντοκιμαντέρ παρουσιάζει με μια ζεστή και αποκαλυπτική ματιά την πολυτάραχη ζωή της Τίνα Τέρνερ και τον γεμάτο σκαμπανεβάσματα δρόμο της προς τη δόξα. 

Η Νova προσφέρει το "Τίνα" αποκλειστικά στα κανάλια της και μας προσκαλεί να θυμηθούμε και να θαυμάσουμε την αγαπημένη Τίνα Τέρνερ, η οποία μάς αποχαιρέτησε στις 24 Μαΐου, στην ηλικία των 83 ετών. 

Δείτε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ εδώ:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/07/2024

Μνημόνιο Συνεργασίας Netflix και ΕΟΤ: "Streaming" σε όλο τον κόσμο για το ελληνικό τουριστικό προϊόν

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το μεγάλο streamer ενώνουν τις δυνάμεις τους ανοίγωντας νέες προοπτικές για κοινές ενέργειες.

Οι κινηματογραφικές προτάσεις του ΕRTFLIX για τον Ιούλιο

To ελληνικό streamer φέρνει καλοκαίρι, αμερικανικό σινεμά και δύο ευρωπαϊκά φιλμ στη μικρή οθόνη.

"Η Νεαρή Γυναίκα και η Θάλασσα" έρχονται στο Disney+ με την Ντέιζι Ρίντλεϊ σε πρώτο ρόλο

Ένα ατμοσφαιρικό βιογραφικό δράμα αφηγείται μια ιστορία έμπνευσης και ενδυνάμωσης, σύντομα στο streamer της Disney.

Η 17η σεζόν του NCIS παίζει στο STAR

Από σήμερα, 12 Ιουλίου, και κάθε Παρασκευή βράδυ.

Καλοκαιρινές πρεμιέρες και 3 άχαστα αφιερώματα στο Vodafone TV

Ιούλιος με νέες σειρές και πολυαναμενόμενες σεζόν, ένα αφιέρωμα που θα μας ανοίξει την όρεξη, έναν sci-fi μαραθώνιο και ένα αθλητικό ταξίδι στο Παρίσι.