"Η Μυστική Εισβολή" από τα Marvel Studios έρχεται στο Disney Plus

Το Disney+ παρουσιάζει το τρέιλερ και το πόστερ της νέας πρωτότυπης κατασκοπευτικής σειράς από τα Marvel Studios.

ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ©2023 Disney

Στη νέα πρωτότυπη κατασκοπευτική σειρά από τα Marvel Studios "Μυστική Εισβολή", που έρχεται στο Disney + στις 21 Ιουνίου, η οποία διαδραματίζεται στο παρόν του MCU, ο Νικ Φιούρι μαθαίνει για μια μυστική εισβολή στη Γη από μια ομάδα Σκραλς, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να αλλάζουν μορφή. Ο Φιούρι ενώνεται με τους συμμάχους του, μεταξύ των οποίων ο Εβερετ Ρος, η Μαρία Χιλ και ο Σκραλ Τάλος ο οποίος έχει φτιάξει τη ζωή του στη Γη. Μαζί ξεκινούν έναν αγώνα ενάντια στον χρόνο, καθώς πρέπει να σταματήσουν την επικείμενη εισβολή των Σκραλ και να σώσουν την ανθρωπότητα.

Στη σειρά "Μυστική Εισβολή" από τα Marvel Studios, πρωταγωνιστούν οι Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Μπεν Μέντελσον, Κόμπι Σμάντλερς, Μάρτιν Φρίμαν, Κίνγκσλεϊ Μπεν Αντίρ, Σαρλέν Γούνταρτ, Κίλιαν Σκοτ, Σάμιουελ Αντεγούνμι, Ντέρμοντ Καλρόνεϊ, Κρίστοφερ Μακ Ντόναλντ, Κέιτι Φίνεραν με τους Εμίλια Κλαρκ, Ολίβια Κόλμαν και Ντον Τσίντλ. Ο Αλί Σελίμ σκηνοθετεί τη σειρά και είναι εκτελεστικός παραγωγός, μαζί με τους Κέβιν Φέιγκ, Τζόναθαν Σβαρτζ, Λουίς Ντεσποζίτο, Βικτόρια Αλόνσο, Μπραντ Ουίντερμπαουμ, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Κάιλι Μπράντστριτ και Μπράιαν Τάκερ. Επικεφαλής σεναριογράφος είναι επίσης ο Κάιλι Μπράντστριτ ενώ οι Τζένιφερ Μπουθ, Αλάνα Ουίλιαμς και Μπραντ Εγκλεστάιν είναι συν-εκτελεστικοί παραγωγοί.

Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για ταινίες και σειρές Disney, Pixar, Marvel, Star Wars και National Geographic, μαζί με τους The Simpsons και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας. Η direct-to-consumer streaming υπηρεσία, Disney+ από τη The Walt Disney Company, προσφέρει έναν συνεχώς εμπλουτιζόμενο κατάλογο αποκλειστικού, πρωτότυπου περιεχομένου, που περιλαμβάνει ταινίες μεγάλου μήκους, σειρές live action, σειρές κινουμένων σχεδίων, ντοκιμαντέρ και περιεχόμενο μικρού μήκους. Με αποκλειστική πρόσβαση στη μακρόχρονη ιστορία ασυναγώνιστης κινηματογραφικής και τηλεοπτικής ψυχαγωγίας της Disney, το Disney+ αποτελεί τον αποκλειστικό προορισμό για τις νεότερες κυκλοφορίες των The Walt Disney Studios. Για περισσότερα, επισκεφτείτε το www.disneyplus.com ή αναζητήστε την εφαρμογή Disney+ στις περισσότερες κινητές συσκευές και συνδεδεμένες τηλεοράσεις.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
15/07/2024

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Μνημόνιο Συνεργασίας Netflix και ΕΟΤ: "Streaming" σε όλο τον κόσμο για το ελληνικό τουριστικό προϊόν

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το μεγάλο streamer ενώνουν τις δυνάμεις τους ανοίγωντας νέες προοπτικές για κοινές ενέργειες.

Οι κινηματογραφικές προτάσεις του ΕRTFLIX για τον Ιούλιο

To ελληνικό streamer φέρνει καλοκαίρι, αμερικανικό σινεμά και δύο ευρωπαϊκά φιλμ στη μικρή οθόνη.

"Η Νεαρή Γυναίκα και η Θάλασσα" έρχονται στο Disney+ με την Ντέιζι Ρίντλεϊ σε πρώτο ρόλο

Ένα ατμοσφαιρικό βιογραφικό δράμα αφηγείται μια ιστορία έμπνευσης και ενδυνάμωσης, σύντομα στο streamer της Disney.