Οι "Σέρρες" του Γιώργου Καπουτζίδη έρχονται στον ΑΝΤ1

Η σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη που εγκαινίασε τη συνδρομητική πλατφόρμα ΑΝΤ1+ κάνει πρεμιέρα στην ελεύθερη τηλεόραση

Σέρρες

Έχοντας κερδίσει το κοινό μέσα από την πλατφόρμα ΑΝΤ1+, οι "Σέρρες" του Γιώργου Καπουτζίδη κάνουν πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 την Τετάρτη 22 Μαρτίου και κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00

Σε σκηνοθεσία Σταμάτη Πατρώνη, πρωτότυπη μουσική του Φοίβου Δεληβοριά και με πρωταγωνιστές τον αδικοχαμένο Πάνο Νάτση και τους Γιώργο Γάλλο, Λένα Δροσάκη, Μαριλού Κατσαφάδου, Γιούλη Τσαγκαράκη, Γιώργο Βουβάκη, Κωνσταντίνο Μουταφτσή, Λουίζα Πυριόχου και Λένα Ουζουνίδου, οι "Σέρρες" γυρίστηκαν ως επί το πλείστον στην ιδιαίτερη πατρίδα του Γιώργου Καπουτζίδη και στη Βόρεια Ελλάδα το 2021. 

Διαβάστε Επίσης

Η υπόθεση

Ο Οδυσσέας, ζει στην Αθήνα, μακριά από την οικογένειά του. Η περίπλοκη σχέση με τον πατέρα του, τον Λευτέρη, τους έχει οδηγήσει στην αποξένωση. Όταν, όμως, ένα δυσάρεστο γεγονός αναγκάζει τον Οδυσσέα να επιστρέψει στις Σέρρες, όλα αρχίζουν να αλλάζουν. Έτσι, δύο ξένοι στο ίδιο σπίτι, στην ίδια πόλη, πατέρας και γιος, ξεκινούν από το μηδέν να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο. Έχοντας στο πλευρό του τη Χρύσα και απέναντί του τη Σταματίνα, τη Νάνσυ και τον Θωμά, ο Οδυσσέας θα βοηθήσει τον πατέρα του να σταθεί ξανά στα πόδια του. Μέσα από στιγμές συγκίνησης και γέλιου, ο Οδυσσέας και ο Λευτέρης θα γνωριστούν πραγματικά, θα αγαπηθούν από την αρχή και θα συμφιλιωθούν με τις διαφορές τους, αλλά και με την απώλεια. Σε μια επαρχιακή πόλη, με εικόνες από μια Ελλάδα που όλοι γνωρίζουμε, ο Οδυσσέας και ο Λευτέρης ανακαλύπτουν ότι ο κόσμος είναι πιο όμορφος όταν αποδεχόμαστε τον εαυτό μας, αλλά και τους γύρω μας, για αυτό που είναι πραγματικά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/07/2024

Μνημόνιο Συνεργασίας Netflix και ΕΟΤ: "Streaming" σε όλο τον κόσμο για το ελληνικό τουριστικό προϊόν

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το μεγάλο streamer ενώνουν τις δυνάμεις τους ανοίγωντας νέες προοπτικές για κοινές ενέργειες.

Οι κινηματογραφικές προτάσεις του ΕRTFLIX για τον Ιούλιο

To ελληνικό streamer φέρνει καλοκαίρι, αμερικανικό σινεμά και δύο ευρωπαϊκά φιλμ στη μικρή οθόνη.

"Η Νεαρή Γυναίκα και η Θάλασσα" έρχονται στο Disney+ με την Ντέιζι Ρίντλεϊ σε πρώτο ρόλο

Ένα ατμοσφαιρικό βιογραφικό δράμα αφηγείται μια ιστορία έμπνευσης και ενδυνάμωσης, σύντομα στο streamer της Disney.

Η 17η σεζόν του NCIS παίζει στο STAR

Από σήμερα, 12 Ιουλίου, και κάθε Παρασκευή βράδυ.

Καλοκαιρινές πρεμιέρες και 3 άχαστα αφιερώματα στο Vodafone TV

Ιούλιος με νέες σειρές και πολυαναμενόμενες σεζόν, ένα αφιέρωμα που θα μας ανοίξει την όρεξη, έναν sci-fi μαραθώνιο και ένα αθλητικό ταξίδι στο Παρίσι.