Τα "Νούμερα" πάνε στο Μουσικό Κουτί

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, η Ρένα Μόρφη και οι «Μουσικοί του Kουτιού» είναι οι επόμενοι guests στο νέο επεισόδιο της σειράς του Φοίβου Δεληβοριά.

Τα Νούμερα

Απολαυστική συνάντηση…κορυφής στην ΕΡΤ1 θα έχουμε αυτήν την εβδομάδα, καθώς, στο νέο επεισόδιό τους, τα "Νούμερα", μία από τις πιο αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές της σεζόν, θα βρεθούν στην έτερη μεγάλη επιτυχία του καναλιού, την εκπομπή "Μουσικό Κουτί", συναντώντας τον Νίκο Πορτοκάλογλου, τη Ρένα Μόρφη και τους "Μουσικούς του Kουτιού" (aka Γιάννης Δίσκος, Λάμπης Κουντουρόγιαννης, Βύρων Τσουράπης, Δημήτρης Καζάνης, Στέλιος Φραγκούς, και Θανάσης Τσακιράκης).

Διαβάστε Επίσης

Στο επεισόδιο της Παρασκευής 10/3 (22:00, ΕΡΤ1) με τίτλο "Εδώ είναι το ταξίδι", ο Νίκος Πορτοκάλογλου καλεί τον Φοίβο στο "Μουσικό κουτί". Ο Φοίβος είναι σε μια μελαγχολική φάση από τότε που η Δανάη και ο Θανάσης έφυγαν για Μεξικό και προσπαθεί να πείσει κάποιους από τη "Μάντρα" να πάνε μαζί του. Κανείς δεν θέλει για τους δικούς του λόγους κι έτσι πηγαίνει μόνος του. Στο μεταξύ, περίεργες εκλείψεις και βροχές μετεωριτών έχουν αναστατώσει τους κατοίκους της Αθήνας, κάτι που δεν κάνει τη διάθεσή του καλύτερη.

Τα νούμερα

Όταν υποδέχονται τον Φοίβο ο Νίκος, η Ρένα και οι "Μουσικοί του Kουτιού", του επιφυλάσσουν ευχάριστες εκπλήξεις. Όλα τα "Νούμερα" είναι εκεί, ακόμη κι ο Θανάσης με τη Δανάη, εκτάκτως από το Μεξικό, κι ενώ ο Παντελής δοκιμάζει τη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής του: πού εμπλέκεται η Μυρτώ Αλικάκη; Ο "Δημόκριτος" και η NASA ανακοινώνουν κάτι που δεν το περιμένει κανείς: ένας κομήτης προσκρούει σε τρεις ώρες στη Γη. Η συντέλεια έρχεται. Πώς θα αντιδράσουν οι ήρωές μας; Ήταν, λοιπόν, γραφτό τους να περάσουν το τέλος του κόσμου μαζί; Η συνέχεια επί της οθόνης.

Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/07/2024

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Μνημόνιο Συνεργασίας Netflix και ΕΟΤ: "Streaming" σε όλο τον κόσμο για το ελληνικό τουριστικό προϊόν

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το μεγάλο streamer ενώνουν τις δυνάμεις τους ανοίγωντας νέες προοπτικές για κοινές ενέργειες.

Οι κινηματογραφικές προτάσεις του ΕRTFLIX για τον Ιούλιο

To ελληνικό streamer φέρνει καλοκαίρι, αμερικανικό σινεμά και δύο ευρωπαϊκά φιλμ στη μικρή οθόνη.

"Η Νεαρή Γυναίκα και η Θάλασσα" έρχονται στο Disney+ με την Ντέιζι Ρίντλεϊ σε πρώτο ρόλο

Ένα ατμοσφαιρικό βιογραφικό δράμα αφηγείται μια ιστορία έμπνευσης και ενδυνάμωσης, σύντομα στο streamer της Disney.

Η 17η σεζόν του NCIS παίζει στο STAR

Από σήμερα, 12 Ιουλίου, και κάθε Παρασκευή βράδυ.