Princess Diaries 3: Η τρίτη ταινία είναι γεγονός - Όσα γνωρίζουμε για το νέο εγχείρημα της Disney

Θα επιστρέψει η Αν Χάθαγουεϊ στον ρόλο που την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό;

Princess Diaries

Οι προσευχές των φαν εισακούστηκαν, αφού όπως επιβεβαίωσε δημοσίευμα του Variety, η Disney ετοιμάζει την τρίτη ταινία για το "Princess Diaries" που έκανε διάσημη στο ευρύ κοινό την Αν Χάθαγουεϊ.

 Αν και μέχρι τώρα δεν έχει επιβεβαιωθεί το αν οι πρωταγωνιστές πρόκειται να επιστρέψουν στη θρυλική σειρά ταινιών, η Χάθαγουεϊ είχε δηλώσει σε συνέντευξή της πως θα λάτρευε να αναλάβει ξανά τον ρόλο της Μία Θερμπόλις. Από την άλλη, η Τζούλι Άντριους που υποδυόταν τη γιαγιά της, είχε εξηγήσει πως της φαινόταν ένα δύσκολο πρότζεκτ το να γίνει ένα ακόμα sequel, ωστόσο δεν ήταν αρνητική. Μέχρι τώρα δεν έχουν ανακοινωθεί πληροφορίες για την υπόθεση, ωστόσο έχει επιβεβαιωθεί πως η τρίτη ταινία δεν θα είναι reboot, παρά συνέχεια των δύο άλλων φιλμ.  

Η πρώτη ταινία που κυκλοφόρησε το 2001 και βασίστηκε στη σειρά βιβλίων "The Princess Diaries" της Μεγκ Κάμποτ ακολουθήσε τη ζωή της έφηβης Μία Θερμόπολις, η οποία έμαθε ξαφνικά πως ο πατέρας της ήταν διάδοχος του θρόνου της Genovia, ενός (φανταστικού) ευρωπαϊκού κράτους. Η δεύτερη ταινία πραγματοποιήθηκε ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία της πρώτης, αφού κατάφερε να συγκεντρώσει 165 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως από τα εισιτήρια. 

Αναμένουμε, λοιπόν, να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για τη νέα ταινία Princess Diaries, που θα γυρίσει τους φαν στις αρχές του μιλένιουμ. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Higher, Faster, Stronger": Το ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV θα φανερώσει τις θυσίες των υπεραθλητών

Πρεμιέρα σήμερα 25 Ιουλίου, συμβολικά, μια μέρα πριν την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων "Παρίσι 2024".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/07/2024

Voilà! Το πρώτο τρέιλερ του νέου "Emily in Paris" είναι εδώ

Το feel-good χιτ του Netflix επιστρέφει τον Αύγουστο με το πρώτο μέρος της 4ης σεζόν.

Ολυμπιακοί Αγώνες "Παρίσι 2024": η συμβολική Τελετή Έναρξης ετοιμάζεται να μας καθηλώσει στις οθόνες μαζί με τις φήμες αν θα δούμε τη Lady Gaga ή τη Celine Dion

Με το σπουδαιότερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη προ των πυλών, μπαίνουμε στο κλίμα εν αναμονή της Τελετής Έναρξης στις 26 Ιουλίου.

Το επικό "Βασίλειο Του Πλανήτη Των Πιθήκων" έρχεται στο Disney+

Η νέα προσθήκη του καλτ sci-fi franchise "Ο Πλανήτης των Πιθήκων" και τεράστια εμπορική επιτυχία καταφτάνει στο streaming.

Updated | Γιατί αργεί (κι άλλο) η 3η σεζόν του "Euphoria";

Τα γυρίσματα της νέας σεζόν θα ξεκινήσουν το 2025. Όμως, τι έχει μεσολαβήσει από το φινάλε της 2ης σεζόν της σειράς-φαινόμενο, το οποίο είδαμε το 2022;

Ολυμπιακοί Αγώνες "Παρίσι 2024": Το αναλυτικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ΕΡΤ

Από τις 26 Ιουλίου ως τις 11 Αυγούστου συντονιζόμαστε στα κανάλια της ΕΡΤ για να απολαύσουμε το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη.

Καλοκαίρι στη Nova με 9 δυνατά φιλμ σε 9 ημέρες

Ξεχωρίσαμε τα κινηματογραφικά highlights των ημερών στα κανάλια της Nova. Από 29 Ιουλίου εως 6 Αυγούστου, αυτές είναι οι ταινίες που πρέπει να (ξανα)δείτε.