"The Crown": Πώς ο Ντομινίκ Γουέστ έπεισε τον Πίτερ Μόργκαν να αλλάξει το σενάριο του πέμπτου κύκλου

Η αποκάλυψη που έκανε ο δημιουργός της δημοφιλούς σειράς του Netflix.

Dominic West

Ο πέμπτος κύκλος του "The Crown" ξεκίνησε με ένα επεισόδιο που βρίσκει τον πρίγκιπα Κάρολο να δολοπλοκεί ενάντια στη βασίλισσα σε μια προσπάθειά του να διεκδικήσει τη θέση του στο θρόνο.

Ο Κάρολος, όπως δείχνει το επεισόδιο, συναντά τον πρωθυπουργό της χώρας Τζον Μέιτζορ για να του γνωστοποιήσει ένα δημοψήφισμα που συμπέραινε ότι οι μισοί Βρετανοί θεωρούν ότι η βασίλισσα Ελισάβετ δεν είναι κατάλληλη για μονάρχης και πως πρέπει να αφήσει στον διάδοχο το θρόνο. Η πλοκή του επεισοδίου δεν ήταν αρχικά αυτή, αλλά όπως είπε ο δημιουργός της σειράς, ο χαρακτήρας του Ντομινίκ Γουέστ ήταν αυτός που τον έπεισε να αλλάξει το σενάριο.

Όπως αποκάλυψε στο podcast της σειράς "τη στιγμή που ο Dominic ξεκίνησε να διαβάζει τον ρόλο του Καρόλου είπαμε "εντάξει, αυτός είναι πλέον ένας πολύ πιο δυναμικός χαρακτήρας. Δεν αφήσαμε τον Κάρολο έτσι. Με τον Τζος Ο Κόνορ υπήρχε μια ευαισθησία και μια ευθραυστότητα στον χαρακτήρα, κάτι που ερχόταν από τον νεαρό Κάρολο την περίοδο που γινόταν ο πρίγκιπας της Ουαλίας", είπε.

"Ο Dominic δεν έχει τίποτα από αυτά. Είναι βαρύτονος άντρας με αυτοπεποίθηση στο άνθος της ηλικίας του. Οπότε εάν συνδυάσεις αυτό με την Imelda που είναι φυσικά ένα πιο ευαίσθητο άτομο, αυτό σε αφήνει με μια διαφορετική δυναμική ανάμεσα στη βασίλισσα και στον πρίγκιπα της Ουαλίας. Ξαφνικά, ο Κάρολος έμοιαζε με μια σημαντική απειλή”, είπε, προσθέτοντας πως "δεν μπορούσα να γράψω κάτι αντίθετα με αυτό αλλά κάτι που να ταιριάζει με αυτό”. 

Πηγή: Harpersbazaar.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Καμία Ολυμπιάδα: Το αθηνόραμα δίνει τα δικά του χρυσά στους αθλητές της ελληνικής ΤV

Οι 33οι Ολυμπιακοί Αγώνες έφτασαν μόλις στο τέλος τους και τώρα που τους αποχαιρετίσαμε ήρθε η ώρα να αναδειχθούν οι... πραγματικοί Ολυμπιονίκες σε beach volley, ποδόσφαιρο, ιππασία και curling.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟς ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟς
13/08/2024

5 σειρές για να παραμείνουμε στο φίλαθλο πνεύμα

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες "Παρίσι 2024" έφτασαν στο τέλος τους, αφού μας θύμισαν την ομορφιά, τις δυσκολίες και την αδρεναλίνη του αθλητισμού. Με αφορμή το μεγαλύτερο παγκόσμιο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, ανατρέχουμε σε πέντε αθλητικές (με την ευρύτερη έννοια) τηλεοπτικές σειρές που θα μας κρατήσουν στο κλίμα.

"Heartstopper": Τι θα γίνει άραγε με τον Τσάρλι και τον Νικ στην 3η σεζόν;

Η 3η σεζόν της βρετανικής queer σειράς που βασίζεται στα πρωτότυπα κόμικ της δημιουργού Άλις Όσμαν, επιστρέφει στο Netflix πιο ανατρεπτική από ποτέ!

Το "It" θα (ξανά)στοιχειώνει πλέον και τη μικρή οθόνη

Κυκλοφόρησε το teaser της prequel σειράς του επιτυχημένου Αυτό.

"VIΠ Καλά Γεράματα": Δείτε το τρέιλερ της νέας κωμικής σειράς του ANT1

Μία αυστηρώς κατάλληλη κωμωδία, έρχεται σε ένα γηροκομείο σκέτη τρέλα, σε σκηνοθεσία Μιχάλη Βογιατζάκη.

"Η Μαρία που έγινε Κάλλας": Φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας μίνι σειράς

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης σειράς της ΕΡΤ1, με τη σκηνοθετική σφραγίδα της Όλγας Μαλέα.

Πόσα ξέρετε για τις Φέι Ντάναγουεϊ και Ελίζαμπεθ Τέιλορ;

Απολαύστε δύο μοναδικά ντοκιμαντέρ για τις ζωές των δύο ασύγκριτων πρωταγωνιστριών, αποκλειστικά στο Vodafone TV.