Και επίσημα στο Netflix ο "Maestro" του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Οι φήμες επιβεβαιώνονται και ο «Maestro» γίνεται η πρώτη ελληνική σειρά τα παγκόσμια δικαιώματα της οποίας αγοράζονται από το Netflix. Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της πλατφόρμας.

Maestro

"Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη" θα πουν πολλοί, μιας και ο "Maestro" του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έμοιαζε εξαρχής φτιαγμένος για το εξωτερικό. Τα μοναδικής αισθητικής πλάνα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη θα ταξιδέψουν παγκόσμια μέσω Netflix, καθώς η δημοφιλέστατη πλατφόρμα αγόρασε τα δικαιώματα της σειράς παραγωγής Άλτερ Έγκο από το Mega, με τα επεισόδια να γίνονται διεθνώς διαθέσιμα στις αρχές του 2023. Σημειώνουμε ότι μέχρι να ολοκληρωθεί η προβολή της σειράς στο Mega, κάθε επεισόδιό της είναι πλέον διαθέσιμο μόνο για τέσσερις ημέρες μετά την προβολή του στην πλατφόρμα του Mega, ενώ μόνο για το Netflix Ελλάδας και Κύπρου ο "Maestro" θα ανέβει στις 19 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του Netflix για το "Maestro"

Έρχεται στο Netflix η καταπληκτική ελληνική δραματική σειρά "Μaestro". Το Netflix πήρε τα παγκόσμια δικαιώματα για την επιτυχημένη ελληνική σειρά Maestro από το MEGA TV. Η δραματική σειρά σε σενάριο, σκηνοθεσία και με πρωταγωνιστή τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, θα έρθει στα μέλη του Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022 και θα κάνει πρεμιέρα σε κοινό σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά στις αρχές του 2023. Όπως δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης: "Κρατάω το "Maestro” πολύ κοντά στην καρδιά μου και νιώθω βαθιά τιμή και χαρά που αυτή η ιστορία θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix. Ανυπομονώ για αυτό το ταξίδι".
 
Περισσότερες πληροφορίες για το "Μaestro":
Συγγραφέας: Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Άκης Πολύζος
Παραγωγός: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023
Εκτέλεση παραγωγής: Foss Productions
Παίζουν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Φάνης Μουρατίδης, Μαρία Καβογιάννη, Κλέλια Ανδριολάτου, Γιώργος Μπένος, Ορέστης Χαλκιάς, Αντίνοος Αλμπάνης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Δημήτρης Κίτσος
Σύνοψη: Ο Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί για να στήσει ένα μουσικό φεστιβάλ από την αρχή. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια ακραία ιστορία αγάπης.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Η Εκδίκηση της Ξανθιάς" γίνεται σειρά για το Prime Video

Ο ρόλος που καθόρισε την καριέρα της Ριζ Γουίδερσπουν, η Ελ Γουντς επιστρέφει στο λύκειο στο prequel του franchise, "Εlle", με την ηθοποιό σε ρόλο παραγωγού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/05/2024

Οι 4 σειρές που βλέπουμε στο ERTFLIX αυτόν τον μήνα

Η "βιβλιοθήκη" του ελληνικού streamer ανανεώνεται με τέσσερις προσθήκες στην κατηγορία των ξένων σειρών, αλλά και πολλές ταινίες.

To σκοτεινό τρέιλερ του νέου "House of the Dragon" είναι εδώ

Έμα Ντ'άρσι και Ολίβια Κουκ μονομαχούν για το θρόνο στη 2η σεζόν της πρωτότυπης σειράς του ΗΒΟ, η οποία θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

"Ελλήνων Δρώμενα": Η παράδοση συναντά το παρόν στο εθνογραφικό ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ3

Η εβδομαδιαία εκπομπή της ΕΡΤ ταξιδεύει, καταγράφει και παρουσιάζει τις διαχρονικές πολιτισμικές εκφράσεις ανθρώπων και τόπων. Αυτά είναι τα "Ελλήνων Δρώμενα".

Nova: Δυο εβδομάδες αφιερωμένες στο Φεστιβάλ Καννών

Η Nova γιορτάζει το 77ο Φεστιβάλ Καννών με καθημερινές ανταποκρίσεις και 8 ταινίες που διεκδίκησαν ή κέρδισαν τον Χρυσό Φοίνικα, από το 1960 μέχρι σήμερα.

Το νέο "The Office" είναι γεγονός

Το σύμπαν του αγαπημένου mockumentary με τον Στιβ Καρέλ επεκτείνεται με ένα reboot που στρέφει τις κάμερες σε μια μικρή εφημερίδα της μεσοδυτικής Αμερικής.

Eurovision 2024: Ρεκόρ τηλεθέασης για την ΕΡΤ

Σχεδόν πέντε εκατομμύρια πολίτες παρακολούθησαν τον τελικό της Eurovision.