Τι καινούριο έρχεται τον Οκτώβριο στο Disney+;

Από τις απολαυστικά αγχώδεις κουζίνες του «The Bear» μέχρι το νέο θρίλερ του Μπιλ Σκάρσγκαρντ «Ο Βάρβαρος», η πλατφόρμα του Disney+ δίνει ξανά νόημα στα φθινοπωρινά μας βράδια με νέες, εξαιρετικά ενδιαφέρουσες αφίξεις.

Η ΣΕΙΡΑ THE BEAR ΣΤΟ HULU FX/ Hulu

Σειρές

The Bear

Το απόλυτο Word of  Mouth του καλοκαιριού, που έκανε θόρυβο με την παρουσίασή του, έρχεται στις 5/10 στο Disney+. Ο Τζέρεμι Άλαν Γουάιτ ενσαρκώνει σε αυτήν την πρωτότυπη σειρά, τον Κάρμι Μπερζάτο, έναν καταξιωμένο σεφ, που εργάζεται σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της περιοχής του. Έχοντας παγώσει κάθε επαφή με τους συγγενείς του, θα αναγκαστεί ύστερα από χρόνια και εξαιτίας ενός τραγικού γεγονότος, να επιστρέψει στη γενέτειρά του, το Σικάγο. Η αυτοκτονία του αδερφού του θα  τον φέρει πίσω και θα τον αναγκάσει να αναλάβει εκείνος το ιστορικό σαντουιτσάδικο της οικογένειας. Τα 8 επεισόδια της σειράς παρουσιάζουν την προσπάθεια του Κάρμι, να προσαρμοστεί σε μια δύσκολη και εντελώς καινούρια, για αυτόν, πραγματικότητα. Καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στη διεύθυνση της μικρής επιχείρησης "The Original Beef of Chicagoland" και στο απείθαρχο και μη συνεργάσιμο προσωπικό της κουζίνας, ενώ παράλληλα πρέπει να αντιμετωπίσει τι τεταμένες οικογενειακές σχέσεις, καθώς και τον αντίκτυπο της απώλειας του αδελφού του. Εκτός από Τζέρεμι Άλαν Γουάιτ, στη νέα, αυτή σειρά, που κάνει το άγχος σου να χτυπήσει κόκκινο, συμπρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων και ο Έμπον Μος Μπάκραχ, η Άϊο Εντεμπίρι, η Άμπι Έλιοτ, και ο Λάιονελ Μπόις, με σενάριο και ερμηνείες που είναι πολύ καλές για να…φαγωθούν!

Διαβάστε Επίσης

The Simpsons

σιμπσονς.jpg

Ο Χόμερ (Νταν Καστελανέτα ), η Μάρτζι ( Τζούλι Κάβνερ), o Μπαρτ (Νάνσι Καρτράιτ), η Λίζα (Γιάρντλεϊ Σμιθ) και η Μάγκι, που αποτελούν διάσημες τηλεοπτικές προσωπικότητες και εισχώρησαν στην ποπ κουλτούρα της τηλεόρασης το 1990, επιστρέφουν στο Disney+ στις 12/10. Η πασίγνωστη και μία από τις μακροβιότερες στην ιστορία της τηλεόρασης σειρά κινουμένων σχεδίων έρχεται ξανά  με την 33η σεζόν, να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. 

Bob's Burger

μπομπς μπεργκερ.jpg

Σε μια τελευταία προσπάθεια να κρατήσουν την οικογένειά τους ενωμένη, ο Μπομπ, ο ιδιοκτήτης ενός μπεργκεράδικου, η γυναίκα του, Λίντα,  και τα τρία παιδιά τους αναλαμβάνουν και πάλι τη διεύθυνση της οικογενειακής τους επιχείρησης και επιστρέφουν ξανά στις οθόνες μας με τη νέα σεζόν, που κάνει πρεμιέρα στις 12/10.

Candy: Φόνος στο Τέξας

candy check.jpg

Τι γίνεται όταν μια φαινομενικά ευτυχισμένη γυναίκα, μια σωστή νοικοκυρά, που φροντίζει την οικογένειά της, αρχίζει να βαριέται; Αυτή τη φορά, η Τζέσικα Μπιλ, μετά την επιτυχία της στο "The Sinners”, ως Κάντι Μοντγκόμερι, αναζητά λίγη ελευθερία, ένα ενδιαφέρον στην πληκτική καθημερινότητά της. Ποιος θα πίστευε, όμως, ότι θα κατάφερνε να ξεφύγει από τη μίζερη ζωή της διαπράττοντας τη δολοφονία της καλύτερής της φίλης; Η σειρά, βασισμένη στην αληθινή ιστορία, με το μη προβλέψιμο τέλος, της Κάντι Μοντγκόμερι  μεταφέρεται στην οθόνη του Disney+ στις 12/10 και μας δείχνει την καταπίεση των γυναικών μέσα στα σπίτια τους, τη μοναξιά και τη θλίψη και πού αυτά οδηγούν. 

Ροζαλίνα

rozalina.jpg

Όλοι γνωρίζουμε το κλασικό έργο του Σαίξπηρ "Ρωμαίος και Ιουλιέτα". Κανείς μας όμως δεν έχει ακούσει την ιστορία από την πλευρά της…ξαδέρφης της Ιουλιέτας. Η Ροζαλίνα, στις 14/10, αρχίζει να αφηγείται την πασίγνωστη ιστορία αγάπης από τη δική της σκοπιά, σύμφωνα με την οποία εκείνη ήταν αυτή που τράβηξε πρώτη το ενδιαφέρον του Ρωμαίο. Όταν λοιπόν ανακαλύπτει ότι εκείνος ερωτεύεται την Ιουλιέτα, η Ροζαλίνα σκέφτεται να ματαιώσει το διάσημο ειδύλλιο και να κερδίσει ξανά τον άντρα της. 

Oussekine

oussekine.jpg

Στις 5 Δεκεμβρίου του 1986 θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη διαδήλωση των φοιτητών ενάντια στο προτεινόμενο έργο, που καθιέρωνε μια διαδικασία επιλογής των φοιτητών στα γαλλικά πανεπιστήμια. Σε ένα πλήθος 500.00 φοιτητών, το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου, ο Oussekine κυνηγείται από την αστυνομία και ξυλοκοπείται μέχρι θανάτου. Με μια ματιά στα γεγονότα εκείνων των ημερών, η σειρά, που κάνει πρεμιέρα στις 19/10 επικεντρώνεται στον αγώνα της οικογένειάς του για δικαιοσύνη και βουτάει στην καρδιά της δεκαετίας του '80 για να κατανοήσει τον αντίκτυπο που είχε αυτό το δράμα στη γαλλική κοινωνία εκείνης την εποχή.

Star Wars: Οι ιστορίες των Jedi

τζενται.jpg

Η νέα σειρά κινουμένων σχεδίων του Star Wars θα αποτελείται από έξι αυτοτελείς ιστορίες μικρού μήκους, που θα εξιστορούν τις περιπέτειες των Jedi. Οι θρυλικοί Jedi εμφανίζονται και πάλι στις οθόνες μας στις 26/10 μέσω του Disney+.

Το Hμερολόγιο Mιας Μελλοντικής Προέδρου

ημερολογιο.jpg

Η Ελένα Κανιέρο Ριντ θα γίνει μια μέρα η Πρόεδρος της Αμερικής, αλλά προς το παρόν, προσπαθεί να τα βγάλει πέρα στη ζούγκλα που λέγεται γυμνάσιο. Σύμφωνα με το ημερολόγιο της 12χρονης ηρωίδας, που εκτυλίσσεται στα μάτια μας στις 26/10, η Κουβανοαμερικανή Έλενα αντιμετωπίζει την πραγματικότητα του σχολείου μέχρι να μπορέσει να κυνηγήσει το όνειρό της και να αναλάβει κάποτε τα ηνία της Αμερικής.  

Ταινίες

Ο Λυκάνθρωπος

λυκανθρωπος.jpg

Η Marvel, εμπνευσμένη από το ομώνυμο κόμικ, έρχεται στο Disney+ στις 7/10 με την ταινία "Werewolf by Night" (Ο Λυκάνθρωπος) σε ένα διασκεδαστικά τρομακτικό έργο. Το "Werewolf by Night" αφηγείται την ιστορία του Jack Russell – ενός ανθρώπου του οποίου οι πρόγονοι έγιναν λυκάνθρωποι μετά από μια τυχαία συνάντηση με τον Δράκουλα… και έναν λυκάνθρωπο που είχε φυλακίσει στο κάστρο του στην Τρανσυλβανία. Είναι μια κλασική ιστορία ενός ανθρώπου που δαγκώνεται από έναν λυκάνθρωπο και περνάει σε αυτόν η κατάρα. Ο Jack Russell, ωστόσο, έχει γεννηθεί ήδη με την κατάρα…

Ο Βάρβαρος

varvaros.jpg

Στις 26/10 θα αρχίσεις να σκέφτεσαι αν θα μείνεις ξανά σε Airbnb. Όταν η Τες θα φτάσει στο διαμέρισμα που νοίκιασε, θα αντιληφθεί πως δεν είναι μόνη της και μαζί με εκείνη θα διαμείνει εκεί και ο Κέιθ.  Σε ένα διπλοκρατημένο διαμέρισμα, όμως, θα έχει πολλά περισσότερα να φοβάται από τον συνενοικιαστή. Ένα περίεργο υπόγειο, ένα μυστικό τούνελ, ο περίγυρος, που προειδοποιεί για την επικινδυνότητα του μέρους, μια… μητέρα και τρεις ανυποψίαστοι ενοικιαστές θα συνθέσουν το πιο καθηλωτικό θρίλερ. Ο Μπιλ Σκάρσγκαρντ, άρρηκτα συνδεδεμένος με τον κόσμο των θρίλερ και πρωταγωνιστής του πασίγνωστου "It”, θα αφήσει το κόκκινο μπαλόνι του και θα εμφανιστεί σε μια ιστορία που διαδραματίζεται στο τώρα,αλλά έχει τις σκοτεινές της ρίζες πίσω, στο 1980. Μαζί του θα συμπρωταγωνιστήσουν η Τζωρτζίνα Κάμπελ,  Τζάστιν Λονγκ και ο Ρίτσαρντ Μπρέικ, σε μια ταινία που με τις συνεχείς της ανατροπές  θα σε κάνουν να κρατήσεις την ανάσα σου σου μέχρι το τέλος.  

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
15/07/2024

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Μνημόνιο Συνεργασίας Netflix και ΕΟΤ: "Streaming" σε όλο τον κόσμο για το ελληνικό τουριστικό προϊόν

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το μεγάλο streamer ενώνουν τις δυνάμεις τους ανοίγωντας νέες προοπτικές για κοινές ενέργειες.

Οι κινηματογραφικές προτάσεις του ΕRTFLIX για τον Ιούλιο

To ελληνικό streamer φέρνει καλοκαίρι, αμερικανικό σινεμά και δύο ευρωπαϊκά φιλμ στη μικρή οθόνη.

"Η Νεαρή Γυναίκα και η Θάλασσα" έρχονται στο Disney+ με την Ντέιζι Ρίντλεϊ σε πρώτο ρόλο

Ένα ατμοσφαιρικό βιογραφικό δράμα αφηγείται μια ιστορία έμπνευσης και ενδυνάμωσης, σύντομα στο streamer της Disney.