Πότε κάνει πρεμιέρα η σειρά "Αυτή Η Νύχτα Μένει";

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία προβολής της πολυαναμενόμενης σειράς του Alpha με πρωταγωνιστές τους Βασίλη Μπισμπίκη και Γιάννη Στάνκογλου.

Αυτή η νύχτα μένει

Τη Δευτέρα 10/10 στις 22:40 στον Alpha ανοίγει τις πόρτες του στους τηλεθεατές το νυχτερινό κέντρο "Όνειρο", ένα μπουζουξίδικο στο Αγρίνιο του 1984 που λειτουργεί σαν το σπίτι των ηρώων της πολυαναμενόμενης σειράς "Αυτή Η Νύχτα Μένει".

Σε σκηνοθεσία Κατερίνας Φιλιώτου και σενάριο Ιωάννας Κανελλοπούλου και Γιώργου Μακρή, με την ιστορία να είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή, η σειρά "Αυτή Η Νύχτα Μένει" είναι ένα από τα δυνατότερα στοιχήματα φέτος για τον Alpha, τόσο για την απαιτητική ατμόσφαιρα της "νύχτας" που επιχειρεί να αναπαραστήσει, όσο και για το καστ της: Βασίλης Μπισμπίκης και Γιάννης Στάνκογλου πρωταγωνιστούν, ενώ συμμετέχουν και οι Άννα Μάσχα, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Κόρα Καρβούνη, Γιάννης Τσορτέκης, Γιάννος Περλέγκας, Ελένη Ρουσσινού, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Αρμένης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Κώστας Μπερικόπουλος, Μαρία Κατσανδρή, Γιάννης Νταλιάνης, Στάθης Κόικας, Γιάννης Εγγλέζος, Ναταλία Σουίφτ, Μελίνα Λεφαντζή, Αινείας Τσαμάτης, Τάσος Λέκκας, Νίκος Αλεξίου, Δημήτρης Πλειώνης, Ιωάννης Απέργης, Νικολέτα Καρρά, Ελένη Βεργέτη, Θανάσης Βλαβιανός, Αναστασία Τσιλιμπίου, Σπύρος Σταμούλης, Δημήτρης Καραμπέτσης, Νίκος Βατικιώτης, Γιώργος Τσάφας, Δανάη Λουκάκη, Γιώργος Ψυχογιός, Χρήστος Παπαδόπουλος, Φοίβος Παπακώστας, Διονύσης Μακρής, Μάρω Παπαδοπούλου, Ελισάβετ Καβαλάκη, Μιχάλης Αλικάκος, Έκτορας Φέρτης, Δημήτρης Χατζημιχαηλίδης, Δημοσθένης Ξυλαρδιστός, Τζωρτζίνα Χρυσικιώτη.

Αυτή η νύχτα μένει

Η υπόθεση

Όταν αποκαλύπτεται στο Χρήστο (Γιάννης Στάνκογλου), τον αυτοδημιούργητο δήμαρχο μιας επαρχιακής πόλης της δεκαετίας του ’80 και ανερχόμενο πολιτικό, ότι ο Στρατής (Βασίλης Μπισμπίκης), ο ντόμπρος και ασυμβίβαστος ιδιοκτήτης ενός τοπικού σκυλάδικου, δεν ήταν μια περιστασιακή σχέση της γυναίκας του αλλά ο κρυφός της έρωτας για 20 χρόνια, το μαγαζί του Στρατή και ολόκληρος ο κόσμος του αρχίζουν να δέχονται έναν ανελέητο πόλεμο από παντού. Καθώς τα μυστικά όλων αποκαλύπτονται και οι απώλειες στοιβάζονται κι από τις δυο πλευρές, ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται και οι άνθρωποι κερδίζουν μια δεύτερη ευκαιρία. Ταυτόχρονα, ένας ανεξιχνίαστος φόνος, που συνδέεται με το παρελθόν τους, συνεχίζει να τους απειλεί. Κι όλα αυτά σε μια Ελλάδα που αλλάζει με γοργούς ρυθμούς.

Δείτε το τρέιλερ 


 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
15/07/2024

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Μνημόνιο Συνεργασίας Netflix και ΕΟΤ: "Streaming" σε όλο τον κόσμο για το ελληνικό τουριστικό προϊόν

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το μεγάλο streamer ενώνουν τις δυνάμεις τους ανοίγωντας νέες προοπτικές για κοινές ενέργειες.

Οι κινηματογραφικές προτάσεις του ΕRTFLIX για τον Ιούλιο

To ελληνικό streamer φέρνει καλοκαίρι, αμερικανικό σινεμά και δύο ευρωπαϊκά φιλμ στη μικρή οθόνη.

"Η Νεαρή Γυναίκα και η Θάλασσα" έρχονται στο Disney+ με την Ντέιζι Ρίντλεϊ σε πρώτο ρόλο

Ένα ατμοσφαιρικό βιογραφικό δράμα αφηγείται μια ιστορία έμπνευσης και ενδυνάμωσης, σύντομα στο streamer της Disney.