"Στα 4": Η νέα original παραγωγή του ΑΝΤ1+ ξεκινά γυρίσματα

Οι περιπέτειες ενός ατόμου σε αναπηρικό αμαξίδιο στη χαοτική και αφιλόξενη Αθήνα γίνονται σειρά στη streaming πλατφόρμα ΑΝΤ1+.

Στα 4 ΑΝΤ1+

Η streaming πλατφόρμα ΑΝΤ1+ και τα Antenna Studios δημιουργούν ακόμα μία πρωτότυπη ελληνική παραγωγή, με τίτλο "Στα 4". Το νέο ΑΝΤ1+ Original έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα και αποτελεί μία από τις πιο καινοτόμες κωμικές ιστορίες μυθοπλασίας.

Και αυτό γιατί το "Στα 4" γίνεται η μοναδική σειρά στην Ελλάδα με βασικό χαρακτήρα ένα άτομο με αναπηρία. Πρωταγωνίστρια του "Στα 4" είναι Γεωργία Καλτσή, που η ίδια ήρθε αντιμέτωπη με την πραγματικότητα της ηρωίδας της, της "Στέλλας". Η Γεωργία προσαρμόστηκε στα νέα δεδομένα με τον δικό της τρόπο, αψηφώντας τις κοινωνικές νόρμες και τα στερεότυπα. Ο κωμικός χαρακτήρας της σειράς είναι ένα ακόμη ιδιαίτερο, πρωτότυπο στοιχείο, καθώς το "Στα 4" προβάλλει με θετική διάθεση και σαρκαστικό πνεύμα κάθε πλευρά της ζωής σε αναπηρικό αμαξίδιο στη χαοτική και αφιλόξενη Αθήνα.

Η υπόθεση

Στα 4 ΑΝΤ1+

Οκτώ μήνες μετά από ένα σοβαρό ατύχημα που την άφησε παράλυτη, η Στέλλα προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή ως ανάπηρη, με όπλο το αμαξίδιό της και σύμμαχο το πείσμα και τον αυτοσαρκασμό της. Μια μέρα, η Στέλλα ξυπνά και αναλαμβάνει δράση, αποφασισμένη να ζήσει τη ζωή της χωρίς συμβιβασμούς, σύμφωνα με τους δικούς της όρους. Μετακομίζει στο διαμέρισμα που πάντα ονειρευόταν, φοράει τα αγαπημένα της ψηλά τακούνια, χορεύει, φλερτάρει και ζει την κάθε στιγμή χωρίς να ενδιαφέρεται για την άποψη των άλλων.

Η νέα σειρά "Στα 4" αποτελείται από 8 επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στη streaming πλατφόρμα ΑΝΤ1+ στις αρχές του 2023, σε σενάριο του Θέμη Γκυρτή και σκηνοθεσία Σέργιου Κωνσταντινίδη. Μαζί με την Γεωργία Καλτσή πρωταγωνιστούν οι  Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Δημήτρης Κίτσος, Ιωάννα Μαυρέα, Ελένη Μπούκλη, Δημήτρης Πασσάς.

Δείτε τις φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Στα 4 ΑΝΤ1+

Στα 4 ΑΝΤ1+

Στα 4 ΑΝΤ1+

Στα 4 ΑΝΤ1+

Στα 4 ΑΝΤ1+

 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
15/07/2024

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Μνημόνιο Συνεργασίας Netflix και ΕΟΤ: "Streaming" σε όλο τον κόσμο για το ελληνικό τουριστικό προϊόν

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το μεγάλο streamer ενώνουν τις δυνάμεις τους ανοίγωντας νέες προοπτικές για κοινές ενέργειες.

Οι κινηματογραφικές προτάσεις του ΕRTFLIX για τον Ιούλιο

To ελληνικό streamer φέρνει καλοκαίρι, αμερικανικό σινεμά και δύο ευρωπαϊκά φιλμ στη μικρή οθόνη.

"Η Νεαρή Γυναίκα και η Θάλασσα" έρχονται στο Disney+ με την Ντέιζι Ρίντλεϊ σε πρώτο ρόλο

Ένα ατμοσφαιρικό βιογραφικό δράμα αφηγείται μια ιστορία έμπνευσης και ενδυνάμωσης, σύντομα στο streamer της Disney.