Στο πρώτο τρέιλερ της υπερπαραγωγής "Ο Παράδεισος των κυριών" ταξιδεύουμε στα 60s

Η νέα μυθοπλαστική σειρά του ALPHA κυκλοφόρησε το πρώτο της τρέιλερ, γεμάτο μυστήριο, ερωτισμό και τη γοητεία της Ελλάδας του 1960.

Ο παράδεισος των κυριών

Ένα υπέροχο πολυκατάστημα γυναικείων ειδών. Άνθρωποι χαμογελαστοί, άνθρωποι σκυθρωποί, μακιγιαρισμένοι, καθωσπρέπει. Ακίνητοι σαν κούκλες στη βιτρίνα. Η βιτρίνα φωτεινή, λαμπερή, πολύχρωμη. Αλλά τι κρύβει η πίσω όψη; Πόσα μυστικά σκεπάζει το φως; Τραπουλόχαρτα και χαρτονομίσματα αιωρούνται. Χρυσές λίρες πέφτουν από τα χέρια. Ένα όπλο γυαλίζει στο ημίφως. Δάκρυα κυλούν στα γυναικεία μάγουλα ανακατεμένα με μάσκαρα και ρίμελ. Το μυστήριο δεν λύνεται ούτε όταν τα φώτα ανοίξουν, ούτε όταν οι σκιές εξαφανιστούν. 

"Ο Παράδεισος των κυριών", η υπερπαραγωγή του Alpha στη μυθοπλασία, μας ταξιδεύει στα 60s και η υπέροχη μουσική που ντύνει το trailer φέρνει σε πρώτο πλάνο την αίσθηση της εποχής. Μια πλούσια σειρά με φινέτσα αλλά και μυστήριο, με στυλ και κομψότητα, ατμοσφαιρική, μεθυστική όπως τα αρώματα της εποχής αλλά με κρυμμένα μυστικά και πάθη. Πίσω από την αστραφτερή βιτρίνα του "Παραδείσου" κρύβονται ψέματα κι έρωτες, επιθυμίες και πόθοι, ίντριγκες και δολοφονίες. Οι ζωές των πρωταγωνιστών σε πρώτο πλάνο, στη βιτρίνα, φαντάζουν ευτυχισμένες και γεμάτες, τι συμβαίνει όμως όταν το πολυκατάστημα κλείνει και οι ζωές αυτές κλείνονται στα σπίτια τους;

Η δραματική σειρά εποχής "O Παράδεισος των κυριών", μια μεγάλη και φιλόδοξη υπερπαραγωγή με υπέροχα σκηνικά και κουστούμια, πλαισιωμένη με λαμπερούς πρωταγωνιστές, μεταφέρει τον τηλεθεατή στο κλίμα και το ιστορικό πλαίσιο της δεκαετίας του ’60, μιας δεκαετίας από τις σημαντικότερες της νεότερης ιστορίας για την Ελλάδα αλλά και για ολόκληρο όλο τον κόσμο.

Δείτε το τρέιλερ

Σκηνοθεσία: Μιχάλης Μπέκος

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/07/2024

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Μνημόνιο Συνεργασίας Netflix και ΕΟΤ: "Streaming" σε όλο τον κόσμο για το ελληνικό τουριστικό προϊόν

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το μεγάλο streamer ενώνουν τις δυνάμεις τους ανοίγωντας νέες προοπτικές για κοινές ενέργειες.

Οι κινηματογραφικές προτάσεις του ΕRTFLIX για τον Ιούλιο

To ελληνικό streamer φέρνει καλοκαίρι, αμερικανικό σινεμά και δύο ευρωπαϊκά φιλμ στη μικρή οθόνη.

"Η Νεαρή Γυναίκα και η Θάλασσα" έρχονται στο Disney+ με την Ντέιζι Ρίντλεϊ σε πρώτο ρόλο

Ένα ατμοσφαιρικό βιογραφικό δράμα αφηγείται μια ιστορία έμπνευσης και ενδυνάμωσης, σύντομα στο streamer της Disney.

Η 17η σεζόν του NCIS παίζει στο STAR

Από σήμερα, 12 Ιουλίου, και κάθε Παρασκευή βράδυ.