"The Rings of Power": Δείτε το πρώτο μεγάλο τρέιλερ του τηλεοπτικού "Lord of the Rings"

Το Amazon Prime αποκαλύπτει δύο και κάτι λεπτά από την ακριβότερη παραγωγή στην ιστορία της τηλεόρασης και εντυπωσιάζει.

The Lord of the Rings: The Rings of Power

Μετά το teaser title announcement στις αρχές του χρόνου και το μονόλεπτο τρέιλερ που ήρθε στις διαφημίσεις του Super Bowl, το Amazon Prime κυκλοφορεί το πρώτο εκτενές τρέιλερ της επικής σειράς "The Lord of the Rings: The Rings of Power" που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου στο Prime Video.

Αυτήν τη φορά, η γεύση από το τηλεοπτικό ταξίδι στη Μέση Γη διαρκεί 2μιση ολόκληρα λεπτά, χρόνος που αρκεί για να εντυπωσιάσει με την κινηματογράφησή του αλλά και για να αποδείξει ότι το prequel του "Χόμπιτ" και του "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών" θα αφήσει ιστορία ως η ακριβότερη παραγωγή στην τηλεόραση

Διαβάστε Επίσης

Η υπόθεση του "Rings of Power"

Με βάση τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το "Lord of the Rings: The Rings of Power" και σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, "η επερχόμενη σειρά των Amazon Studios φέρνει στις οθόνες για πρώτη φορά τους ηρωικούς θρύλους της μυθικής Δεύτερης Εποχής της ιστορίας της Μέσης Γης. Το επικό αυτό δράμα εξελίσσεται χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα του "Χόμπιτ" και του "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών" του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν και μεταφέρει τους θεατές πίσω σε μια εποχή στην οποία σφυρηλατήθηκαν μεγάλες δυνάμεις, βασιλεία γνώρισαν τη δόξα και καταστράφηκαν, απίθανοι ήρωες δοκιμάστηκαν, η ελπίδα κρέμονταν από μια κλωστή και ο μεγαλύτερος κακός που γεννήθηκε ποτέ από την πένα του Τόλκιν κάλυψε ολόκληρο τον κόσμο στο σκοτάδι.

Ξεκινώντας σε μια εποχή σχετικής ειρήνης, η σειρά ακολουθεί ένα σύνολο χαρακτήρων, τόσο γνώριμων όσο και νέων, καθώς αντιμετωπίζουν την επανεμφάνιση του κακού στη Μέση Γη. Από τα σκοτεινά βάθη των Ομιχλωδών Βουνών μέχρι τα μεγαλοπρεπή δάση της πρωτεύουσας των ξωτικών Λίντον, το μαγευτικό βασίλειο του Νούμενορ και τα πιο απομακρυσμένα σημεία του χάρτη, αυτά τα βασίλεια και αυτοί οι χαρακτήρες θα χαράξουν τη δική τους κληρονομιά η οποία θα ζει για πολύ καιρό αφότου αυτοί θα έχουν φύγει".

Δείτε το τρέιλερ του "The Lord of the Rings: The Rings of Power"


 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/07/2024

Μνημόνιο Συνεργασίας Netflix και ΕΟΤ: "Streaming" σε όλο τον κόσμο για το ελληνικό τουριστικό προϊόν

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το μεγάλο streamer ενώνουν τις δυνάμεις τους ανοίγωντας νέες προοπτικές για κοινές ενέργειες.

Οι κινηματογραφικές προτάσεις του ΕRTFLIX για τον Ιούλιο

To ελληνικό streamer φέρνει καλοκαίρι, αμερικανικό σινεμά και δύο ευρωπαϊκά φιλμ στη μικρή οθόνη.

"Η Νεαρή Γυναίκα και η Θάλασσα" έρχονται στο Disney+ με την Ντέιζι Ρίντλεϊ σε πρώτο ρόλο

Ένα ατμοσφαιρικό βιογραφικό δράμα αφηγείται μια ιστορία έμπνευσης και ενδυνάμωσης, σύντομα στο streamer της Disney.

Η 17η σεζόν του NCIS παίζει στο STAR

Από σήμερα, 12 Ιουλίου, και κάθε Παρασκευή βράδυ.

Καλοκαιρινές πρεμιέρες και 3 άχαστα αφιερώματα στο Vodafone TV

Ιούλιος με νέες σειρές και πολυαναμενόμενες σεζόν, ένα αφιέρωμα που θα μας ανοίξει την όρεξη, έναν sci-fi μαραθώνιο και ένα αθλητικό ταξίδι στο Παρίσι.