"Ο πιο αδύναμος κρίκος" επιστρέφει ανανεωμένος αυτό τον Σεπτέμβριο!

Η ΕΡΤ1 παρουσιάζει για άλλη μια φορά το δημοφιλές παιχνίδι γνώσεων του BBC στην ελληνική του έκδοση, με παρουσιαστή για άλλη μια φορά τον απολαυστικό Τάσο Τρύφωνος.

Τάσος Τρύφωνος

Το δημοφιλές σε όλο τον κόσμο παιχνίδι γνώσεων του BBC, "Ο πιο αδύναμος κρίκος" (The weakest link), έρχεται καθημερινά στην ΕΡΤ1 από τον Σεπτέμβριο (κάθε βράδυ από Δευτέρα έως Παρασκευή), με παρουσιαστή τον Τάσο Τρύφωνος.

"Ο πιο αδύναμος κρίκος" έκανε το ντεμπούτο του στη Μεγάλη Βρετανία, πριν από περίπου 20 χρόνια και έγινε αμέσως παγκόσμια επιτυχία. Έχει μεταδοθεί σε περισσότερες από 54 χώρες σε όλο τον κόσμο και θεωρείται από τα πιο επιτυχημένα τηλεπαιχνίδια διεθνώς (Μ. Βρετανία, ΗΠΑ, Αυστραλία, Βέλγιο, Βραζιλία, Ρωσία, Γαλλία, Κίνα, Ινδία, Γερμανία, Ιταλία, Ιαπωνία, Ισπανία, Σουηδία κ.ά.).

Πρόκειται για ένα παιχνίδι γνώσεων και στρατηγικής, όπου οκτώ παίκτες καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις γενικών γνώσεων χωρίς να σπάσουν την "αλυσίδα" κάτω από την πίεση του χρόνου αλλά και του παρουσιαστή, ο οποίος έχει ένα αντισυμβατικό ρόλο και "φαρμακερές" ατάκες για κάθε παίκτη. Το έπαθλο είναι χρηματικό, έως και 10.000 ευρώ σε κάθε επεισόδιο.

Ο Τάσος Τρύφωνος είναι ο πρώτος παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού παγκοσμίως, ο οποίος το έχει παρουσιάσει ταυτόχρονα σε δύο χώρες και έχει γυρίσει τα περισσότερα επεισόδια του "πιο αδύναμου κρίκου" σε όλο τον κόσμο. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
15/07/2024

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Μνημόνιο Συνεργασίας Netflix και ΕΟΤ: "Streaming" σε όλο τον κόσμο για το ελληνικό τουριστικό προϊόν

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το μεγάλο streamer ενώνουν τις δυνάμεις τους ανοίγωντας νέες προοπτικές για κοινές ενέργειες.

Οι κινηματογραφικές προτάσεις του ΕRTFLIX για τον Ιούλιο

To ελληνικό streamer φέρνει καλοκαίρι, αμερικανικό σινεμά και δύο ευρωπαϊκά φιλμ στη μικρή οθόνη.

"Η Νεαρή Γυναίκα και η Θάλασσα" έρχονται στο Disney+ με την Ντέιζι Ρίντλεϊ σε πρώτο ρόλο

Ένα ατμοσφαιρικό βιογραφικό δράμα αφηγείται μια ιστορία έμπνευσης και ενδυνάμωσης, σύντομα στο streamer της Disney.