Ποιος είναι ο Αμίρ ελ Μάσρι που θα υποδυθεί τον Μοχάμεντ Αλ-Φαγιέντ στο επόμενο "The Crown";

Ο ανερχόμενος ηθοποιός θα υποδυθεί στη δημοφιλή σειρά του Netflix τον Αιγύπτιο δισεκατομμυριούχο Μοχάμεντ-Αλ Φαγιέντ, πατέρα του ανθρώπου που έπαιξε κομβικό ρόλο στη ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Οι βασιλικές τοποθεσίες πίσω από τα γυρίσματα του «The Crown»

Ο Βρετανός - Αιγύπτιος ηθοποιός, Αμίρ ελ Μάσρι εντάσσεται στο καστ της σειράς "The Crown". Ο ηθοποιός, στην πέμπτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix, θα υποδυθεί τον Αιγύπτιο δισεκατομμυριούχο Μοχάμεντ Αλ-Φαγιέντ, πρώην ιδιοκτήτη του πολυκαταστήματος Harrods και πατέρα του συντρόφου της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Ντόντι Αλ-Φαγιέντ.

 Ο Ελ Μάσρι επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στη σειρά με ανάρτηση στο Instagram: "Νιώθω τιμή και παραπάνω από ευγνωμοσύνη για την ομάδα του "The Crown" που με ενέταξε στην 5η σεζόν της σειράς" έγραψε. Ο Ελ Μάσρι είναι Βρετανός βραβευμένος ηθοποιός, Αιγυπτιακής καταγωγής. Γεννήθηκε στο Κάιρο και μεγάλωσε στο Λονδίνο, όπου είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τον Ομάρ Σαρίφ, συνάντηση που τον οδήγησε σε μια σημαντική κινηματογραφική καριέρα στην Αίγυπτο. Μάλιστα κέρδισε το βραβείου του καλύτερου νέου ηθοποιού στα "Αιγυπτιακά Όσκαρ" το 2009. 


    
Στη συνέχεια συμμετείχε σε βρετανικές παραγωγές αναδεικνύοντας και πάλι το ταλέντο του. Η μεγάλη ευκαιρία παρουσιάστηκε για εκείνον στη μίνι σειρά "The Night Manager", δίπλα στην Ολίβια Κόλμαν. Ακολούθησαν οι σειρές "The State", αλλά και το "Age Before Beauty" του BBC, ενώ ο κόσμος τον γνώρισε παγκοσμίως ως πρωταγωνιστή της σειράς "The One" στο Netflix, ένα δυστοπικό κοινωνικό- ερωτικό δράμα.
        
Πηγή: Womantoc.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πότε αγωνίζονται οι αθλητές και αθλήτριες της Ελλάδας;

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών και Ελληνίδων αθλητριών, χωρίς την κλήρωση στα αθλήματα και στα γκρουπ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/07/2024

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Μνημόνιο Συνεργασίας Netflix και ΕΟΤ: "Streaming" σε όλο τον κόσμο για το ελληνικό τουριστικό προϊόν

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το μεγάλο streamer ενώνουν τις δυνάμεις τους ανοίγωντας νέες προοπτικές για κοινές ενέργειες.

Οι κινηματογραφικές προτάσεις του ΕRTFLIX για τον Ιούλιο

To ελληνικό streamer φέρνει καλοκαίρι, αμερικανικό σινεμά και δύο ευρωπαϊκά φιλμ στη μικρή οθόνη.