Δείτε το πρώτο πλήρες τρέιλερ για τη σειρά "Obi-Wan Kenobi"

Κάτι παραπάνω από 20 μέρες απομένουν για την επιστροφή του Γιούαν ΜακΓκρέγκορ στο ρόλο του εμβληματικού Τζεντάι.

obi_wan_kenobi_trailer

Ανήμερα της παγκόσμιας ημέρας Star Wars δημοσιευέται το πρώτο πλήρες τρέιλερ της πολυαναμενόμενης σειράς "Obi-Wan Kenobi".

Είχε προηγηθεί ένα teaser όπου αποκαλύφθηκε το ύφος της σειράς, αλλά και ο πρωταγωνιστής Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, ο οποίος επιστρέφει στο ρόλο του εμβληματικού Τζεντάι. Πίσω από την παραγωγή των 6 επεισοδίων βρίσκεται φυσικά το Disney+ με την πρεμιέρα να δρομολογείται για τις 27/5, όταν και θα προβληθούν τα δύο πρώτα μέρη του κύκλου.

Επισήμως, η πλοκή τοποθετείται μια δεκαετία μετά τα γεγονότα του "Επεισοδίου 3" και ενώ ο Κενόμπι προσπαθεί να διαχειριστεί τις συνέπειες της μεταστροφής του Άνακιν Σκαϊγουόκερ στη Σκοτεινή Πλευρά και της εξέλιξής του στον Νταρθ Βέιντερ, σε συνδυασμό με το αίσθημα της προσωπικής ήττας που τον έχει καταβάλει. Το ενδιαφέρον είναι πως εκτός από τον ΜακΓκρέγκορ στον παλιό του ρόλο επιστρέφει και ο Χάιντεν Κρίστενσεν, με το υπόλοιπο καστ να περιλαμβάνει μια σειρά από γνωστά ονόματα όπως Μπένι Σάφντι, Κουμάιλ Ναντζιάνι και Ρούπερτ Φρεντ. Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Ντέμπορα Τσόου, η οποία προηγουμένως είχε αναλάβει δύο επεισόδια της εξαιρετικής έτερης "Star Wars" σειράς "The Mandalorian".

Το τρέιλερ απεικονίζει όσα χρειάζονται για να αυξήσει κατακόρυφα την προσμονή μας, ωστόσο περιέργως δεν εμφανίζεται ο Κενόμπι να μάχεται με φωτόσπαθο αλλά μόνο με τα χέρια. Θυμίζουμε πως το Disney+ θα είναι διαθέσιμο από τις 14/6 στην Ελλάδα, ενώ αυτήν τη στιγμή υπάρχει διαθέσιμη προνομιακή ετήσια συνδρομή για τη χώρα μας.

Δείτε το τρέιλερ του "Obi-Wan Kenobi":

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/07/2024

Μνημόνιο Συνεργασίας Netflix και ΕΟΤ: "Streaming" σε όλο τον κόσμο για το ελληνικό τουριστικό προϊόν

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το μεγάλο streamer ενώνουν τις δυνάμεις τους ανοίγωντας νέες προοπτικές για κοινές ενέργειες.

Οι κινηματογραφικές προτάσεις του ΕRTFLIX για τον Ιούλιο

To ελληνικό streamer φέρνει καλοκαίρι, αμερικανικό σινεμά και δύο ευρωπαϊκά φιλμ στη μικρή οθόνη.

"Η Νεαρή Γυναίκα και η Θάλασσα" έρχονται στο Disney+ με την Ντέιζι Ρίντλεϊ σε πρώτο ρόλο

Ένα ατμοσφαιρικό βιογραφικό δράμα αφηγείται μια ιστορία έμπνευσης και ενδυνάμωσης, σύντομα στο streamer της Disney.

Η 17η σεζόν του NCIS παίζει στο STAR

Από σήμερα, 12 Ιουλίου, και κάθε Παρασκευή βράδυ.

Καλοκαιρινές πρεμιέρες και 3 άχαστα αφιερώματα στο Vodafone TV

Ιούλιος με νέες σειρές και πολυαναμενόμενες σεζόν, ένα αφιέρωμα που θα μας ανοίξει την όρεξη, έναν sci-fi μαραθώνιο και ένα αθλητικό ταξίδι στο Παρίσι.