Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για την 4η σεζόν του "Stranger Things"

Μια νέα υπερφυσική απειλή έρχεται να ταράξει (κι’ άλλο) την παρέα της σειράς-φαινόμενο του Netflix.

Stranger Things 4

Δεν είναι κρυφό ότι το "Stranger Things" αποτελεί ένα από τα δυνατότερα χαρτιά του Netflix. Από το 2016, όταν η σειρά των αδελφών Ντάφερ έκανε πρεμιέρα στην πλατφόρμα, συγκέντρωσε αμέτρητους φαν ανά τον κόσμο και άλλα τόσα βραβεία που επιβεβαίωναν ότι η φήμη της είναι ανάλογη της ποιότητάς της. Λογικό είναι λοιπόν το Netflix να θέλει να κρατήσει ψηλά τον πήχη που έθεσε, κι έτσι, με τον τέταρτο κύκλο επεισοδίων προ των πυλών, να παρουσιάσει μια νέα μεγάλη σεζόν – κυριολεκτικά και μεταφορικά, καθώς η σεζόν θα χωριστεί σε δύο μέρη (πρεμιέρα 27 Μαΐου και 1η Ιουλίου), ενώ οι πρώτες εικόνες μάς προετοιμάζουν για κάτι πολύ δυνατότερο.

Στο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης 4ης σεζόν που μόλις κυκλοφόρησε, τις εντυπώσεις κλέβει φυσικά η νέα, τεράστια, (σχεδόν) ανθρωπόμορφη υπερφυσική απειλή, ένα πλάσμα που θυμίζει πολύ τον Night King του "Game of Thrones" και για το οποίο δεν έχουμε κανένα παραπάνω στοιχείο.

Stranger Things 4

H όλη ατμόσφαιρα του τρέιλερ φανερώνει πως η επιρροή των δημιουργών από τον Steven King είναι πιο δυνατή από ποτέ, ενώ, φυσικά, δεν παραλείπονται τα απαραίτητα στοιχεία για τους ήρωες: Μερικούς μήνες μετά από τη μάχη του Στάρκορτ που έφερε τον τρόμο και την καταστροφή στο Χόκινς, η παρέα χωρίζεται για πρώτη φορά. Όλοι τους βρίσκονται στο λύκειο του Χόκινς εκτός της Ιλέβεν και του Γουίλ που έχουν μετακομίσει. Ο Χόπερ κρατείται αιχμάλωτος στη Ρωσία και η Μαξ θρηνεί τον αδελφό της τον Μπίλι που θυσιάστηκε – α, και απ’ ότι φαίνεται η ίδια αποκτά υπερφυσικές δυνάμεις, τη στιγμή που η Ιλέβεν ομολογεί πως δεν έχει πλέον τις δικές της. Μπερδεμένο; Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας για απαντήσεις και περιπλανήσεις στο Upside Down, και μην ξεχνάμε ότι σ’ αυτήν την σεζόν θα μάθουμε και περισσότερα για το αινιγματικό παρελθόν της Ιλέβεν, σύμφωνα με το πρώτο teaser που είχε κυκλοφορήσει.

Μέχρι τις 27/5 λοιπόν που κάνει πρεμιέρα το πρώτο μέρος της 4ης σεζόν, ας αρκεστούμε σε όσα αποκαλύπτει το τρίλεπτο τρέιλερ: 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/07/2024

Μνημόνιο Συνεργασίας Netflix και ΕΟΤ: "Streaming" σε όλο τον κόσμο για το ελληνικό τουριστικό προϊόν

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το μεγάλο streamer ενώνουν τις δυνάμεις τους ανοίγωντας νέες προοπτικές για κοινές ενέργειες.

Οι κινηματογραφικές προτάσεις του ΕRTFLIX για τον Ιούλιο

To ελληνικό streamer φέρνει καλοκαίρι, αμερικανικό σινεμά και δύο ευρωπαϊκά φιλμ στη μικρή οθόνη.

"Η Νεαρή Γυναίκα και η Θάλασσα" έρχονται στο Disney+ με την Ντέιζι Ρίντλεϊ σε πρώτο ρόλο

Ένα ατμοσφαιρικό βιογραφικό δράμα αφηγείται μια ιστορία έμπνευσης και ενδυνάμωσης, σύντομα στο streamer της Disney.

Η 17η σεζόν του NCIS παίζει στο STAR

Από σήμερα, 12 Ιουλίου, και κάθε Παρασκευή βράδυ.

Καλοκαιρινές πρεμιέρες και 3 άχαστα αφιερώματα στο Vodafone TV

Ιούλιος με νέες σειρές και πολυαναμενόμενες σεζόν, ένα αφιέρωμα που θα μας ανοίξει την όρεξη, έναν sci-fi μαραθώνιο και ένα αθλητικό ταξίδι στο Παρίσι.