Άερας μιούζικαλ στo "Δυνατά" με τον Κωστή Μαραβέγια

Αέρας μιούζικαλ φυσά στη σκηνή του «Δυνατά» με παρέες ταλαντούχων ηθοποιών.

ΕΡΤ

Παρέες ταλαντούχων ηθοποιών που δημιουργήθηκαν από συνεργασίες σε θεατρικές παραστάσεις και έχουν να μοιραστούν μαζί μας ενδιαφέρουσες ιστορίες και τραγούδια, μελωδικές παραδοσιακές φωνές που μας ταξιδεύουν κι ένα πολυφωνικό νεανικό συγκρότημα συνθέτουν το μουσικό παζλ στην εκπομπή "Δυνατά" με τον Κωστή Μαραβέγια, που μεταδίδεται την Παρασκευή 18 Μαρτίου στις 10 μ.μ., στην ΕΡΤ1. Στη σκηνή του "Δυνατά" θα φυσήξει αέρας μιούζικαλ με τις οδηγίες του σκηνοθέτη των μεγάλων επιτυχιών Δημήτρη Μαλισσόβα, που έχει υπογράψει τις σπουδαιότερες παραστάσεις που έχουν βγει στην Ελλάδα όπως το "Hair the Musical", το "Cats", η "Εvita", η "Edith Piaf" κ.ά.

ΕΡΤ


Φέρνει τους στενούς συνεργάτες και φίλους ηθοποιούς, τραγουδούν μαζί παλιά και νέα ελληνικά και ξένα τραγούδια, αφηγούνται ιστορίες από τις πρόβες, αλλά και απρόβλεπτα αστεία περιστατικά από τις παραστάσεις δημιουργώντας ένα κλίμα γνήσιας παρέας. Εξομολογούνται ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας μιας παράστασης, πώς δημιουργούνται σχέσεις ζωής στο επαγγελματικό περιβάλλον, ενώ τραγουδούν στη σκηνή όλοι μαζί μεγάλες επιτυχίες. Η Ελένη Καρακάση μιλάει για το πώς γνωρίστηκε με τη Βαλέρια Κουρούπη και τα πράγματα που δένουν τις δυο γυναίκες, ενώ εξομολογούνται τη μεγάλη τους αγάπη για τη μουσική, που τις ακολουθεί από τα παιδικά τους χρόνια. Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αποκαλύπτει ότι μικρή ήθελε να γίνει μπαλαρίνα, ο Γιώργος Κοψιδάς μας εκπλήσσει με την επιλογή του ξένου κομματιού "Goodbye my lover" που ερμηνεύει και σημαίνει πολλά για εκείνον, ο Ιάσων Μανδηλάς βάζει… φωτιά στη σκηνή, ενώ ο Πάνος Παταγιάννης ερμηνεύει εξαιρετικά ξένες επιτυχίες από μιούζικαλ που ξεχώρισαν.

ΕΡΤ


Η Μίλλη Καραλή κάνει μια guest εμφάνιση και δίνει παριζιάνικο αέρα στη σκηνή, ενώ δίνουν την υπόσχεση με τον Δημήτρη Μαλισσόβα πως η "Edith Piaf", την οποία υποδύθηκε υπό τις σκηνοθετικές του κατευθύνσεις, θα ξαναβγεί στη σκηνή. Τη σκυτάλη παίρνει ο Δημήτρης Υφαντής, που έρχεται από τα Γιάννενα με τις μαθήτριές του, για να μας ταξιδέψει στην Ήπειρο με τη σπουδαία φωνή του και τα παραδοσιακά τραγούδια. Διασκευάζουν εξαιρετικά μαζί με τον Κωστή τραγούδια που αγαπάμε, ενώ αποκαλύπτει ποια γνωστή τραγουδίστρια τον πίστεψε και τον ενθάρρυνε να ασχοληθεί με τη μουσική.

Τη βραδιά κλείνουν οι "Vox the Acapella", που είναι αναμφισβήτητα κάτι καινούργιο, καθώς παράγουν ήχους με τις φωνές τους χωρίς τη συνοδεία μουσικών οργάνων. Το πολυφωνικό ποπ συγκρότημα, που απαρτίζεται από επαγγελματίες performers και κάνει beatboxing, μας ανεβάζει τη διάθεση και έχει ετοιμάσει και μια έκπληξη στον Κωστή.

Η εκπομπή μεταδίδεται σε επανάληψη κάθε Κυριακή στις 11.30 μ.μ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/07/2024

Μνημόνιο Συνεργασίας Netflix και ΕΟΤ: "Streaming" σε όλο τον κόσμο για το ελληνικό τουριστικό προϊόν

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το μεγάλο streamer ενώνουν τις δυνάμεις τους ανοίγωντας νέες προοπτικές για κοινές ενέργειες.

Οι κινηματογραφικές προτάσεις του ΕRTFLIX για τον Ιούλιο

To ελληνικό streamer φέρνει καλοκαίρι, αμερικανικό σινεμά και δύο ευρωπαϊκά φιλμ στη μικρή οθόνη.

"Η Νεαρή Γυναίκα και η Θάλασσα" έρχονται στο Disney+ με την Ντέιζι Ρίντλεϊ σε πρώτο ρόλο

Ένα ατμοσφαιρικό βιογραφικό δράμα αφηγείται μια ιστορία έμπνευσης και ενδυνάμωσης, σύντομα στο streamer της Disney.

Η 17η σεζόν του NCIS παίζει στο STAR

Από σήμερα, 12 Ιουλίου, και κάθε Παρασκευή βράδυ.

Καλοκαιρινές πρεμιέρες και 3 άχαστα αφιερώματα στο Vodafone TV

Ιούλιος με νέες σειρές και πολυαναμενόμενες σεζόν, ένα αφιέρωμα που θα μας ανοίξει την όρεξη, έναν sci-fi μαραθώνιο και ένα αθλητικό ταξίδι στο Παρίσι.