Οι "Ασθενείς και Οδοιπόροι" κάνουν ψηφιακή πρεμιέρα στο Ertflix

Η βασισμένη στο μυθιστόρημα του Γεωργίου Θεοτοκά δραματική σειρά του 2002 με πρωταγωνίστρια την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη προστίθεται στον κατάλογο του Ertflix.

ASTHENEIS-KAI-ODOIPOROI-3

Κατοχή, Εμφύλιος και μοιραίοι έρωτες στην Αθήνα του Γιώργου Θεοτοκά επιστρέφουν στο Ertflix. Οι "Ασθενείς και Οδοιπόροι", η τηλεοπτική σειρά 20 επεισοδίων που μεταδόθηκε για πρώτη φορά το 2002, μας ταξιδεύει στη δίνη του πολέμου μέσα από ένα ερωτικό τρίγωνο και μας καλεί να εξερευνήσουμε ξανά, καρέ-καρέ, ένα αριστούργημα εποχής που άφησε το στίγμα του στη μικρή οθόνη.

Οι "Ασθενείς και Οδοιπόροι" επικεντρώνονται στα όνειρα της νεανικής παρέας της ηθοποιού Θεανώς Γαλάτη (Καρυοφυλλιά Καραμπέτη), του εκδότη μιας δημοκρατικής εφημερίδας Μαρίνου Βελή (Άρης Λεμπεσόπουλος), του δικηγόρου Θρασύβουλου Δράκου (Μπάμπης Χατζηδάκης) και της γυναίκας του Μαριέτας (Θεοδώρα Τζήμου), του υπαλλήλου του υπουργείου Παιδείας Κυριάκου Κωστακαρέα (Δημοσθένης Παπαδόπουλος) και του επαναστάτη δημοσιογράφου Λεωνίδα Μαλέα (Στέλιος Μάινας).

ASTHENEIS-KAI-ODOIPOROI

Τα πάντα στη ζωή τους ανατρέπει ο πόλεμος, όταν η σύλληψη του Κωστακαρέα θα φέρει σε επαφή τον ταγματάρχη των Ες-Ες Ερνστ Χίλεμπραντ (Bernhard Bettermann) και τη Θεανώ Γαλάτη. Μεταξύ τους θα αναπτυχθεί ένας μεγάλος έρωτας, που θα παραμερίσει τις ιδεολογικές και εθνικές διαφορές, παρόλο που η ίδια είναι παράλληλα ερωτευμένη με τον Μαρίνο Βελή που αγωνίζεται στην Αντίσταση.

Πρωταγωνιστούν επίσης: Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Έρση Μαλικένζου, Αλίκη Αλεξανδράκη, Μαρία Σολωμού, Δημήτρης Παλαιοχωρίτης, Δημήτρης Καραμπέτσης, Ευαγγελία Ανδριτσάνου, Θήβη Μεγάλου, Σπύρος Σαραφιανός, Αντώνης Θησέας, Μαριάννα Ξενίδου, Maurice Lowes, Κωνσταντίνος Τζέμος, Μιχάλης Ταμπούκας, Στέλιος Παύλου, Θανάσης Γεωργάκης, Θανάσης Σακελλαρίου, Εύα Στυλάντερ, Ρεγγίνα Παντελίδη, Ελένη Καψάσκη, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Λούσα Μαρσέλλου. Σκηνοθεσία: Χρήστος Παληγιαννόπουλος. Σενάριο: Γιάννης Τζιώτης.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
15/07/2024

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Μνημόνιο Συνεργασίας Netflix και ΕΟΤ: "Streaming" σε όλο τον κόσμο για το ελληνικό τουριστικό προϊόν

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το μεγάλο streamer ενώνουν τις δυνάμεις τους ανοίγωντας νέες προοπτικές για κοινές ενέργειες.

Οι κινηματογραφικές προτάσεις του ΕRTFLIX για τον Ιούλιο

To ελληνικό streamer φέρνει καλοκαίρι, αμερικανικό σινεμά και δύο ευρωπαϊκά φιλμ στη μικρή οθόνη.

"Η Νεαρή Γυναίκα και η Θάλασσα" έρχονται στο Disney+ με την Ντέιζι Ρίντλεϊ σε πρώτο ρόλο

Ένα ατμοσφαιρικό βιογραφικό δράμα αφηγείται μια ιστορία έμπνευσης και ενδυνάμωσης, σύντομα στο streamer της Disney.