Τι θα δούμε τον Φεβρουάριο στη Νova

Βραβευμένες ταινίες και σπέσιαλ κανάλι γεμάτο σταρς, νέες σειρές και αφιέρωμα για την μέρα των ερωτευμένων στα highlights του μήνα.

Ο Πατέρας

Τον Φεβρουάριο στο Novacinema1 έρχονται η υποψήφια για έξι Όσκαρ ταινία (ανάμεσα τους και αυτό της Καλύτερης Ταινίας) "O Πατέρας" με τον Άντονι Χόπκινς (Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου) και την Ολίβια Κόλμαν (υποψήφια για Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου), η blockbuster ταινία κινουμένων σχεδίων "The Croods: A New Age", η περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας "Οι Ταξιδιώτες" με τον Κόλιν Φάρελ, η βασισμένη σε αληθινή ιστορία ταινία "Ο Κατάσκοπος του Ψυχρού Πολέμου" με τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, η κοινωνική ταινία "Four Good Days" με την βραβευμένη με Όσκαρ Γκλεν Κλόουζ και την Μίλα Κούνις και πολλές άλλες.

Στις 19 Φεβρουαρίου το κανάλι "Novastars" έρχεται με δύο ταινίες που έχουν αποσπάσει βραβεία ή έχουν διακριθεί στα σημαντικότερα φεστιβάλ κινηματογράφου, κάθε βράδυ, από τις 21:30. Οι συνδρομητές της Nova θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μέσω του "Novastars" και τις τελετές των βραβείων SAG και BAFTA σε ζωντανή μετάδοση, αφιερώματα που τιμούν μοναδικούς σκηνοθέτες, τις καλύτερες ερμηνείες του Χόλιγουντ, καθώς επίσης και εβδομαδιαία αφιερώματα που οδηγούν με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο στις μεγάλες τελετές απονομής βραβείων.

A Very British Scandal

Σε ό,τι αφορά στις σειρές, στο Novacinema4, έχουμε τρεις αφίξεις νέων σειρών: τη δραματική "A Very British Scandal" η οποία περιγράφει τα γεγονότα που οδήγησαν στο διαβόητο διαζύγιο του Δούκα και της Δούκισσας του Αργκάιλ στη διάρκεια της δεκαετίας του ’60, την ισπανική, κωμική-δραματική σειρά "Kings of the Airwaves" από τη ζώνη House of Europe και την αστυνομική σειρά "Awake", καθώς επίσης και δύο αφίξεις νέων κύκλων: των επιτυχημένων αστυνομικών σειρών "Van Der Valk ΙΙ" και " Rocco Schiavone III".

Το Novalifε γιορτάζει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με ένα απολαυστικό αφιέρωμα, παρουσιάζοντας τα διάφορα πρόσωπα του έρωτα μέσα από υπέροχες αισθηματικές ταινίες την Κυριακή 13  Φεβρουαρίου και τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου από τις 14:50: "Λέσχη για ερωτευμένους", "Amore Mio", "Όταν Κάποιον Αγαπάς", "Η Αγάπη έρχεται στο τέλος" και πολλές άλλες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
15/07/2024

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Μνημόνιο Συνεργασίας Netflix και ΕΟΤ: "Streaming" σε όλο τον κόσμο για το ελληνικό τουριστικό προϊόν

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το μεγάλο streamer ενώνουν τις δυνάμεις τους ανοίγωντας νέες προοπτικές για κοινές ενέργειες.

Οι κινηματογραφικές προτάσεις του ΕRTFLIX για τον Ιούλιο

To ελληνικό streamer φέρνει καλοκαίρι, αμερικανικό σινεμά και δύο ευρωπαϊκά φιλμ στη μικρή οθόνη.

"Η Νεαρή Γυναίκα και η Θάλασσα" έρχονται στο Disney+ με την Ντέιζι Ρίντλεϊ σε πρώτο ρόλο

Ένα ατμοσφαιρικό βιογραφικό δράμα αφηγείται μια ιστορία έμπνευσης και ενδυνάμωσης, σύντομα στο streamer της Disney.