Οι έξι δυνατότερες ταινίες θρίλερ που θα δεις στο Ertflix

Είστε έτοιμοι για βραδιές αγωνίας, σασπένς και τρόμου; Δείτε τα κορυφαία βραβευμένα θρίλερ που είναι διαθέσιμα στο Ertflix.

Θρίλερ

Πόσο τρομακτικός μπορεί να γίνει ο Τζέικ Τζίλεγχαλ όταν ζουμάρει σε έναν σκοτεινό κόσμο γεμάτο έγκλημα και τραγικά περιστατικά; Τι γυρεύει ο Ρόμπερτ Πάτινσον στον υπόκοσμο της Νέας Υόρκης; Πού μπορεί να φτάσει το μυαλό και ο φακός του Λαρς φον Τρίερ στην ιστορία ενός serial killer; Ποιος δολοφονεί κατά συρροή λίγο πριν την επίσκεψη του Πάπα στην καλοκαιρινή Μαδρίτη; Η νέα κατηγορία του Ertflix "Θρίλερ" που ανανεώνεται συνεχώς με νέες ταινίες φιλοξενεί ιστορίες γεμάτες σασπένς και τρόμο, με πρωταγωνιστές που σκορπούν φόβο και βλέπονται με…κλειστά τα φώτα. Αυτές είναι οι έξι ταινίες που ξεχωρίζουμε από την κατηγορία:

"Το σπίτι που Έχτισε ο Τζακ" (The House that Jack Built, 2018)

Το σπίτι που Έχτισε ο Τζακ

Δανέζικη ταινία του Λαρς φον Τρίερ, με τους Ματ Ντίλον, Μπρούνο Γκανζ, Ούμα Θέρμαν, Ράιλι Κίου.
Υπόθεση: O Τζακ, ένας κατά συρροή δολοφόνος, περιγράφει τα τελευταία δώδεκα χρόνια της ζωής του – τους φόνους που έχει διαπράξει στις δεκαετίες του ’70 και του ’80, μέσα από την πολυβραβευμένη σκοτεινή ιστορία από τον προβοκάτορα Λαρς Φον Τρίερ. Διαβάστε την κριτική της ταινίας εδώ.

"Good Time" (2017)

Good Time

Αμερικανική ταινία των Τζος και Μπένι Σάφντι, με τους Ρόμπερτ Πάτισον, Μπένι Σάφντι, Τζένιφερ Τζέισον Λι, Τάλια Γουέμπστερ.
Υπόθεση:
Ο Ρόμπερτ Πάτινσον σε μια κορυφαία ερμηνεία πρωταγωνιστεί σε ένα αγωνιώδες κυνηγητό στις φτωχογειτονιές της Νέας Υόρκης. Εκεί, μετά από μία πρόχειρα στημένη ληστεία που πάει στραβά, ο Κόνι έχει ελάχιστο χρόνο για να σώσει τον αδελφό του, Νικ από τη φυλακή. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα καθώς οι ζωές τους κρέμονται από μία κλωστή. Διαβάστε την κριτική της ταινίας εδώ.

"Νυχτερινός Ανταποκριτής" (Nightcrawler, 2014)

Nightcrawler

Αμερικανική ταινία του Νταν Γκιλρόι, με τους Τζέικ Τζίλενχαλ, Ρένε Ρουσό, Μπιλ Πάξτον, Ριζ Άχμεντ.
Υπόθεση:
Ο υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα α' αντρικού ρόλου Τζέικ Τζίλεγχαλ φοράει ένα από τα πιο τρομακτικά πρόσωπα της καριέρας του και τρέχει από τραγωδία σε τραγωδία στον νυχτερινό κόσμο του Λος Άντζελες. Γνωρίσει μια ομάδα από κινηματογραφικά συνεργεία που τραβούν πλάνα από τρακαρίσματα, φωτιές, φόνους και άλλες καταστροφές, και μπαίνει στο nightcrawling, όπου η κάθε αστυνομική σειρήνα ισοδυναμεί με μια πιθανή αποκλειστικότητα και τα θύματα μετριούνται με δολάρια και δημοσιότητα. Η ταινία διεκδίκησε το Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου το 2015. Διαβάστε την κριτική της ταινίας εδώ.

"Κανείς δεν Μπορεί να μας Σώσει" (Que Dios nos Perdone, 2016)

Κανείς δεν μπορεί να μας σώσει

Ισπανική του Ροδρίχο Σορογκογιέν, με τους Αντόνιο ντε λα Τόρε, Ρομπέρτο Άλαμο, Χαβιέρ Περέιρα.
Υπόθεση: Στην καλοκαιρινή Μαδρίτη του 2011, λίγο πριν την επίσκεψη του Πάπα στην πόλη, δύο αστυνομικοί αναζητούν έναν βιαστή και serial killer ηλικιωμένων γυναικών. Βραβείο σεναρίου στο Φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν κι έξι βασικές υποψηφιότητες για Γκόγια. Διαβάστε την κριτική της ταινίας εδώ.

"Το Εξπρές των Ζωντανών Νεκρών" (Train to Busan, 2016)

Το Εξπρές των Ζωντανών Νεκρών

Νοτιοκορεατική ταινία του Γέον Σανγκ-χο, με τους Γκονγκ Γιο, Γιουνγκ Γου-μι, Μα Ντονγκ-σεοκ, Κιμ Σου-αν.
Υπόθεση: Εκεί που ένας άγνωστου ταυτότητας ιός σαρώνει τη Νότια Κορέα, ένας άντρας (o Γκονγκ Γιο, ο μυστήριος τύπος που μάζευε παίκτες στο "Squid Game") προσπαθεί να επιβιώσει μαζί με την κόρη του σε ένα τρένο γεμάτο ζόμπι που κατευθύνεται προς την πόλη Μπουσάν της Νότιας Κορέας. Διαβάστε την κριτική της ταινίας εδώ.

"Μαζί ή Τίποτα" (Aus dem Nichts / In the Fade, 2017)

Μαζί ή Τίποτα

Γερμανογαλλική ταινία του Φατίχ Ακίν, με τους Νταϊάν Κρούγκερ, Ντένις Μοσκίτο, Γιοχάνες Κρις, Σάμια Σανκρίν, Νούμαν Ακά.
Υπόθεση:
H ζωή της Κάτια καταρρέει όταν ο κουρδικής καταγωγής σύζυγός της, Νούρι και ο μικρός τους γιος, Ρόκο, σκοτώνονται σε μια βομβιστική επίθεση. Με τη βοήθεια φίλων και συγγενών, η Κάτια καταφέρνει να αντέξει το σοκ και προσπαθεί να σταθεί και πάλι στα πόδια της. Χρυσή Σφαίρα ξενόγλωσσης ταινίας και βραβείο γυναικείας ερμηνείας στις Κάνες για την Νταϊάν Κρούγκερ. Διαβάστε την κριτική της ταινίας εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
15/07/2024

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Μνημόνιο Συνεργασίας Netflix και ΕΟΤ: "Streaming" σε όλο τον κόσμο για το ελληνικό τουριστικό προϊόν

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το μεγάλο streamer ενώνουν τις δυνάμεις τους ανοίγωντας νέες προοπτικές για κοινές ενέργειες.

Οι κινηματογραφικές προτάσεις του ΕRTFLIX για τον Ιούλιο

To ελληνικό streamer φέρνει καλοκαίρι, αμερικανικό σινεμά και δύο ευρωπαϊκά φιλμ στη μικρή οθόνη.

"Η Νεαρή Γυναίκα και η Θάλασσα" έρχονται στο Disney+ με την Ντέιζι Ρίντλεϊ σε πρώτο ρόλο

Ένα ατμοσφαιρικό βιογραφικό δράμα αφηγείται μια ιστορία έμπνευσης και ενδυνάμωσης, σύντομα στο streamer της Disney.