"Άγιος Παΐσιος": Δείτε τα πρώτα πλάνα της νέας σειράς του Mega

Οι πρώτες σκηνές από την αφιερωμένη στη ζωή του Αγίου Παΐσιου σειρά μαρτυρούν το μεγάλο στοίχημα του Mega στη μυθοπλασία.

Άγιος Παΐσιος

Μετά τον χαμό που προκάλεσε η κυκλοφορία της ταινίας "Ο Άνθρωπος του Θεού" της Γέλενα Πόποβιτς με θέμα τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου, άλλο ένα φιλόδοξο εγχείρημα έρχεται -στη μικρή οθόνη αυτή τη φορά- να προστεθεί στο απαιτητικό είδος των θρησκευτικών βιογραφιών. 

Η νέα σειρά "Άγιος Παΐσιος, Από τα Φάρασα στον Ουρανό" έρχεται στο Mega σε σενάριο Γιώργου Τσιάκκα και σκηνοθεσία Στάμου Τσάμη και, όπως μαρτυρεί ο τίτλος της, ακολουθεί τη ζωή του Αγίου Παϊσίου, κατά κόσμον Αρσενίου Εζνεπίδη, και την πορεία της οικογένειάς του από τη γέννησή του στην Καππαδοκία μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να μονάσει.

Στο πρώτο βίντεο-τρέιλερ της σειράς που μόλις κυκλοφόρησε, οι σκηνές μαρτυρούν μια κατανυκτική ατμόσφαιρα σε μια παραγωγή που φαίνεται ότι έχει δώσει μεγάλη βάση στα εξωτερικά της γυρίσματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν σε τόπους όπου ο Άγιος Παΐσιος έζησε, όπως η Κόνιτσα και το Άγιο Όρος, αλλά και στο καστ των ηθοποιών. Σμαράγδα Σμυρναίου, Δημήτρης Ήμελλος, Γιώργος Αρμένης, Γιάννης Στάνκογλου, Νικήτας Τσακίρογλου και Δημήτρης Ξανθόπουλος πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων στη σειρά, με τον Παΐσιο Έξαρχο να αναλαμβάνει τον ρόλο του Αρσενίου Εζνεπίδη και τον Προκόπη Αγαθοκλέους να ενσαρκώνει τον Άγιο Παΐσιο. 

Δείτε τις πρώτες σκηνές από τη σειρά "Άγιος Παΐσιος, Από τα Φάρασα στον Ουρανό"

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/07/2024

Μνημόνιο Συνεργασίας Netflix και ΕΟΤ: "Streaming" σε όλο τον κόσμο για το ελληνικό τουριστικό προϊόν

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το μεγάλο streamer ενώνουν τις δυνάμεις τους ανοίγωντας νέες προοπτικές για κοινές ενέργειες.

Οι κινηματογραφικές προτάσεις του ΕRTFLIX για τον Ιούλιο

To ελληνικό streamer φέρνει καλοκαίρι, αμερικανικό σινεμά και δύο ευρωπαϊκά φιλμ στη μικρή οθόνη.

"Η Νεαρή Γυναίκα και η Θάλασσα" έρχονται στο Disney+ με την Ντέιζι Ρίντλεϊ σε πρώτο ρόλο

Ένα ατμοσφαιρικό βιογραφικό δράμα αφηγείται μια ιστορία έμπνευσης και ενδυνάμωσης, σύντομα στο streamer της Disney.

Η 17η σεζόν του NCIS παίζει στο STAR

Από σήμερα, 12 Ιουλίου, και κάθε Παρασκευή βράδυ.

Καλοκαιρινές πρεμιέρες και 3 άχαστα αφιερώματα στο Vodafone TV

Ιούλιος με νέες σειρές και πολυαναμενόμενες σεζόν, ένα αφιέρωμα που θα μας ανοίξει την όρεξη, έναν sci-fi μαραθώνιο και ένα αθλητικό ταξίδι στο Παρίσι.