Οι "42°C" κάνουν πρεμιέρα στον ΑΝΤ1

Το δυνατό ερωτικό-ψυχολογικό θρίλερ της COSMOTE TV έρχεται σε πρώτη προβολή σε ελεύθερο κανάλι.

42 C

Όπως με το "Έτερος Εγώ", έτσι και με τους "42°C", η Cosmote TV προχωρά στην παραχώρηση των δικαιωμάτων της προβολής της σειράς παραγωγής της σε ελεύθερο κανάλι. Αυτή τη φορά, το ερωτικό-ψυχολογικό θρίλερ "42°C" που προβλήθηκε στο συνδρομητικό κανάλι τον περασμένο Μάιο, έρχεται αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 για να ανεβάσει τη θερμοκρασία σε μία έξτρα ανταγωνιστική τηλεοπτικά περίοδο. 

Η σειρά μυθοπλασίας οκτώ επεισοδίων σε σκηνοθεσία Γιώργου Παπαβασιλείου ("Καρτ Ποστάλ") και σε σενάριο των Σέργιου Κωνσταντινίδη και Κάλλια Παπαδάκη κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 12/1 στις 22:15 στον ΑΝΤ1, με τα επόμενα επεισόδια να ακολουθούν την Πέμπτη 13/1, την Τετάρτη 19/1 και την Πέμπτη 20/1 ίδια ώρα.

Η υπόθεση της σειράς "42°C"

Ένα έγκλημα συντελείται κάτω από τον ελληνικό ήλιο. Μία οικογένεια και ολόκληρη η τοπική κοινωνία της Κέρκυρας κλονίζονται από τον απροσδόκητο θάνατο μιας έφηβης κοπέλας. Η ημέρα του θανάτου της είναι η ημέρα επιστροφής της αδελφής της, Λένας (Ναταλία Swift), η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με το τραγικό συμβάν και μια τραγική σύμπτωση: η αδελφή της βρίσκεται νεκρή στην ίδια τοποθεσία που είχε εντοπιστεί η σωρός της μητέρας της, έξι χρόνια πριν. Τυχαίο γεγονός ή προμελετημένη πράξη; Στην προσπάθειά της να ανακαλύψει τους υπεύθυνους, η Λένα θα βρει ένα σύμμαχο στο πρόσωπο του εφηβικού της έρωτα, του Νίκου (Κώστας Νικούλι), ενώ θα έρθει αντιμέτωπη με την οικογένειά της, με μυστικά και μνήμες να επιστρέφουν για να την στοιχειώσουν. Ο Χρήστος Λούλης, στον ρόλο του αστυνομικού, προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια σε μια ιστορία θανάτου, όπου τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Η Κατερίνα Λέχου και η Έμιλυ Κολιανδρή, στους ρόλους των θείων της Λένας, προσπαθούν να έχουν πάντα τον έλεγχο της οικογένειας. Ο Theo Alexander, o θείος της, κρύβει καλά ένα σκοτεινό μυστικό,
ενώ και ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, που υποδύεται τον πατριό της Λένας, ανακαλύπτει το βάθος της υποκρισίας μιας οικογένειας που νόμιζε ότι γνώριζε…

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
15/07/2024

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Μνημόνιο Συνεργασίας Netflix και ΕΟΤ: "Streaming" σε όλο τον κόσμο για το ελληνικό τουριστικό προϊόν

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το μεγάλο streamer ενώνουν τις δυνάμεις τους ανοίγωντας νέες προοπτικές για κοινές ενέργειες.

Οι κινηματογραφικές προτάσεις του ΕRTFLIX για τον Ιούλιο

To ελληνικό streamer φέρνει καλοκαίρι, αμερικανικό σινεμά και δύο ευρωπαϊκά φιλμ στη μικρή οθόνη.

"Η Νεαρή Γυναίκα και η Θάλασσα" έρχονται στο Disney+ με την Ντέιζι Ρίντλεϊ σε πρώτο ρόλο

Ένα ατμοσφαιρικό βιογραφικό δράμα αφηγείται μια ιστορία έμπνευσης και ενδυνάμωσης, σύντομα στο streamer της Disney.