Τα 10 εορταστικά προγράμματα της TV που αποχαιρετούν το 2021 και υποδέχονται το 2022

Όλες οι μουσικές εκπομπές και οι συναυλίες που θα μας διασκεδάσουν στο σπίτι, πριν και μετά την αλλαγή του χρόνου.

Γιάννης Πλούταρχος

Παρασκευή 31/12

Παραμονή Πρωτοχρονιάς με τα "καλύτερα παιδιά", ΣΚΑΪ στις 21:00
Το "καλύτερο παιδί" της δισκογραφίας, ο Γιάννης Πλούταρχος, κλείνει φέτος 25 χρόνια καριέρας και για να το γιορτάσει προσκαλεί αγαπημένους καλλιτέχνες στη σκηνή του Αθηνών Αρένα για να υποδεχτεί μαζί τους τη νέα χρονιά. Σταμάτης Γονίδης, Θέμης Αδαμαντίδης, Κατερίνα Στανίση, Στέλιος Διονυσίου, Κωνσταντίνα, Νίκος Βουρλιώτης, Ήβη Αδάμου, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Ζόζεφιν, Γωγώ Τσαμπά, Νίκος Ζωιδάκης, Μέμος Μπεγνής και Κατερίνα Κακοσαίου συμμετέχουν στην special εορταστική εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Ρόκκος

"Σπίτι με το Mega", Mega στις 21:00
O Στέλιος Ρόκκος πρωταγωνιστεί στο εορταστικό πάρτι της μουσικής εκπομπής του Mega με αγαπημένες επιτυχίες, καινούργια τραγούδια, ντουέτα-έκπληξη, εκλεκτούς καλεσμένους και πολύ κέφι. Μαζί του η Μελίνα Ασλανίδου, o Μιχάλης Stavento, ο λαουτιέρης τραγουδιστής της Κρήτης Μανώλης Κονταρός, ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης, ο Γιάννης Καψάλης, η Γιώτα Γρίβα και ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας. Τη βραδιά παρουσιάζει η Δανάη Μπάρκα. 

"Ένα Τραγούδι Ακόμα", Open στις 21:00
Ο Γιώργος Θεοφάνους καλωσορίζει τη νέα χρονιά με τον Ηλία Βρεττό, τον Δημήτρη Κοντολάζο, την Κωνσταντίνα, τη Χριστίνα Μαραγκόζη και τον Λευτέρη Πανταζή σε μία βραδιά που θα μείνει αξέχαστη. Μαζί τους η Όλγα Βενετσιάνου, ο Γιάννης Γρόσης, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, η Βάλια Σωμαράκη και η Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου. 

Δυνατά

"Δυνατά", ΕΡΤ1 στις 22:00
Ο Κωστής Μαραβέγιας υποδέχεται το 2022 μαζί με τους πιο αγαπημένους φίλους του. Ο Πάνος Μουζουράκης, η Κατερίνα Παπουτσάκη, ο Δημήτρης Μοθωναίος, ο Θανάσης Αλευράς και η Τόνια Σωτηροπούλου ανεβαίνουν στη σκηνή, τραγουδούν, χορεύουν, διασκεδάζουν και υποδέχονται τη νέα χρονιά με ατελείωτο κέφι, ρυθμό και θετική ενέργεια. Μαζί τους η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο κορυφαίος δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Μανώλης Καραντίνης σε μια μουσική συνεργασία-έκπληξη με τον Κωστή, το συγκρότημα "Σουαρέ" με τις ρεμπέτικες μελωδίες, αλλά και η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού. Η εκπομπή συνεχίζεται στις 00:05.

ΚΠΙΣΝ

Εορταστική εκδήλωση στο ΚΠΙΣΝ, ΕΡΤ2 στις 23:15
Η ΕΡΤ2 συνδέεται με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και υποδέχεται το νέο έτος με ένα εντυπωσιακό θέαμα πυροτεχνημάτων, αλλά και με χορογραφίες από τα Σιντριβάνια στο Κανάλι. Οικοδέσποινα της γιορτής είναι η ηθοποιός Νάντια Κοντογεώργη. Μετά τη φαντασμαγορική αλλαγή του χρόνου, η μετάδοση θα συνεχιστεί με τη μαγνητοσκοπημένη συναυλία "Χριστούγεννα με μουσικές της Αυτοκρατορικής Βιέννης" από την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ υπό τη διεύθυνση του πολυβραβευμένου μαέστρου Γιώργου Πέτρου.

Εορταστική εκδήλωση Δήμου Αθηναίων, ΕΡΤ1 στις 23:45
H ΕΡΤ1 μεταδίδει σε απευθείας σύνδεση την εορταστική εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων στον Λυκαβηττό με τον Σάκη Ρουβά, για να αποχαιρετήσουμε τη χρονιά που φεύγει.

Πάνος Μουζουράκης

Συναυλία με τον Πάνο Μουζουράκη, ΕΡΤ3 στη 01:00
Ο Πάνος Μουζουράκης μπλέκει τραγούδια των Robbie Williams, Bob Dylan, Elvis Presley, Διονύση Σαββόπουλου, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Φοίβου Δεληβοριά, Frank Sinatra και Red Hot Chili Peppers με τα γνωστά και αγαπημένα δικά του κομμάτια, φτιάχνοντας ένα ξεσηκωτικό μουσικό show με τη Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης υπό την διεύθυνση της αρχιμουσικού Safira Antzus Ramos.

"Μουσικό Κουτί", ΕΡΤ1 στις 01:20
Το ξεχωριστό "Μουσικό Κουτί" ρίχνει το κέρμα στα πιο "ματζόρε" τραγούδια που ερμήνευσαν στο Juke box οι καλεσμένοι του Νίκου Πορτοκάλογλου και της Ρένας Μόρφη από την αρχή της σεζόν μέχρι σήμερα. Σε επανάληψη το Σάββατο 1η Ιανουαρίου στις 18:15.

Σάββατο 1η Ιανουαρίου 2022

Συμφωνική Ορχήστρα Βιέννης

Συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Βιέννης, ΕΡΤ1 στις 12:15
Πιστή στο εορταστικό ραντεβού της, η ΕΡΤ1 μεταδίδει και φέτος την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Βιέννης, σε απευθείας δορυφορική σύνδεση με την Αίθουσα Musikverein.

"Η Αυλή των Χρωμάτων", ΕΡΤ2 στις 22:00
Στην πρώτη εκπομπή του νέου χρόνου η Αθηνά Καμπάκογλου και ο συμπαρουσιαστής της πλεόν συνθέτης Χρήστος Νικολόπουλος "ξεδιπλώνουν" τη χρυσή εποχή του κορυφαίου δεξιοτέχνη του μπουζουκιού, του Μανώλη Χιώτη. Στο αφιέρωμα συμμετέχει η Γλυκερία, ο Κώστας Τριανταφυλλίδης, η Ιουλία Καραπατάκη, ο εκδότης, δημοσιογράφος και μουσικός Γιώργος Κοντογιάννης, η Σόφη Ζαννίνου, οι σολίστες του μπουζουκιού Μανώλης Καραντίνης και Παναγιώτης Στεργίου, και ο Κώστας Μπαλαχούτης, συγγραφέας και ερευνητής του λαϊκού τραγουδιού που έχει την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκπομπής.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
15/07/2024

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Μνημόνιο Συνεργασίας Netflix και ΕΟΤ: "Streaming" σε όλο τον κόσμο για το ελληνικό τουριστικό προϊόν

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το μεγάλο streamer ενώνουν τις δυνάμεις τους ανοίγωντας νέες προοπτικές για κοινές ενέργειες.

Οι κινηματογραφικές προτάσεις του ΕRTFLIX για τον Ιούλιο

To ελληνικό streamer φέρνει καλοκαίρι, αμερικανικό σινεμά και δύο ευρωπαϊκά φιλμ στη μικρή οθόνη.

"Η Νεαρή Γυναίκα και η Θάλασσα" έρχονται στο Disney+ με την Ντέιζι Ρίντλεϊ σε πρώτο ρόλο

Ένα ατμοσφαιρικό βιογραφικό δράμα αφηγείται μια ιστορία έμπνευσης και ενδυνάμωσης, σύντομα στο streamer της Disney.