Τρεις δυνατές σειρές έρχονται στο Ertflix

Σύγχρονα σκανδιναβικά δράματα, βραβευμένα πολιτικά θρίλερ και θρυλικά βρετανικά sitcom από το παρελθόν προστίθενται στη δωρεάν πλατφόρμα της δημόσιας τηλεόρασης.

Τρεις δυνατές σειρές έρχονται στο Ertflix

Σύγχρονα σκανδιναβικά δράματα, βραβευμένα πολιτικά θρίλερ και θρυλικά βρετανικά sitcom από το παρελθόν προστίθενται στη δωρεάν πλατφόρμα της δημόσιας τηλεόρασης.

Bodyguard

Τρεις δυνατές σειρές έρχονται στο Ertflix - εικόνα 1

Ένας βετεράνος του πολέμου του Αφγανιστάν που πάσχει από μετατραυματικό στρες το οποίο επηρεάζει έντονα την προσωπική του ζωή και την καθημερινότητά του, αφού καταφέρνει να αποτρέψει μια τρομοκρατική επίθεση εργάζεται πλέον στην ειδική φρουρά ανώτερων πολιτικών. Όταν αναλαμβάνει την προστασία της αμφιλεγόμενης Υπουργού Εσωτερικών της κυβέρνησης, θα μπλεχτεί σε έναν κύκλο απρόσμενων συνωμοσιών που θα ανατρέψουν τα πάντα. Ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα Ρίτσαρντ Μάντεν («Game of Thrones») αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο υποψήφιο για Emmy συναρπαστικό πολιτικό θρίλερ έξι επεισοδίων, που μεταδόθηκε το 2018 από το BBC σπάζοντας τα κοντέρ στα νούμερα τηλεθέασης του καναλιού.

When the Dust Settles

Τρεις δυνατές σειρές έρχονται στο Ertflix - εικόνα 2

Το δανέζικο δράμα τα τελευταία χρόνια ξεχωρίζει στις χώρες της Σκανδιναβίας και μία από τις πρόσφατες παραγωγές το επιβεβαιώνει με τον πιο εμφατικό τρόπο. Το «When the Dust Settles», που απέσπασε πέντε υποψηφιότητες στα Danish Film Awards 2021, μεταξύ των οποίων και για καλύτερη τηλεοπτική σειρά, ακολουθεί οκτώ διαφορετικές ιστορίες ανθρώπων που συναντιούνται έπειτα από μια τρομοκρατική επίθεση στην Κοπεγχάγη. Από τον Mόρτεν, έναν υδραυλικό που αγωνίζεται να φέρει τον γιο του στον σωστό δρόμο και την άστεγη Τζίντζερ, μέχρι την Ελίζαμπεθ, την υπουργό Δικαιοσύνης.

Yes Minister

Τρεις δυνατές σειρές έρχονται στο Ertflix - εικόνα 3

Έχοντας σαρώσει επανειλημμένα στα βραβεία BAFTA, η σειρά «Μάλιστα κύριε Υπουργέ» συγκαταλέγεται σε πολλές λίστες με τα καλύτερα sitcom της βρετανικής τηλεόρασης. Η σειρά του 1980, που παρουσιάζει την καριέρα του νέου υπουργού Τζιμ Χάκερ και τα εμπόδια που αντιμετωπίζει από το ήδη υπάρχον βρετανικό δημόσιο, θεωρείται ένα all time classic τηλεοπτικό διαμάντι του παρελθόντος, με την πολιτική σάτιρα και το βρετανικό χιούμορ στα καλύτερά του.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
15/07/2024

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Μνημόνιο Συνεργασίας Netflix και ΕΟΤ: "Streaming" σε όλο τον κόσμο για το ελληνικό τουριστικό προϊόν

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το μεγάλο streamer ενώνουν τις δυνάμεις τους ανοίγωντας νέες προοπτικές για κοινές ενέργειες.

Οι κινηματογραφικές προτάσεις του ΕRTFLIX για τον Ιούλιο

To ελληνικό streamer φέρνει καλοκαίρι, αμερικανικό σινεμά και δύο ευρωπαϊκά φιλμ στη μικρή οθόνη.

"Η Νεαρή Γυναίκα και η Θάλασσα" έρχονται στο Disney+ με την Ντέιζι Ρίντλεϊ σε πρώτο ρόλο

Ένα ατμοσφαιρικό βιογραφικό δράμα αφηγείται μια ιστορία έμπνευσης και ενδυνάμωσης, σύντομα στο streamer της Disney.