Οι «Ράδιο αρβύλα» έρχονται μαρσάροντας

Δείτε το νέο τρέιλερ της επιστροφής της εκπομπής του Αντώνη Κανάκη που ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1.

Οι «Ράδιο αρβύλα» έρχονται μαρσάροντας

«Ο Αντώνης Κανάκης αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της ιστορίας του ΑΝΤ1», σημείωσε το κανάλι του Αμαρουσίου στο δελτίο Τύπου με το οποίο ανακοίνωσε την ένταξη του παρουσιαστή και των εκπομπών του, «Ράδιο αρβύλα» και «Βινύλιο», στο δυναμικό του για τη νέα σεζόν.

Τρία χρόνια μετά από το διαζύγιό τους λοιπόν, ο Αντώνης Κανάκης επιστρέφει στο επί 22 χρόνια τηλεοπτικό του σπίτι, με την αρχή να γίνεται τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου στις 20:00, με την πρεμιέρα του «Ράδιο Αρβύλα». Οι Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς, Στάθης Παναγιωτόπουλος και Χρήστος Κιούσης, ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη, ετοιμάζονται για ακόμη μία σεζόν να σατιρίσουν με τον τρόπο τους την πολιτική, κοινωνική και τηλεοπτική επικαιρότητα.

Το «Ράδιο αρβύλα» θα προβάλλεται από Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 20:00, φέρνοντας γερές ανακατατάξεις στον τηλεοπτικό χάρτη, και πιθανότατα και σε αυτόν των τηλεμετρήσεων.

Δείτε το τρέιλερ του «Ράδιο αρβύλα»

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πότε αγωνίζονται οι αθλητές και αθλήτριες της Ελλάδας;

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών και Ελληνίδων αθλητριών, χωρίς την κλήρωση στα αθλήματα και στα γκρουπ.

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Μνημόνιο Συνεργασίας Netflix και ΕΟΤ: "Streaming" σε όλο τον κόσμο για το ελληνικό τουριστικό προϊόν

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το μεγάλο streamer ενώνουν τις δυνάμεις τους ανοίγωντας νέες προοπτικές για κοινές ενέργειες.