To reunion των «Friends» έρχεται αποκλειστικά στο Vodafone TV

Η συνεργασία της ΗΒΟ με το Vodafone TV φέρνει στον on demand κατάλογό του το πολυαναμενόμενο special επεισόδιο της θρυλικής σειράς «Τα Φιλαράκια», λίγο μετά την προβολή του στην Αμερική.

To reunion των «Friends» έρχεται αποκλειστικά στο Vodafone TV

Για πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια, το καστ της σειράς τα «Φιλαράκια» επανενώνεται για να γιορτάσει μοναδικά την επιτυχημένη σειρά, σε μια θρυλική βραδιά γεμάτη με αξέχαστες αναμνήσεις, ασταμάτητο γέλιο, δάκρυα χαράς και ξεχωριστούς καλεσμένους. Τα «Φιλαράκια», δηλαδή οι Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry και David Schwimmer, επιστρέφουν στο αρχικό πλατό της εμβληματικής κωμικής σειράς, «Stage 24», στα στούντιο της Warner Bros στο Burbank για να γιορτάσουν οι ίδιοι την πολυαγαπημένη σειρά…χωρίς σενάριο.

Το Vodafone TV, το σπίτι της HBO στην Ελλάδα, θα μεταδώσει σε πρώτη προβολή το ειδικό επεισόδιο «Friends: The Reunion» το Σάββατο 29/5 στις 21:00, το οποίο θα είναι στη συνέχεια διαθέσιμο στον on demand κατάλογό του Vodafone TV.

Τι θα δούμε στο «Friends: The Reunion»;

Η διάσημη εξάδα συναντιέται ξανά στο θρυλικό σαλόνι της Μόνικα που έχει αποκατασταθεί λεπτομερώς για τις ανάγκες του reunion, για να ξαναζήσουν αξέχαστες στιγμές της σειράς. Από τα κάστινγκ μέχρι το συγκινητικό φινάλε, τα «Φιλαράκια» αναπολούν τον δεσμό που δημιούργησαν κατά τη διάρκεια της δεκαετούς σειράς πριν καθίσουν σε ένα υπαίθριο πλατό μπροστά από το εμβληματικό σιντριβάνι των τίτλων αρχής της σειράς.

Με συντονιστή τον James Corden και μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό, το καστ μοιράζεται τις αγαπημένες -και τις λιγότερο αγαπημένες- στιγμές του στο πλατό, συζητά για το πώς προσαρμόστηκε στη φήμη, διαγωνίζεται σε ένα κουίζ με trivia για τα «Φιλαράκια», διαβάζει σελίδες σεναρίου από αξέχαστες σκηνές, παρακολουθεί στιγμιότυπα με ξεκαρδιστικά bloopers και πολλά άλλα.

Στο special επεισόδιο διάρκειας περίπου 105 λεπτών, συμμετέχει επίσης η δημιουργική ομάδα της σειράς, Marta Kauffman, David Crane και Kevin Bright, αρκετοί από τα υπόλοιπα μέλη του καστ, ανάμεσά τους οι Elliott Gould (Jack Geller), Christina Pickles (Judy Geller), Tom Selleck (Richard), James Michael Tyler (Gunther), Maggie Wheeler (Janice) και Reese Witherspoon (Jill Green), καθώς και οι David Beckham, BTS, Kit Harrington, Mindy Kaling και Malala Yousafzai και οι προσκεκλημένοι για την περίσταση Justin Bieber, Cindy Crawford, Cara Delevingne και Lady Gaga.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

H εξομολογητική σιωπή του "Τhe Bear"

Η 3η σεζόν της βραβευμένης σειράς "ανοίγει" με ένα εκκωφαντικά σιωπηλό επεισόδιο, έξτρα αφοσιωμένο στη λεπτομέρεια και αποφασισμένο να πάρει ένα μεγάλο ρίσκο. Πρεμιέρα σήμερα στο Disney+.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
17/07/2024

Το "Akis’ Food Tour" έρχεται στο Netflix

Το κορυφαίο streamer είναι ο επόμενος προορισμός της ταξιδιωτικής εκπομπής μαγειρικής του Alpha, με οδηγό τον Άκη Πετρετζίκη.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πότε αγωνίζονται οι αθλητές και αθλήτριες της Ελλάδας;

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών και Ελληνίδων αθλητριών, χωρίς την κλήρωση στα αθλήματα και στα γκρουπ.

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.