Η νέα μουσική εκπομπή της ΕΡΤ φέρνει το jukebox στην tv

Mε οικοδεσπότες τους Νίκο Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη, το ολοκαίνουργιο «Μουσικό Κουτί» ανοίγει με φρέσκιες ιδέες που προσφέρουν κάτι από τα live και τα πάρτι που τόσο μας έχουν λείψει.

Η νέα μουσική εκπομπή της ΕΡΤ φέρνει το jukebox στην tv

«Η μουσική ενώνει» είναι το μότο της νέας εβδομαδιαίας μουσικής εκπομπής της ΕΡΤ1 με τίτλο «Μουσικό κουτί». O τίτλος εύκολα θα μπορούσε να μεταφραστεί και σαν jukebox, μιας και το φορμά και η ιδέα της εκπομπής στηρίζεται στη μουσική παράσταση «Juke Βox» του Νίκου Πορτοκάλογλου, ο οποίος αναλαμβάνει το ρόλο του οικοδεσπότη μαζί με την Ρένα Μόρφη.

Από την Τετάρτη 4/11 και κάθε Τετάρτη στις 22:00, οι δυο τους θα συναντούν σε ένα στούντιο-σπίτι καλεσμένους τραγουδιστές ή τραγουδοποιούς από διαφορετικούς μουσικούς χώρους και μέσα από απροσδόκητες συνεντεύξεις με απρόσμενες ερωτήσεις και μουσικά παιχνίδια, θα αποκαλύπτουν γνωστές και άγνωστες στιγμές της ζωής και της επαγγελματικής πορείας τους, ερμηνεύοντας μεταξύ άλλων δικές τους επιτυχίες αλλά και απροσδόκητα τραγούδια που δεν έχουν ξαναπεί ποτέ δημοσίως, εξού και το jukebox – για παράδειγμα, στην πρεμιέρα της εκπομπής στις 4/11 όπου ποδαρικό κάνουν ο Φοίβος Δεληβοριάς και η Νατάσσα Μποφίλιου, η δημοφιλής τραγουδίστρια θα παρουσιάσει την πιο ποπ πλευρά της ερμηνεύοντας Ριάνα.

Στην εκπομπή, παράλληλα, θα δίνεται βήμα σε νέους καλλιτέχνες, οι οποίοι θα εμφανίζονται μπροστά σε καταξιωμένους δημιουργούς για να παρουσιάσουν δικά τους τραγούδια, ενώ ξεχωριστή θέση θα έχουν και αφιερώματα σε όλα τα είδη μουσικής, στην ελληνική παράδοση, στον κινηματογράφο, σε καλλιτέχνες του δρόμου καθώς και σε προσωπικότητες που άφησαν τη σφραγίδα τους στην ελληνική μουσική ιστορία.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

H εξομολογητική σιωπή του "Τhe Bear"

Η 3η σεζόν της βραβευμένης σειράς "ανοίγει" με ένα εκκωφαντικά σιωπηλό επεισόδιο, έξτρα αφοσιωμένο στη λεπτομέρεια και αποφασισμένο να πάρει ένα μεγάλο ρίσκο. Πρεμιέρα σήμερα στο Disney+.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
17/07/2024

Το "Akis’ Food Tour" έρχεται στο Netflix

Το κορυφαίο streamer είναι ο επόμενος προορισμός της ταξιδιωτικής εκπομπής μαγειρικής του Alpha, με οδηγό τον Άκη Πετρετζίκη.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πότε αγωνίζονται οι αθλητές και αθλήτριες της Ελλάδας;

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών και Ελληνίδων αθλητριών, χωρίς την κλήρωση στα αθλήματα και στα γκρουπ.

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.