Λάμπρο Φισφή, γιατί να σε δω «Απόψε Μόνο» στην tv;

Ο αγαπημένος stand up comedian μάς δίνει 5+1 λόγους για να τον δούμε «Απόψε Μόνο» (αλλά και κάθε Πέμπτη) στο νέο τηλεοπτικό του στοίχημα στο Mega.

Λάμπρο Φισφή, γιατί να σε δω «Απόψε Μόνο» στην tv;

Μία κωμική σειρά («Η Γενιά των 592 ευρώ») και ένα πρωτοπόρο τηλεοπτικό πρότζεκτ («Κάψε το σενάριο») αργότερα, ο Λάμπρος Φισφής επιστρέφει έπειτα από χρόνια στο Mega με το «Απόψε Μόνο», ένα απρόβλεπτο late night comedy show που στήνει μαζί με τους Δημήτρη Μακαλιά, Ζήση Ρούμπο, Γιάννη Σαρακατσάνη, Θωμά Ζάμπρα και Άγγελο Σπηλιόπουλο. Λίγο πριν από την πρεμιέρα τους την Πέμπτη 22/10 στις 23:30, ο αγαπημένος stand up comedian μάς δίνει 5+1 λόγους για να τον δούμε όχι μόνο απόψε αλλά και κάθε Πέμπτη στις οθόνες.

Γιατί να δω «Απόψε Μόνο» και όχι «Άγριες Μέλισσες»;
Γιατί είσαι άνθρωπος που δεν του αρέσουν οι καλές τηλεοπτικές δουλειές. Θέλεις να βλέπεις κάτι που να μην έχει ποιότητα. Να μην έχει καλό σενάριο. Να μην έχει σενάριο γενικά.

Γιατί να δω «Απόψε Μόνο» και όχι «The Bachelor»;
Να δεις το αντίθετο του Bachelor. Ένα show που συνήθως έχει μια γυναίκα και 10 άντρες. Ε; Ποιο ωραίο δεν είναι αυτό;

Γιατί να δω «Απόψε Μόνο» και όχι «Big Brother»;
Αυτό δεν μπορώ να στο απαντήσω εγώ. Πρέπει να το ψάξεις μόνη σου. Να κάνεις δουλειά με τον εαυτό σου για να το απαντήσεις.

Γιατί να δω «Απόψε Μόνο» και να μην λιώσω στο Netflix;
Κανείς δεν βλέπει τίποτα στο Netflix. Ανοίγεις το Netflix και ψάχνεις επί μία ώρα τι θα δεις και μετά τη μία ώρα βρίσκεις κάτι, το βάζεις και σε παίρνει ο ύπνος στους τίτλους αρχής. Αντί λοιπόν να χάσεις μία ώρα στο Netflix ψάχνοντας, να δεις «Απόψε Μόνο» και να κοιμηθείς βλέποντας εμάς.

Γιατί να δω «Απόψε Μόνο» και όχι ειδήσεις;
Ποιος βλέπει ειδήσεις; Έχεις πέσει στα σκληρά ναρκωτικά; Να κάνουμε intervention να σε σώσουμε; Φύγε από το σκοτάδι. Έλα στο φως της κωμωδίας. Έλα στο «Απόψε Μόνο».

...Και τις άλλες μέρες τι να κάνω;
Να μας δεις στο θέατρο. Αν ανοίξουν ποτέ τα θέατρα. Αν όχι, να κάτσεις σπίτι και να μας δεις επανάληψη. Μπορείς να πας να δεις και κανένα φίλο σου. Να κλείσεις το χαζοκούτι.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

H εξομολογητική σιωπή του "Τhe Bear"

Η 3η σεζόν της βραβευμένης σειράς "ανοίγει" με ένα εκκωφαντικά σιωπηλό επεισόδιο, έξτρα αφοσιωμένο στη λεπτομέρεια και αποφασισμένο να πάρει ένα μεγάλο ρίσκο. Πρεμιέρα σήμερα στο Disney+.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
17/07/2024

Το "Akis’ Food Tour" έρχεται στο Netflix

Το κορυφαίο streamer είναι ο επόμενος προορισμός της ταξιδιωτικής εκπομπής μαγειρικής του Alpha, με οδηγό τον Άκη Πετρετζίκη.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πότε αγωνίζονται οι αθλητές και αθλήτριες της Ελλάδας;

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών και Ελληνίδων αθλητριών, χωρίς την κλήρωση στα αθλήματα και στα γκρουπ.

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.