Στρώστε τα πλαστικά, ο Dexter ετοιμάζει νέους φόνους (δηλαδή επεισόδια)

Γίνεται να λείπει ο πιο psycho τηλεοπτικός serial killer από το 2020; Δεν γίνεται.

Στρώστε τα πλαστικά, ο Dexter ετοιμάζει νέους φόνους (δηλαδή επεισόδια)

Το πρωί εργάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας του Μαϊάμι και το βράδυ ακονίζει τις λεπίδες του, στρώνει τα πλαστικά του καλύμματα και ξεπαστρεύει τα θύματά του με σοκαριστικές μεθόδους –γιατί είναι serial killers και τους αξίζει ο θάνατος. Αυτός είναι ο Ντέξτερ Μόργκαν, που από το 2006 μέχρι το 2013 μας έκανε να σκεφτούμε αλλιώς τον όρο απονομή δικαιοσύνης. Έπειτα από οκτώ σεζόν και πολλές Χρυσές Σφαίρες και βραβεία Emmy, η έξτρα δημοφιλής σειρά «Dexter» επιστρέφει, όπως ανακοίνωσε το Showtime με ένα άκρως ταιριαστό και αιματοβαμμένο teaser.

Το να λείπει ο Dexter από το 2020 είναι έγκλημα (δολοφονία, για να είμαστε ακριβείς), ομολογεί, και δεν γίνεται να μας βρει πιο σύμφωνους. Το 2020 μας έχει προετοιμάσει καταλλήλως σφίγγοντας τα στομάχια μας, γι’αυτό και είμαστε πανέτοιμοι για έναν ακόμα γύρο σπλατεριάς με τον Μάικλ Σι Χολ ξανά στον πρωταγωνιστικό ρόλο του αντι-ήρωα εκδικητή/serial killer –το πολύ θετικό είναι ότι ως σεναριογράφος επιστρέφει και ο Κλάιντ Φίλιπς που είχε υπογράψει τις τέσσερις πρώτες (και πολύ ανώτερες) σεζόν. O νέος κύκλος θα αποτελείται από δέκα ολόφρεσκα επεισόδια, θα ξεκινήσει γυρίσματα μέσα στο χειμώνα και εκτός απροόπτου θα κάνει πρεμιέρα σε περίπου έναν χρόνο, το φθινόπωρο του 2021. Όσο διάστημα χρειαζόμαστε δηλαδή για να ξαναδούμε τα επεισόδια και να κάνουμε ένα top10 των πιο δολοφονικών στιγμών της σειράς…

Δείτε το teaser της επιστροφής του «Dexter»

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

H εξομολογητική σιωπή του "Τhe Bear"

Η 3η σεζόν της βραβευμένης σειράς "ανοίγει" με ένα εκκωφαντικά σιωπηλό επεισόδιο, έξτρα αφοσιωμένο στη λεπτομέρεια και αποφασισμένο να πάρει ένα μεγάλο ρίσκο. Πρεμιέρα σήμερα στο Disney+.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
17/07/2024

Το "Akis’ Food Tour" έρχεται στο Netflix

Το κορυφαίο streamer είναι ο επόμενος προορισμός της ταξιδιωτικής εκπομπής μαγειρικής του Alpha, με οδηγό τον Άκη Πετρετζίκη.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πότε αγωνίζονται οι αθλητές και αθλήτριες της Ελλάδας;

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών και Ελληνίδων αθλητριών, χωρίς την κλήρωση στα αθλήματα και στα γκρουπ.

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.