Teaser της νέας σειράς με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Δείτε το πρώτο τρέιλερ της νέας κωμικής σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», σε σκηνοθεσία Αντρέα Μορφονιού, που θα προβληθεί στην ΕΡΤ1.

Teaser της νέας σειράς με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Αν προτιμάτε τις διακοπές στο βουνό ο Πέτρος Φιλιππίδης θα σας κάνει να το ξανασκεφτείτε. Στο «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», τη νέα καθημερινή σειρά της ΕΡΤ1, ο δημοφιλής κωμικός ηθοποιός ηγείται μιας ομάδας ντόπιων Πλατανιωτών που στρέφονται εναντίον πρωτευουσιάνων «εισβολέων». Οι δε Αθηναίοι θα κληθούν να ανταπεξέλθουν σε αντίξοες φυσικές και κοινωνικές συνθήκες για έναν ολόκληρο χρόνο. Στόχος των δύο στρατοπέδων είναι η πολυπόθητη κληρονομιά του θανόντα Βαγγέλα.

Teaser της νέας σειράς με τον Πέτρο Φιλιππίδη - εικόνα 1

Το πρώτο teaser, που έχει ήδη ανέβει, μας ξεναγεί στον γραφικό Πλάτανο, το χωριό που θα πλημμυρίσει με έρωτες, κόντρες, ίντριγκες και γέλιο την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Ο Αντρέας Μορφονιός («Άκρως Οικογενειακόν», «Το Σόι Σου», «Πέτα τη Φριτέζα») αναλαμβάνει τα σκηνοθετικά ινία και συγκεντρώνει μια πλειάδα αγαπημένων ηθοποιών μεταξύ των οποίων οι Πέτρος Φιλιππίδης, Θανάσης Κουρλαμπάς, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Τάσος Κωστής, Θεοδώρα Σιάρκου, Πηνελόπη Πιτσούλη, Νικολέτα Βλαβιανού, Αντιγόνη Δρακουλάκη, Θοδωρής Φρατζέσκος, Μιχάλης Μιχαλακίδης, Αντώνης Στάμος, Τζένη Κάρνου, Ιζαμπέλα Μπαλτσαβιά, Τζένη Διαγούπη, Θοδωρής Ρωμανίδης, Πηνελόπη Πλάκα, Ηλίας Ζερβός, Μαίρη Σταυρακέλη, Ανδρομάχη Μαρκοπούλου, Γιωργής Τσουρής, Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος, Φοίβος Ριμένας, ενώ τον ρόλο του Βαγγέλα αναλαμβάνει ο Γιάννης Μόρτζος.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
15/07/2024

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Μνημόνιο Συνεργασίας Netflix και ΕΟΤ: "Streaming" σε όλο τον κόσμο για το ελληνικό τουριστικό προϊόν

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το μεγάλο streamer ενώνουν τις δυνάμεις τους ανοίγωντας νέες προοπτικές για κοινές ενέργειες.

Οι κινηματογραφικές προτάσεις του ΕRTFLIX για τον Ιούλιο

To ελληνικό streamer φέρνει καλοκαίρι, αμερικανικό σινεμά και δύο ευρωπαϊκά φιλμ στη μικρή οθόνη.

"Η Νεαρή Γυναίκα και η Θάλασσα" έρχονται στο Disney+ με την Ντέιζι Ρίντλεϊ σε πρώτο ρόλο

Ένα ατμοσφαιρικό βιογραφικό δράμα αφηγείται μια ιστορία έμπνευσης και ενδυνάμωσης, σύντομα στο streamer της Disney.