Ρήγας-Αποστόλου επιστρέφουν στην TV με νέα κωμική σειρά

Το επιτυχημένο συγγραφικό δίδυμο ετοιμάζει την «Τούρτα της μαμάς».

Ρήγας-Αποστόλου επιστρέφουν στην TV με νέα κωμική σειρά

Ένα από τα πιο επιτυχημένα συγγραφικά δίδυμα της ελληνικής τηλεόρασης, ο Δημήτρης Αποστόλου και ο Αλέξανδρος Ρήγας, επιστρέφουν στην tv υπογράφοντας το σενάριο της κωμικής σειράς «Η τούρτα της μαμάς» που θα προβάλλεται στη συχνότητα της ΕΡΤ1. Η πρεμιέρα της εβδομαδιαίας σειράς είναι προγραμματισμένη στο άνοιγμα της νέας τηλεοπτικής σεζόν, και συγκεκριμένα τον προσεχή Οκτώβριο, με τους Κώστα Κόκλα και Καίτη Κωνσταντίνου να κρατούν τους πρωταγωνιστικού ρόλους.

Κάθε επεισόδιο της σειράς θα εκτυλίσσεται έχοντας στο επίκεντρο γνωστά ελληνικά οικογενειακά τραπέζια –κυριακάτικα, σαββατιάτικα, γιορτινά, κλπ.– με πλήθος καλεσμένων διαφορετικών ηλικιών, απόψεων, διαθέσεων και πεποιθήσεων να δημιουργούν σπαρταριστές ιστορίες. Το μυστικό όμως θα βρίσκεται κάθε φορά στην τούρτα της μαμάς (Καίτη Κωνσταντίνου) η οποία έχει βαλθεί να γίνει διαδικτυακά διάσημη…

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

H εξομολογητική σιωπή του "Τhe Bear"

Η 3η σεζόν της βραβευμένης σειράς "ανοίγει" με ένα εκκωφαντικά σιωπηλό επεισόδιο, έξτρα αφοσιωμένο στη λεπτομέρεια και αποφασισμένο να πάρει ένα μεγάλο ρίσκο. Πρεμιέρα σήμερα στο Disney+.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
17/07/2024

Το "Akis’ Food Tour" έρχεται στο Netflix

Το κορυφαίο streamer είναι ο επόμενος προορισμός της ταξιδιωτικής εκπομπής μαγειρικής του Alpha, με οδηγό τον Άκη Πετρετζίκη.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πότε αγωνίζονται οι αθλητές και αθλήτριες της Ελλάδας;

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών και Ελληνίδων αθλητριών, χωρίς την κλήρωση στα αθλήματα και στα γκρουπ.

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.